hiçbişeyin içine sığamıyorum:(

mekik aleti aldım 3 ay önce bi de leg magic denen bi alet 2 tane dambıll...ama bi gün yaptımm hepsini sonsuzluğa bıraktım ama yeniden başlamam gerekecek anlaşılan:)

:):I)şimdilik sadece donsuzum ama kıyafet bulamayıp sevgilime daha fazla eziyet edersem çok geçmez 1 hafta içinde onsuz kaldım isimli bi başlıkla gelirim aranıza:)

Canım canın çok istiyorsa kendini çok mahrum etme bence sonra saldırırsın yiyeceklere.Canın kuruyemiş istiyorsa ye ama sayıyla ye 10 tane ye mesela ara öğünde.10 tane de yesen 100 tane de yesen tadını alıyorsun ikisi de bitiyor öyle düşün.Zayıflamada önemli olan az yemek,kalori dengesi kurmak.Alınan kalori harcanandan az olmalı

mekik aleti aldım 3 ay önce bi de leg magic denen bi alet 2 tane dambıll...ama bi gün yaptımm hepsini sonsuzluğa bıraktım ama yeniden başlamam gerekecek anlaşılan:)

Bence yürüyüşle de başlayabilirsin eğer bu aletler sıkıyorsa.Ben yürümeyi seviyorum daha iyi vakit geçiyor.İlk günler sıkılırsın canın istemez ama sonra sporsuz duramazsın.Ben ergenlik döneminde bayağı kiloluydum.Liseye geçtiğim yaz ablam zorla yürüyüşe götürüyordu.Nefes nefese yürüyemiyordum, istemiyordum ama ablam zorladı.Sırf yürüyüşle bayağı kilo verdim artık nefes nefese de değildim kendim isteyerek çıkıyordum yürüyüşe.Şimdi her türlü sporu severek yapıyorum.

konunun başlığı donsuz kaldım
konuyu okuyanlar arasında KIRMIZIDONLUKIZ
bu nasıl konu diyordum ki içeriği anca çözebildim:)

aynen öyle oluyo mesela şu an zor tutuyorum kendimi fıstık yememek için o yüzden elma sirkesi içtim kesti iştahımı:)

don iç çamaşırına denmiyo muydu ya?
pantolona don yakıştırması yapmak nereden esti?

güzelim tut şu boğazını ve mutlaka spor yap...saat 7den sonra yeme...

ara öğünleri atlama...ilk etapta sofradan yarı aç kalk...

ben böyle yaparak 70 kilodan 55 kiloya düşmüştüm tam 3 ay iiçinde ve bu şekilde yeme düzenine alıştım...

şuan patates kızartması yiyemiyorum bileee....

gerçi yine kilo aldım 58 oldum ama yaş ilerledikçe vermek zorlaşıyor...3 kiloyu vermeye çalışıyorum şuan...

sen şimdi içinden laura bi gittt ya ben nerdeyim sen nerdesin diyebilirsin ama kiloyu verdiğimde yaşım 17 idi şimdi 28 ve 3 kiloyu bile vermeye zorlanıyorum.....yani elini çabuk tut yaş ilerledikçe oturuyor kilolar....

haklısın yaş oldu yirmi ve ben 7 yıldır kiloluyum nerdeyse..acıyoru bazenn o yıllara..hatırlıyorum da ortaokula giderken annem kilolu gösterio diye kot pantolon almazdı çizgili siyah kumaş pantolon giydirirdi..ne özenirdim kot pantolona....neyse 7 yıl gittti ama inşallah bundan sonra değişecekk

Canımsıınn :) ne kadar pozitif bir yaklaşım .
Ertleme lütfen 3 5 kilo versen gerisi çorap söküğü gibi geliyor . bende 63ü gördükten sonra kaşık kaşık yediğim nutellayı kestim bir anda hep su içiyorum tok tutuyor:)
Yüzünün güzelliği çıksın ortaya '' Bırakın biz parliccaaaz:)'' sana güveniyorum şu andan itibaren diyettesin .Spor da yaparsın . Ve biz seni bu konudan takip edicezz:)

teşekkür ederimmm:):)ben bi 75 i görsemmm bi daha bırakmam herhalde 63 ü sen düşün artıkk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…