Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizden ayrılan sizsiniz çocuklarınız değil ki. Gidersiniz bir pedagoga yardım alırsınız hem belki evde geçen boş zamanlardan daha faydalı olur. Eşiniz sık sık gelir çocuklarını alır görüşürler. Hem böyle birşey yapacaksanız eğer ergenlik döneminden önce yapmanız çocuklar için daha da faydalı olur. Kararınızı vermişsiniz günlerinizi boşa harcamayın bence. Sizin tek eksiğiniz biraz cesaret.
siz kararınızı vermişsiniz zaten, ancak profesyonel baktığımda ben anlattılarınızın içinde bir boşanma nedeni göremedim. eşiniz sizi ve çocuklarınızı daha iyi yaşatmak için çalışıyor, sizse onu takdir etmek yerine bu durumdan hayıflanıyorsunuz ve bu durumu abartıyorsunuz gibi geldi bana. son dönemde bunu tetikleyen bir şey olmuş olmalı, gözünüzü ne açtı 8-9 yıl sonra? ya da bir olaydan dolayı bakış açınız mı değişti?
Çoğunluk erkeklerde var açık açık eşinize bunları söylediniz mi? Asabi değilse hergün söyleyen
ben eşime o kadar çok emek verdimki anne evde hiç sorumluluk vermemiş. size anlatmam mümkün değil neler yaptığımı neler konuştugumu ama yok insanı değiştiremiyorsun. kazanılmış bir huyu ancak küççükken değiştirmek mümkün ben bunu anladım. olmuyor adamın yapısı bu cevap alamadıgınız bir insanla nereye kadar iletişim kurabilirsiniz. giden hep benden gidiyor.
Şöyle bir düşünülürse susan erkekler daha doğrusu boş konuşmak yerine çok konuşmayı tercih etmeyen erkekler aslında bir bakıma iyi birşey :d Ama Siz hayatınızı ona adamışken ve onunla sohbet etmeye bukadar can atarken onun size hiçbirşekilde yaklaşmaması kötü birşey.Eğer eşin sosyal hayatındada böyleyse yani iş yerinde,ailesinde,arkadaşlarının yanındada bukadar suskun bir erkekse bence bu onun karakteri yani arkadaşım senin bu konuyu şahsiymiş gibi algılayıp canını sıkmana gerek yok bence , fakat senin haricindeki herkesle gayet iyi iletişim kurabiliyorsa ve sana gelince iki çift sobet etmiyorsa gerçekten katlanmak çok güç.Bence boşanma kararı vermeden önce sakin kafayla iyice bir düşün derim eğer onsuz yaşayabileceğini onun kokusunu,tenini bakışını dokunuşunu hiç özlemem diyebiliyorsan ki buda artık aşk bitmiş demektir.ozaman evliliğin için belkide başka yol kalmamıştır ama bu senin ve çocukların için çok önemli bir karar.insanlar konuşa konuşa diye bir deyim vardır ya bence sende eşini karşına alıp hissettiğin herşeyi açık açık anlat o konuşmasada olur dinlesin yeter bu bu sebeplerden dolayı artık kafam çok karışık ilişkimizi tamamıyla değiştirecek bir hataya gitmek istemiyorum lütfen sende bana yardımcı ol gibilerinden birşeyler söyle sonra eğer tavırlarında bir değişiklik olursa bence biraz daha denemeye deyer diyorum.
burda yazdıklarını ben yıllardır hep konuşuyorum ebrumina ama kendini değiştireceğine söz veriyor ama yok. eşimin işyerindeki iletişimi gayet iyi. arkadaşları var ama nerdeyse hiçbiriyle hiç görüştüğünü hatırlamıyorum. ailesiyle iletişimide o kadar güçlü deil. ben hissettiklerimi anlattığımda onun susması beni artık çileden çıkarıyor. tahammül edemiyorum bir insan bu kadarmı olur diyorum. aslında en hayırlısı benim için ayrılmak. ama cesaret edemiyorum. sıfır tahammülüm artık bu evlilik için çaba sarfetmek istemiyorum dedğim gibi giden benden gidiyor hep.