Hiçkimsenin bana Güzel olduğumu söylememesi içimde ukde yarattı..

Acaba insanları çok mu önemsiyorsun.?Eğer öyleyse ciddiye alınmak için ne yap biliyor musun?Sen onları ciddiye alma.Önemsememek önemsenmeyi getirir der Schopenhauer.Sen ciddiye almaz da kafana göre takılırsan seni ciddiye almak zorunda kalıyor insanlar.Kendine bu kadar değer verdiğine göre kesin bir şey var bu insanda diyorlar.

Yine mi olmuyor?Boşver gitsin.Sen kendini sev.Nasıl olsa doğarken de ölürken de ve aralarda verdiğimiz yaşam molasında da hep yalnızız.Ama çoğu insan bunu saklıyor herkesten o kadar.

Sürekli mutlu olan insan yok.Mutsuzluğunu çok iyi saklayan insan var.

ahahah

başlığı görünce güldüm çünkü benim başıma çok daha kötüleri geldi

bana çirkin olduğumu söylediler. hemde bunlardan biri sevgilimdi, kavga sırasında söyledi. günlerce ağladım. evden çıkmadım.

sonra ne mi oldu?

birgün sabah ağlamaktan şişmiş gözlerime çay kompleksi yapıp şişi zar zor indirdim ve arkadaşlarımla buluştum. gruptaki dergide(firma ismi vermiycem) çalışan kadın ajans çekimlerine katılmamı teklif etti.

sevgilim arayıp geçen hafta kıskançlık krizine girdiği için öyle söylediğini, aslında beni çok güzel bulduğunu, eğer bırak çorap reklamına bacak olmayı derginin lipstick reklamı için bile dergiye poz verirsem bunu asla kaldıramayacağını, kızgınlıkla çirkinsin dediğini, aslında çok beğendiğini tekrar tekrar söyledi beni çekimden vazgeçirebilmek için saatlerce dil döktü.

yani demem o ki insanların dediklerini o kadar da ciddiye alma

senin kendini nasıl gördüğündür olay. biri olumsuz şey söyler gün gelir öbürü olumlu şey söyler. dert etme.

Son düzenleme:

işte bu cümle kafamda bir ampul yanmasını sağladı...belki de ben rol yapmayı başaramadığım ve üzüntümü acizliklerimi gizlemeyi başaramadığım için çevreme insanlar üşüşmüyor...diğer insanların sırrı bu olsa gerek....herşeyin bir bedeli oluyor tabi ki..bunun bedeli de rol yapmak ve gizlenmekse kalsın o zaman almıyım :)

yok arkdaşım takılcak bir konu deill bencee söylemesinler onlar söyleyincemi ğüzel yada çirkin oldugunu insan bilirr.

insan aynada yanlızken kendine bakar ve gerçeği görür hadi bir fotograf ekle bakalım bakalım onların tezini çürütelimm nedersinnn.:)

bence çok şanslısın benide kendimi bildim bileli güzelsin deyip şişirdiler ama ne işe yarıyor diye sor hiç!!!!!!!
önemli olan bunu duymak istediğin kişinin ağzından duymak bende güzelim havalarındaydım ama bi adamı tavlayamadım nasıl bi özgüven varmış bendede öyle emindimki kesin hoşlanıyor diye düşünüyordum :):):):):):)
yani diyeceğim şu ki güzellik yüzde değil bakan gözdedir istediğin kadar güzel ol karşındaki insanın gönlüne girmek için yeterli olmuyor..........
sen kendine güven eminim güzelsindirde bunu birilerinin söylemesini bekleme önce kendine söyle güzelim diye emin ol özgüven her hareketine yansıyacaktır

Bana güzel diyenler çok sayılıdır, mesela biri der ki dudakların ne güzel. diğeri der ki burnun ne güzel. Gelip de sen güzelsin diyen çok ender, saysam 5 kişi anca çıkar. Ama ben bir masa da otururken arka masamdan "Ne kadar tatlı bir kz" dendiğini duydum. Ya da başka arkadaşlarım "Ne kadar şirinsin" der. Erkekler şirinliğime dayanamaz. Girdiğim bir ortamda "Ne kadar tatlı bir yüzün var" derler. Böyle görüntüm yüzünden de her ortama çabuk uyum sağlarım, hemen aralarına alırlar kaynaşırlar vs. Bende bu güzel olmamayı kendine dert edenlerdenim ama anladm ki beni de ben yapan bu... Takma o yüzden. Bu laflar seni teselli etmek için söylenen şeyler değil.

İma edenlerinde kendi terbiyesizliği aynen şöyle yap onlara:

bence de. kesinlikle katılıyorum. benim de durumum çok farklı değil yani.kafaya takmamak en iyisi.insan kendisiyle barışık olmalı önce ve yakıştığı ölçüde değişiklikler yapmalı kendinde.kimse güzel demiyor diye kendimizi çirkin ilan etmek anlamsız ve son derece yanlış.

bencede fazla takma kendinle barış benim eski sevgilim çok güzel degilsin aam tatlısın çekicisin demişti hıhıh sonrda çıktık falan ozamönda çirkinim ama senin gibi sevgilim var demişti :) hıhı yani ben kendimle barıştım neysem o :)herkesede kulak asma

Sevgili adaşım :) Canım inanki güzelsindir . Erkeklerin güzellikten anlayışı inan çok farklı kadınsılık istiyorlar. Ve bence bunu yapabilirsn:) . Seni görmedim aslında keşke görseydm daha iyi yorum yapabilirdim ama elimden geldiği kdar artık:) . Mesela saçların . Havalı bir fön çektirsen ( mesela rüzgar fön ) . koyu renk ruj da olgun gösterir . eyelineer falan da fardan daha etkili bence:) . Vee topuuklu ayakkabı :) .

duyuyorumda ne oluyo bi yerden sonra o kadar bayıyorki insanların güzelsin demeleri hiç bir anlam ifade etmiyor bence buna o kadar takılma senin güzelliğinin farkında değillerdir o kadar etrafındakileri boşver sen kendini güzel buluyormusun bütün mesele bu :)

çirkin insan yok ki, bakımsız ve güvensiz insan var ben bunun altına imzamı atarım.

http://lh5.ggpht.com/_9F9_RUESS2E/TKxZsH4ESBI/AAAAAAAADpo/tlCrRGqjFqI/makeup-before-after-vandreev-1.jpg

http://panicdots.com/wp-content/uploads/2010/10/asian-girls-before-and-after-makeup-5.jpeg

http://www.vincentchow.net/images/extreme-makeover.jpg

http://ecofrenhealth.files.wordpress.com/2010/12/extrememakeover7.jpg

ki surekli makyajla onla bunla uğraşmasan bile kendini güzel hissederek yolda yürümen yeterli. insanlar o enerjiyi alır. imkanım var diyorsun silkin toplan süslen insanlara burun üstünden bak. en ışıltı gözlerle gül.

Güzel olduğuna inandığın zaman herşey farklı olur canım benim.Çok beğendiğin birşeyin sana yakıştığına inanıyorsan, çevrenkiler ''ayy yakışmamış çıkar şunu'' dese bile umursamazsın.Kalsın yaa ben seviyorum dersin.Güzel olduğunu düşünmüyorsan kendinde değişiklik yap.Kendine güven getiricek yenilikler dene.Önce kendine inanmalısın.Beğendiğin yerlerini kullanmayı dene.Ve girdiğin her ortamda kendi özgüvenini belli et.Ben çok güzel olmadığı halde beni etkileyen kadınlar gördüm tanıdım.Onlara asla çirkin diyemedim çünkü beni etkilediler.Kimi duruşuyla, kimi asaletiyle, kimi konuşmasıyla, mantığıyla veya giyimiyle,Makyajı olsun fiziği olsun...

bu linklerden ilkindeki kadın bu kadar değişebilmişse(bakın güzelleşmişse demiyorum çünkü içindeki potansiyel güzelliği ortaya çıkarmış yani var olan bişeyi, tüm bayanlarda olduğu gibi) hiçkimse bu konularda hiçbir şeyi dert etmemelidir.

benim annem beni hiç beğenmez daha ağzından bir gün benim kızım da nasıl güzel kelimesini duymadım. sürekli zayıflasan olmaz mı, bu elbise sana yakışmadı bir beden büyüğü yok muydu der durur. halbuki abartılacak bir kilom da olmadı hiç hep balıketliydim. ahhh canım annem ara sıra beni beğensen nolur sanki!!
bu durum çocukluğumdan beri böyle oldu ama nasıl olduysa ben bu konuda kendime çok güvenli yetiştim bana göre her zaman dünyanın en güzel kızı bendim :)
hala da öyleyim. etrafımda bana ne kadar güzel olduğumu sürekli söyleyen insanlar hep oldu ve hala da var evet ama ben anneme inanıp da psikolojimi bozsaydım hep sorun yaşardım. dinlemedim bile, hala da dinlemiyorum.
bana göre dünyanın en güzel kızı benim, işte o kadar!

buu circle lensler nerede bulunur acaba normal optiklerde var mıdır?? bende kendi göz rengimde istiyorum gerçi benim gözlerim zaten büyük sayılır pörtlek göz olma ihtimalimde var:18:

angelina jolie ve megan fox bu dünyada benim beğenebileceğim en son kadın tipi ikiside. bir kere özellikle meganın çok şeytansı bir yüzü var angelina ise kemik ve damardan ibaret gibi geliyor. ama herkesin zevki farklı tabiiki. bence yüzünde bir tatlılık sevimlilik olmayan kişi güzelde sayılmaz. bu benim fikrim, sadece orantılı yüz hatları vardır o kadar.

banada binde bir iltifat ederler ama bunun bir numaralı sebebi iltifat beklemeyen ve böyle şeylere tenezzül etmeyen önemsiz bulan birisi olmam dahası güzellikten çok daha fazlasına sahip olmam.iltifata muhtaç olanlara genelde iltifat ediliyor moral vermek için. bazen çevremdeki çok tipsiz kızlara bile iltifat edildiğini duyuyorum bende ediyorum bazen bunun nedeni kendilerini iyi hissetmeleri için sadece.

Son düzenleme:

bunu okuyunca gülümsedim şimdi :) evet bendeki durum da öyle..güzel birşey diyecek olan da sen güzelsin demez..ya saçın güzel der ve kaşın güzel der o şekilde...hani öyle çok güzel diye veya süper şeklinde de değil...halbuki o güzel denilen organlar uzuvlar da bizlere ait ama ne ilginçtir ki tek başına bir saç yada atıyorum bir kaş güzel oluyor da bunların sahibi güzel olamıyor ne hikmetse bu da ayrı gıcık olunacak bir olay...

allah için angelina jolie güzel ve bakımlı, ben beğeniyorum onu
ama konu sahibesininde çirkin olduğuna inanmıyorum

angelina jolie deki para olsaydı bende en az onun kadar dikkat çekici olurdum diye düşünüyorum

evet adaşım..sanırım en büyük eksiklerimden birisi topuklu ayakkabı :) fazla kilolardan dolayı kendim düzayak zor yürürken topuklu hiç giyemiyorum şu an...aslında hem kilo vermeye başlayıp hem de evde topuklu giyerek kendimi alıştırsam fena olmayacak hani... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…