cnm bana guzel buldugun birini soylesene:) unlulerden...ve neden guzel buldugnu soylermisn:)
hangi konuydu o hatırladığın merak ettim ? yine bu konuya paralel birşey olsa gerek...foto koyma işini pek güvenli bulmuyorum..malum siteye erkekler falan da üye olabiliyor..ama ipucu olarak şu kadarını söyleyim..."hangi ünlüye benziyorsun" adı altında bir siteye kendi resmimi yüklemiştim ve bana en çok benzeyen sonuç "maite perroni" adında bir kadın çıkmıştı...tabi ben onun kadar imkanlar içinde değilim ve saçım uzun ve siyah değil...yüz çok benziyor...sen ve diğer merak eden arkadaşlar en azından yüzümün neye benzediğini o kadının resmini aratarak bakabilirsiniz...
Çok güzel olunca bütün hayatının değişeceğini mi sanıyorsun?Erkekler güzelsin,şöylesin,böylesin diyor da ne oluyor sanki?Çoğunun amacı bunu söyleyip karşıdakini ayartmak.Tatlı sözlerle kandırmak.Bana birisi güzelsin dediğinde ben artık şunu düşünüyorum:Hayırdır,çıkarı ne acaba?
Bence insanlar artık -istisnalar hariç- kendilerinden başka kimseyi sevmiyor ve iltifatları da sırf karşı tarafı elde edip kullanmak için yapıyor.
güneşcim yanlış anlama ama ben bu olaya da çok kızıyorum beğendiğin ünlüler için demişsin ya renkli gözlüler dolgun dudaklılar v.s..güzellik bumu arkadaşlar ya işte bu yüzden azıcık parası olan bütün kadınlar birbirinin aynı...aynı hokka burun ne kadar minikse o kadar güzel şişko dudak ne kadar şişirtirsek o kadar seksiyiz kaşları kaldırtalım hadi hep beraber botox.a bön bön bakalım doğal mimiklerimiz kalmasın ajda pekkan misali ağzımızı kapayamayalım...bu mu güzellik........herkesin güzelliği kendine tatlıcım hepsi bi arada olan çok az insan var zati geriye kalanlar yaptıranlar hep yapmacık erkeklerde bayılmıyor yaptıranlara merak etme
canım aslında ben de yapmacıklığı güzel olarak gören ve savunan insanlardan değilim o kişileri de ilah olarak görmüyorum ama kendimden üstün gördüğüm en belirgin yanları benden daha dişi olmayı başarabilmeleri...hani belki o saydığım unsurların toplamı mı bunu oluşturuyor ki demeye getirdim...belki de o unsurlar karşıya dişi gözüküyor bilmiyorum..bu konuda karışığım :)
güneş hanım, geçen açtığınız konunuzda hayattan mutlu değilim, zayıflamaya mecalim yok diyordunuz. bu konunuzda da madem güzel denmediği için şikayetçisiniz alın size hedefinize ulaşınca mutlu olacağınız bir amaç. kendinize hırs yapın, zayıflayın. burada diyet grupları var, onlara katılın zayıflayın. inanın sonunda hem mutlu olursunuz, hem daha rahat iş bulursunuz, hem toplumda daha çok sayılırsınız, hemde kısmetiniz açılır.unutmayın etli butlu insanlar sadece sevimli olabilirler.
nedense bunu hiç düşünemiştim :) evet diyet gruplarına katılmak çok güzel bir fikir...anlaşılan ben bu işi kendi başıma yapamayacağım...kendi başıma yaptıklarım en fazla 3 hafta sürüyor çünkü...
evet son zamanlarda birbirine benzeyen çok konular açmaya başladım ve sizlerin başını sıkça ağrıtır oldum bu yüzden bütün arkadaşlardan özür diliyorum...kendimi bir anda bir sorunlar yumağı içinde buldum ve ilk düğümü nerden çözmeye başalyacağım konusunda kafam karışıktı...kilo olayından başlamak en uygunu olacak galiba...çünkü ben yine aynı şartlardayken işe girdiğimde sonuç acı bir tecrübe olarak meyvesini vermişti bana...ve yine aynı şeyler olacağından emin olduğum için iyi sonuç almayacağım birşeyin uğruna babamı karşıma almak riskine girmek istemiyordum açıkcası çalışmanın bana soğuk gelen tarafı buydu biraz da...burada dert yakınarak örnek verdiğim olayı çoğu da eski işyerimde geçti zaten..hala unutamıyorum...
nedense bunu hiç düşünemiştim :) evet diyet gruplarına katılmak çok güzel bir fikir...anlaşılan ben bu işi kendi başıma yapamayacağım...kendi başıma yaptıklarım en fazla 3 hafta sürüyor çünkü...
evet son zamanlarda birbirine benzeyen çok konular açmaya başladım ve sizlerin başını sıkça ağrıtır oldum bu yüzden bütün arkadaşlardan özür diliyorum...kendimi bir anda bir sorunlar yumağı içinde buldum ve ilk düğümü nerden çözmeye başalyacağım konusunda kafam karışıktı...kilo olayından başlamak en uygunu olacak galiba...çünkü ben yine aynı şartlardayken işe girdiğimde sonuç acı bir tecrübe olarak meyvesini vermişti bana...ve yine aynı şeyler olacağından emin olduğum için iyi sonuç almayacağım birşeyin uğruna babamı karşıma almak riskine girmek istemiyordum açıkcası çalışmanın bana soğuk gelen tarafı buydu biraz da...burada dert yakınarak örnek verdiğim olayı çoğu da eski işyerimde geçti zaten..hala unutamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?