- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
donsuz kaldım inan ki dünyama gün doğmuyor:):):)hay allahım ya ağlanacak halime gülüyorum:)
of ben de kılo almaya calısıyorum yaa ne olacak bızım bu halımız
günahım neydi tanrım kilolarım gitmiyorrro dert bende de var canım ben baş edemedim
bende bi 30 kilo kadar fazla mevcut hemen verebilirm:)
sibel spora yazilsan aslinda iyi olur haftada 3 gün gitsen,güzelce beslensen ayrica isvec diyeti sakin yapma bence cok sacma bir diyet ve senin kilona göre kalorisi cok düsük o sen miydin bilmiyorum
sarkmalar oldu diye sanki daha önce yazmistin,sen düsük kalorili diyetler yaparsan
anca kastan verirsin ve o vucüdu sekillendirmekte senelerini alir..
90 küsür kilodaysan öyle 1200 kalorilik 700 kalorilik diyetler seni götürmez
sadece yildirir..cünkü sürekli aclik hissi hissedeceksin ve anca 2 gün dayanabileceksin..
hani standart 2 dilim esmer,kepeklive cavdar ekmegi sana cok az..
mesela ben gecen sene spora gidiyordum orada beslenme düzeninide veriyorlardi..
benim icin 4 dilim ekmekti 2 sabah -2 öglen ama bu sende fazla olabilir..
yani gercekten iyi bir diyetsiyen bulmalisin ve kafana göre degil
onca kilo verirsin ama giden kastan oldugu sürece onu düzeltmekte zaman alacak..
kas oranini yükseltmeye bak..yumurta,yogurt,et,muz bunlarida ölcülü sekilde yemelisin..
evet sarkmalar mevcut doğru hatırlıosun..aslında benim tek sorununum aç gözlülüğüm..yani bi kase çorbayla midem doyuyo ama gözüm doymuyo zorluorum kendimi resmen yemek için..isveç diyetini bi 10 gün denedim 2 ay önce ama biraz değiştrdim aralara birer meyve koydum öğünlerin 6 öğün yaptım aç kalmadan 4 kilo falan verdim ama sonra bıraktımm....bi de diğer sorun et manyaklığı....inan sebze yemeği nedir bilmeden büüyüdük biz.yaşadığım yer hep etçil...kahvaltı da bile et yemeye alıştırdılar beni..şimdi de böyle sebze yerken zorlanıorumm
Hastalık da değilmiş seninki.
Nasıl kendini maffedeceğini bile bile engel olamıyorsun iştahınaO kadar zor mu nefsine hakim olmak
Sana tavsiyem kendi başına internetten,sağdan soldan duyduğun diyetleri yapma.Vücudun bir sistemi var her gün yediği besini beyin kaydediyor.Günlük beslenmenin dışına çıkıldığında birdenbire vücuda az besin girdiğinde beyin kendisini kıtlıkta zannediyor.Yani gün içinde sadece elma yiyip su içsen bunu bile yağa depoluyor.Bu yüzden fazla kilolu insanlar diyet yaptıkça kilo aldıklarından şikayet ediyorlar.
En doğrusu adamakıllı diyetisyene git.Vücudundaki yağı,kası filan ölçtür ona uygun bir beslenme listesi hazırlasınlar.Bununla beraber de spor yap.Senin durumunda spor yapmak şart.Spor salonuna yazılamam diyorsan hulaloplar var şu çocukların çevirdiği çemberler onlardan al bir tane gün içinde sık sık çevir.Tüm vücudu çalıştırıyor.
30 kılo versen 80 yaparım kız :) bak sana tavsıyem dıyetısyene gıt ben hıc alamıyordum bır ara 43 kıloydum dusun ama doktorun tavsıyelerıyle aldım. bır arkadasım da cok kıloluydu boyu da kısaydı asırı kılolu gorunuyordu su an 50lı kılolarda sanırım cok fazla zayıfladı. kendı basına zor olabılır cunku
bi gittim ağzım yandı ama gidicem bidaha....allahım ne olur benden al reptomime ver amin:)
tamam iste bir ögün sebze ye bir ögün et ama sadece bunlari degil..
mesela corban olsun bir ögünde iki ögünde degil,salata bolca olsun yagsiz
aksamlari sebze yemegi ye,öglen etle:)
benim tanidigim birisi var spora gittigi yerden protein diyeti vermisler.
karbonhidrat yok sadece günlük 30 gr.alabiliyorsun..tamamen et yumurta filan proteinli seyleri yiyorsun
hemde kas oluyor..ama tabiki sen kesin bir diyetisyene git..
ya bir diyetisyen vardi gürkan kubilay mi kubilay gürkan mi :)
tvlere filan cikiyor mail üzerinden yapiyor yani ama uyacaksin..parayi sanirim yatiriyorsun,kan tahlili arti birkac kontrolu istiyor ona yolluyorsun ya gidemiyorsan bir diyetsiyne bence bunu yap..
gerçektenn mi online diyetisyen hiç duymamıştım güzelmiş ben bunu bi arastırayım burda diyetisyen yok zaten dahiliyeciyi zor buluyoruz valla:):)amaaa burdan da aldığım gazla olacak bu sefr olacak:)
ben link buldum sana özel mesajla atayim yasak saniirm buradan
kız agzın bal yesın snın ::))
bal olmaz çok kalori var:)
tamam balı ben yıyeım madem :) bu arada boyunu yazmıs mıydın ?
170 santimetre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?