- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
Aman o kuruyemişler yok mu UZAK UZAK olsun.
Dükkana uğrama ,görme onları ,hepsi senni için canavar olsun
Ne güzel bir yüzün varmış,sevilign var..Hedefin olsun zayıfla ve sevgiline kendini bir ekz daha aşık et..Başını döndür
Kesinlikle diyet+spor birlikte yürütmelisin.Kilon yüksek olduğuna göre daha hızlı kilo kaybedersin gör bak zayıfladıkça bu konuda şevkinde artacak.Bu arada okul açılmadan büyük beden satan mağazalardan pantolon alabilirsin.Bu arada öyle şok diyet falan yapma bence.Ekmeği azalt,,bol sebze ye(mümkünse az yağlı pişmiş).Ara öğünleri atlama meyve,yoğurt,yağsız süt çok iyi ara öğünler.Az az ama sıl ye.Böylece kendine beslenme alışkanlığı kazandırmış olursun ve kiloları geri almazsın.Öbür türlü o diyetlerle kilo verilir diyet bırakıldıktan sonra yavaş yavaş kilo alınır.Spor de çok önemli hem zayıflamak hem de vücudun toparlanması açısından.
başlığı okuyunca herhalde dedim onsuz kaldım diyecekti yanlış yazmış
işin özünü sonra anladım
diyet topiklerine takıl orda ki yardımlaşma ve moral vermeleri çok güzel
arada bende okuyorum iyi geliyor
isteyince herşey olur unutma yeter ki iste
mekik aleti aldım 3 ay önce bi de leg magic denen bi alet 2 tane dambıll...ama bi gün yaptımm hepsini sonsuzluğa bıraktım ama yeniden başlamam gerekecek anlaşılan:)
Canım canın çok istiyorsa kendini çok mahrum etme bence sonra saldırırsın yiyeceklere.Canın kuruyemiş istiyorsa ye ama sayıyla ye 10 tane ye mesela ara öğünde.10 tane de yesen 100 tane de yesen tadını alıyorsun ikisi de bitiyor öyle düşün.Zayıflamada önemli olan az yemek,kalori dengesi kurmak.Alınan kalori harcanandan az olmalı
konunun başlığı donsuz kaldım
konuyu okuyanlar arasında KIRMIZIDONLUKIZ
bu nasıl konu diyordum ki içeriği anca çözebildim:)
selam kızlar..yeni bir can sıkıntısıyla ben geldim..son pantolonumun da hakkın rahmetine kavusunca bir pantolon almak için bi kaç mağazaya girdim bi kaç ceket gömlek denedim ya bi insan hiç mi bişeyin içine sığamazabartmıyorum ya denediğim hiçbişey olmadı bütün pantolonlar en fazla 32 beden mağazadaki kızlar da incecik...yandaki kabinlerdekilr giyip giyip çıkıyo her şeyi..içim eridi valla..nefret ediyorum bu yüzden kıyafet almaya çıkmaya..ve asıl sorunn iki hafta sonra okulum açılıyo....okul kapandığı günden itibaren aralıksız her pazartesi diyete başlamaya niyetlendim başlayamadım.güyya sınıftakileri şaşırtacaktım..bıktım artıkk sibel yüzün çok güzel zayıflasan manken gibi olursun laflarından..hele bi de bi gün derste 40 kişilik sınıfın önünde çocugun biri kiloma laf ettii yerin dibine geçtim..ve sevgilim de sınıftaydı...offf offf şu anda giyecek bi tane pantolonum yok.(var da okuduğum şehirde kaldı)donsuz kaldım yani...yok mu aranızda birinin sihirli değneği beni böyle incecik yapsın
not:kilom en son bıraktığımda 92 falan dı allah bilir şimdi kaçtırr....şimdi içinizden -eee ne yapalım yani şişkoysan diyebilir hakkı var...needeni şu yarın isveç diyetine başlayacağımm buradaki yorumlarlar çok moral verio acayip gaza geliyorum o yüzden yazdım:)
okuyup vakit harcayan herkese teşekkürlerr
don iç çamaşırına denmiyo muydu ya?
pantolona don yakıştırması yapmak nereden esti?
güzelim tut şu boğazını ve mutlaka spor yap...saat 7den sonra yeme...
ara öğünleri atlama...ilk etapta sofradan yarı aç kalk...
ben böyle yaparak 70 kilodan 55 kiloya düşmüştüm tam 3 ay iiçinde ve bu şekilde yeme düzenine alıştım...
şuan patates kızartması yiyemiyorum bileee....
gerçi yine kilo aldım 58 oldum ama yaş ilerledikçe vermek zorlaşıyor...3 kiloyu vermeye çalışıyorum şuan...
sen şimdi içinden laura bi gittt ya ben nerdeyim sen nerdesin diyebilirsin ama kiloyu verdiğimde yaşım 17 idi şimdi 28 ve 3 kiloyu bile vermeye zorlanıyorum.....yani elini çabuk tut yaş ilerledikçe oturuyor kilolar....
Canımsıınn :) ne kadar pozitif bir yaklaşım .
Ertleme lütfen 3 5 kilo versen gerisi çorap söküğü gibi geliyor . bende 63ü gördükten sonra kaşık kaşık yediğim nutellayı kestim bir anda hep su içiyorum tok tutuyor:)
Yüzünün güzelliği çıksın ortaya '' Bırakın biz parliccaaaz:)'' sana güveniyorum şu andan itibaren diyettesin .Spor da yaparsın . Ve biz seni bu konudan takip edicezz:)
Başlık çok dikkat çekici:))) bende ne oldu kızın donlarınımı çaldılar dedim:)))
başlığı görünce koştum geldim vallahi böyle başlıklara ihtiyacımız vardı çok iyi olmuş
donsuz kalmama bu kadar sevineceğini bilsemm önceden atardım pantolonumu:):):)
ay yok kız gece gece görünce çok komiğime gittie hak ver yani kim bu kada tatlı anlatabilir ki derdini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?