Hicbisey olmamış gibi yapmak

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Kizlar bugün esimle konuştuk. O bana yaptığımız tartışmalardan sonra hiç bisey olmamış gibi davrandığımi tavır almadigimi ya da kusmedigimi söyledi. Bu yüzden de hangi konuda tartisirsak tartışalım beni ciddiye almıyormus. Ben gerçekten de eşimin söylediği gibi davraniyorum .Bu anormal bir durumu?

Benimki de ilk zamanlar konuşmuyorum trip atıyorum diye kızıyordu. Bu erkekleri anlamak zor :( konuşmasan da niye konuşmuyorsun diye kızar...

Bende öyle yaparım, hiç bir şey olmamış gibi, siniri tavana vurur =)))
Bu da benim hoşuma gidiyor, herkesin bir tavrı var

Esiniz bunu sikinti mi etmis erkeklerin arayip da bulamadigi sey trip atmayan kusmeyen kadin:KK53:
Ama sizin tavir da bi ilgincmis nasi basariosunuz bole tepkisiz olmayi:KK45:

Normal olan o değil mi zaten, tartışılır küsülür biraz geçince unutulur gider.

Trip mi atmanızı istiyormuş eşiniz, ne garip

Kizlar bugün esimle konuştuk. O bana yaptığımız tartışmalardan sonra hiç bisey olmamış gibi davrandığımi tavır almadigimi ya da kusmedigimi söyledi. Bu yüzden de hangi konuda tartisirsak tartışalım beni ciddiye almıyormus. Ben gerçekten de eşimin söylediği gibi davraniyorum .Bu anormal bir durumu?

Eşiniz bulmuş da bunuyor sanırım. Küslük çok mu güzel bişeymiş bi sorsaydınız..

Ama sorunu çözmeden hiç bişey olmamış gibi davranıp üstünü kapatıyorsanız haklı.

Bi kere onun istediği gibi davran pişmanım diyecek eminim
trip atmaya kavga uzatmayan bi bayan kıymetini bilsin ya

Anormal olan esiniz bence birçok erkegin arayip da bulamadigi. Valla anlamak zor bu erkekleri

Tövbe tövbe bunuda okuyacakmışım demek.
Bide kadınları anlamak zor derler, küssen,trip atsanda herşeyi büyütüyorsun seni oyüzden ciddiye almıyorum der inan bana.
Madem eşin burnunun sürtülmesini bekliyor, hodri meydan de ilk tartışmada atarlan tutarlanda alsın boyunun ölçüsünü.

Tavır yapılacak yerde yapmıyorsanız evet ciddiye alınmazsınız.

Ama adamın bunu dert etmesi garip olmuş.

e trip ar o zaman sende önceki halini mumla arasın :KK59:

haha aklıma benim rahmetli geldi hep susar,bir kavga olsa özür dilerdim bir gün haklılığını bile kabul edemiyorsun, ezik dedi....sonraki ilk tartışmada avazım çıktığı kadar bağırdım gülmeye başladı.....bunlara napsan yaranamazsın

peki niye öyle yapıyorsunuz .. taktik olarak bilinçli bir şekilde mi yoksa içinizden geldiği için mi? ben tartışmayı sonuca ulaştırmadan hiçbirşey olmamış gibi yapamam mesela..

Back
X