- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
haklısın canım senin söylediklerini de gayet iyi anlıyorum kendimi senin yerine koymaya çalışarak..ama çevremdeki en yakınımdaki kişilerin bile etrafında menfaat için bile olsa 4 dönülür ve ona kendini beğendirmek için çaba gösterenler olunca ister istemez kendimi ezik hissediyorum..hele de o kişilerin benim kadar da güzel olmadığını düşünüyorsam daha da sinir oluyorum...ve o kişilerin gözünde değersiz konuma düşüyüroum...kimse benim için uğraşmıyor menfaat için bile diye düşünüyorum...bu tarz şeyler kötü bir amaç için bile olsa "uğruna uğraşılıyor" olması bazen insanın gururunu okşamıyor mu ?
Acaba insanları çok mu önemsiyorsun.?Eğer öyleyse ciddiye alınmak için ne yap biliyor musun?Sen onları ciddiye alma.Önemsememek önemsenmeyi getirir der Schopenhauer.Sen ciddiye almaz da kafana göre takılırsan seni ciddiye almak zorunda kalıyor insanlar.Kendine bu kadar değer verdiğine göre kesin bir şey var bu insanda diyorlar.
Yine mi olmuyor?Boşver gitsin.Sen kendini sev.Nasıl olsa doğarken de ölürken de ve aralarda verdiğimiz yaşam molasında da hep yalnızız.Ama çoğu insan bunu saklıyor herkesten o kadar.
Sürekli mutlu olan insan yok.Mutsuzluğunu çok iyi saklayan insan var.
merhaba arkadaşlar...aslında diğer insanların dertleri yanında bu da dert mi diyeceksiniz belki ama...evet benim için büyük bir dert....hatta içimi yiyip bitiriyor...sanırım hiçkimseden benim hakkımda " güzel" dediklerini duymadan bu dünyadan göçüp gidecekmişim de içimde uhde kalıcakmış gibi geliyor...bu sihirli kelimeyi duyamamk bende öyle büyük boşluklar yaralar açtı ki anlatamam...
sanırım güzel olmak veya güzel olduğumu duymak benim için imkansız ve ulaşılmaz birşey...
kendime de bakan ve giyimime maddi durumum ve fiziksel yapım elverdiği ölçüde güzel giyinmeye de gayret ederim...ama insanlar üzerinde yine de iyi izlenim bırakamıyorum...burada olumsuz olan canımı sıkan şeylerden bahsetmek istemiyorum ama bana açıkça çirkin olduğumu söyleyenler ve ima ederek söylemekten de beter olanlara rastladım....hatta bana birşey sormak için yanıma gelip de benden uzak durarak konuşup etrafa "ben onunla samimi değilim o benim ayarım değil sadece konuşmak zorunda kaldığımız için konuşuyorum" mesajı vericek şekilde yanımda öyle duranlar mı dersiniz ? örnekler say say bitmez....hayatımda güzel kelimesini kaç kere duydum derseniz bir elimin parmağını geçmez...onlar da öyle çok gönülden geçerek söyleniş şekilleri değildi....olumlu olarak en fazla duyduğum şey ise ya "tatlı" deniyor" veya "hoş" deniyor ama bunlar da bana küfürden beter gibi geliyor..çünkü güzel olmayanlara teselli babında söylenen kelimelermiş gibi geliyor bunlar bana....istediğim kelimeyi duymak bu kadar mı zordur yahu
aslında çokta takılacak bişey değil. banada güzel kızsın diyen çok fazla kişi yok, genelde ay çok şirinsin tatlısın derler, erkeklerde genelde hoş kızsın diyorlar. ben senin bakış açından hiç düşünmemiştim.. bence aynaya bak ve ben güzelim alımlıyım de ve kendine gülümse, eminim öylesindir zaten
çirkin insan yok ki, bakımsız ve güvensiz insan var ben bunun altına imzamı atarım.
http://lh5.ggpht.com/_9F9_RUESS2E/TKxZsH4ESBI/AAAAAAAADpo/tlCrRGqjFqI/makeup-before-after-vandreev-1.jpg
http://panicdots.com/wp-content/uploads/2010/10/asian-girls-before-and-after-makeup-5.jpeg
http://www.vincentchow.net/images/extreme-makeover.jpg
http://ecofrenhealth.files.wordpress.com/2010/12/extrememakeover7.jpg
ki surekli makyajla onla bunla uğraşmasan bile kendini güzel hissederek yolda yürümen yeterli. insanlar o enerjiyi alır. imkanım var diyorsun silkin toplan süslen insanlara burun üstünden bak. en ışıltı gözlerle gül.
Acil zayifla zayiflamadan guzelligin ortaya cikmaz. Kilo verdikten sonra hemen bir postis al cit cit al artik ne gerekiyorsa soyle upuzun dalgali beline kadar sacin olsun... sonracima cok beyazsan ve siyah sacliysan super .... harika makyaj gider. yok cok beyazligindan da sikayetciysen ve sarisinsan solaryuma git... gerekiorsa renkli lenslerden al... hatta kendi dogal renginde circle lensler var gozleri buyuk ve oyuncak bebekmis gibi gosteriyo ben kahverengisini takiyorum kendi tonunda hep iltifat aliyorum. oysaki guzel gozum yok ama ne zaman taksam herkes gozleri mavi -yesil olanlar bile bayiliyor. Sonraki kiyafetlerini degistir denemedigin tarzlar dene.... elbet guzel olursun!
Guzellik kisiye göre degisir mesela ben angelina jolieýi hic begenmem kocaman bir kafa iki tane köfte gibi dudak cok itici bence,mesela esimde hic begenmez angelinayi zevk meselesi yani ama baska bi erkekte asiktiryada onun gibi olmak isteyen kadin coktur mutlaka.:
Bana güzel diyenler çok sayılıdır, mesela biri der ki dudakların ne güzel. diğeri der ki burnun ne güzel. Gelip de sen güzelsin diyen çok ender, saysam 5 kişi anca çıkar. Ama ben bir masa da otururken arka masamdan "Ne kadar tatlı bir kz" dendiğini duydum. Ya da başka arkadaşlarım "Ne kadar şirinsin" der. Erkekler şirinliğime dayanamaz. Girdiğim bir ortamda "Ne kadar tatlı bir yüzün var" derler. Böyle görüntüm yüzünden de her ortama çabuk uyum sağlarım, hemen aralarına alırlar kaynaşırlar vs. Bende bu güzel olmamayı kendine dert edenlerdenim ama anladm ki beni de ben yapan bu... Takma o yüzden. Bu laflar seni teselli etmek için söylenen şeyler değil.
İma edenlerinde kendi terbiyesizliği aynen şöyle yap onlara:
Sevgili adaşım :) Canım inanki güzelsindir . Erkeklerin güzellikten anlayışı inan çok farklı kadınsılık istiyorlar. Ve bence bunu yapabilirsn:) . Seni görmedim aslında keşke görseydm daha iyi yorum yapabilirdim ama elimden geldiği kdar artık:) . Mesela saçların . Havalı bir fön çektirsen ( mesela rüzgar fön ) . koyu renk ruj da olgun gösterir . eyelineer falan da fardan daha etkili bence:) . Vee topuuklu ayakkabı :) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?