- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
Canım bırak İsveç diyetini filan.Zayıflama topiği var burda,zayıflama takımları var.Gir bi takıma hem sağlıklı,hem kalıcı kilo ver güzelce.Bak ben de 105 kiloydum o takımlara girdiğimde,1 yıl içinde 35 kilo verdim orada.Geçici çözümler sorunu ancak erteler,kalıcı olsun hayat boyu ne seni ne mutluluğunu gölgeleyemesin kilolar...selam kızlar..yeni bir can sıkıntısıyla ben geldim..son pantolonumun da hakkın rahmetine kavusunca bir pantolon almak için bi kaç mağazaya girdim bi kaç ceket gömlek denedim ya bi insan hiç mi bişeyin içine sığamazabartmıyorum ya denediğim hiçbişey olmadı bütün pantolonlar en fazla 32 beden mağazadaki kızlar da incecik...yandaki kabinlerdekilr giyip giyip çıkıyo her şeyi..içim eridi valla..nefret ediyorum bu yüzden kıyafet almaya çıkmaya..ve asıl sorunn iki hafta sonra okulum açılıyo....okul kapandığı günden itibaren aralıksız her pazartesi diyete başlamaya niyetlendim başlayamadım.güyya sınıftakileri şaşırtacaktım..bıktım artıkk sibel yüzün çok güzel zayıflasan manken gibi olursun laflarından..hele bi de bi gün derste 40 kişilik sınıfın önünde çocugun biri kiloma laf ettii yerin dibine geçtim..ve sevgilim de sınıftaydı...offf offf şu anda giyecek bi tane pantolonum yok.(var da okuduğum şehirde kaldı)donsuz kaldım yani...yok mu aranızda birinin sihirli değneği beni böyle incecik yapsın
not:kilom en son bıraktığımda 92 falan dı allah bilir şimdi kaçtırr....şimdi içinizden -eee ne yapalım yani şişkoysan diyebilir hakkı var...needeni şu yarın isveç diyetine başlayacağımm buradaki yorumlarlar çok moral verio acayip gaza geliyorum o yüzden yazdım:)
okuyup vakit harcayan herkese teşekkürlerr
cnm yapman gereken şey belli:diyet +spor!!bunun başka kaçarı yok!!
düşnsene şimdi incecikk olsan,her giydiğin yakışsa...bütün bakışları üzerinde toplasan...ne güzel gençsin..yüzünde güzelmiş...ee daha ne var??sağlıksıında(tabi bu kiloyla gidersen onuda kaybetme riskin var!!)
1 dakka beklme..hemen yarın diyete başla..şimdi önünde ne varsa kaldır kaldır hepsini!!çabuk:))
artık sen diyettesin!!vede dönüşün muhteşem olsun..hadi bakalım!!:))
canım nasıl geldin bu kiloya umarım bi hatalık sonucu diildir(
sana tavsiye veremem ama ben yediğim zaman kilo alırım yemediğim zaman da zayıflarım çok acıkan bi insanım bi ara stresten tatlı çerez yiyordum acıktıkça kilom tavan yaptı şu sıralar ekmeksiz az yemek ve aralarda acıktıkça meyve yiyoorum istdğim kiloya çok az kaldı
Öncelikle kafanda bitirmelisin .
Ben kilo verceğim demeli
İlk önce bir diyetisyen git bence ne yapman gerektiğnize dair ,aklına göre diyet yapma daha fazlasını alabilirsiniz.
Ve spor olmaan asla olmaz.Yoksa vucut salar kendini..
Eğer iştihanız varsa akupuntur yaptırabilirsiniz.Siz yeterki karar verin.
Canım bırak İsveç diyetini filan.Zayıflama topiği var burda,zayıflama takımları var.Gir bi takıma hem sağlıklı,hem kalıcı kilo ver güzelce.Bak ben de 105 kiloydum o takımlara girdiğimde,1 yıl içinde 35 kilo verdim orada.Geçici çözümler sorunu ancak erteler,kalıcı olsun hayat boyu ne seni ne mutluluğunu gölgeleyemesin kilolar...
babam kuruyemişçi...gel de bitiir kafada:))))
İnanmıyorum açıkçası ya. Hastalık falan mı yoksa göz göre göre böyle kilo alıpta önlemini almayan insanlara şaşıyorum.
Alınma dediklerim için. Kötü bir şey demedim.
Öncelikle şunu sorayım? Sen kilo vermek istiyor musun gerçekten. Her şeyi yapabileceğine inanıyor musun kilo vermek adına.
Diyet yapmalısın. Çok öğün, az yemek. Karnını tıka basa doldurmadan kalkmalısın masadan.
Ara öğün olarak abartmamak şartıyla(!) meyve, sebze, yoğurt, çorba içebilirsin.
Kahvaltını diyette bile olsan günün en önemli öğünü olduğu için karnın doysun. Tabi yine abartmamak gerek.
Yani sabah kahvaltıda beyaz ekmek yiyebilirsin. 1-2 dilim sadece!
Yemekler yağı ve tuzu az olsun. Tuz selülit, yağ kilo.
Sebze yemeklerini tercih edebilirsin. Haftada bir balık olabilir, balık yiyebilirsin.
Ekleme yapıyorum. Egzersiz, yürüyüş.
bende senin gibiyim ya.diyetisyene git.özel veya devlet.diyetisyene gidince zaten o havaya giriyosun.vermem doğru olurmu bilmiyorum ama benim boyum1.71 kilom 91 di diyetisyenim 1400kal.lik diyet vermişti 2 yıl önce.5.5 kg vermiştim ayda.birde diyetle ilgili siteler oralara da bak derim.
Karatay diyetini araştır, dene çok memnun kalacaksın ve çok mutlu bir şekilde kilo vereceksin.. ayrıca babanın kuruyemişçi olması bu diyette çok işine yarayacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?