baskalarinin sana guzel demesi neden bu kadar önemli ki?Yanlis anlamayin ama sanirim siz bu konuda takilmissiniz yani size cok guzelsin deselerde pek inanmiycak ve bunuda kufur olarak algiliycaksiniz gibime geldi.Önemli olan sizin kendinizi nasil gördügünüz size demeyene siz deyin ah ne kadar güzelim dimi diyesiz kendinizi naisl yansitirsaniz karsinizdakide sizi öyle görür ama illede birilerinden bisey duymak istiyosaniz bi sakincasi yoksa fotografinizi koyun belkide gercekten guzel oldugunuzu tarafsiz ki´silerden duyarsiniz
eski konunuda hatırlıyorum ben. bi fotonu koyar mısın sakıncası yoksa merak ettim seni
evet bu konuda takıntım var bunu inkar etmiyorum..o yüzden sizi yanlış anlamadım merak etmeyin...dert bölümüne de bunun için açıp yazdım zaten...fotoğraf koymak gibi ilginç bir öneri getirmişsiniz...iyi güzel ama zaten güzellik konusunda dertli olan birisinin resmini görseler bile o kişinin o konuda dertli olduğunu bildikleri için yine objektif davranılmayacaktır güzelsin denicektir diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?