Hiçkimsenin bana Güzel olduğumu söylememesi içimde ukde yarattı..

cnm bana guzel buldugun birini soylesene:) unlulerden...ve neden guzel buldugnu soylermisn:)

peki söyleyim :) megan fox u ve angeline jolie yi beğenirim mesela...zaten ortak özellikleri çok gibi..
2 si de renkli gözlü..ikisinin de dolgun dudakları var..ikisi de gördüğüm kadarıyla boyu posu yerindeler..ikisinin de kilo sorunu yok ve zayıflar..ikisinin de uzun saçları var
ve en önemlisi de dişi bir havaları var...bunların birtanesine bile sahip değilim tabi itiraf etmem gerekirse....kısaboylu fazla kiloları olan çok çarpıcı herhangi bir yeri olmayan....minyon kahverengi gözlü falan filan birşeyim yani...

sanırım yaşından küçük gösteriyomuşşun ve dikkate alınmıyormuşşun. birazda nasıl davrandığınla alakalı olabilir, duruşun bakışınla, bence sen kendine güvendikten sonra daha çok farkedileceksin

maite perroni 'ye benziyormuşsun, sana da siyah saç yakışır o zaman..boyayabilirsin, belki havan değişir..
nereni beğenmiyorsun, aynaya baktığında nereni eleştiriyorsun en çok, o yönlerinde değişiklik yap, makyaj tarzını değiştir..
saçın kısaysa çıt çıt taktır mesela...

haklısın canım senin söylediklerini de gayet iyi anlıyorum kendimi senin yerine koymaya çalışarak..ama çevremdeki en yakınımdaki kişilerin bile etrafında menfaat için bile olsa 4 dönülür ve ona kendini beğendirmek için çaba gösterenler olunca ister istemez kendimi ezik hissediyorum..hele de o kişilerin benim kadar da güzel olmadığını düşünüyorsam daha da sinir oluyorum...ve o kişilerin gözünde değersiz konuma düşüyüroum...kimse benim için uğraşmıyor menfaat için bile diye düşünüyorum...bu tarz şeyler kötü bir amaç için bile olsa "uğruna uğraşılıyor" olması bazen insanın gururunu okşamıyor mu ?

Son düzenleme:
Acil zayifla zayiflamadan guzelligin ortaya cikmaz. Kilo verdikten sonra hemen bir postis al cit cit al artik ne gerekiyorsa soyle upuzun dalgali beline kadar sacin olsun... sonracima cok beyazsan ve siyah sacliysan super .... harika makyaj gider. yok cok beyazligindan da sikayetciysen ve sarisinsan solaryuma git... gerekiorsa renkli lenslerden al... hatta kendi dogal renginde circle lensler var gozleri buyuk ve oyuncak bebekmis gibi gosteriyo ben kahverengisini takiyorum kendi tonunda hep iltifat aliyorum. oysaki guzel gozum yok ama ne zaman taksam herkes gozleri mavi -yesil olanlar bile bayiliyor. Sonraki kiyafetlerini degistir denemedigin tarzlar dene.... elbet guzel olursun!

güneşcim yanlış anlama ama ben bu olaya da çok kızıyorum beğendiğin ünlüler için demişsin ya renkli gözlüler dolgun dudaklılar v.s..güzellik bumu arkadaşlar ya işte bu yüzden azıcık parası olan bütün kadınlar birbirinin aynı...aynı hokka burun ne kadar minikse o kadar güzel şişko dudak ne kadar şişirtirsek o kadar seksiyiz kaşları kaldırtalım hadi hep beraber botox.a bön bön bakalım doğal mimiklerimiz kalmasın ajda pekkan misali ağzımızı kapayamayalım...bu mu güzellik........herkesin güzelliği kendine tatlıcım hepsi bi arada olan çok az insan var zati geriye kalanlar yaptıranlar hep yapmacık erkeklerde bayılmıyor yaptıranlara merak etme

bana en çok koyan şey de insanlar benim yanımda bulunmak istemiyor veya benim yanımdayken görülmek istemiyorlar...insanlar genelde güzel buldukları veya önemli buldukları kişilerin yanında olmak ve onlarla görülmek isteniyorlar...sanırım insanlar beni kendinden aşağı görüyor ki toplum içinde benim yanımda durmak onları yüceltmeyeceği belki de küçülteceğini düşündükleri için benden uzak durmak istiyorlar...aslında ben huysuz geçimsiz asık suratlı biri de değilimdir..bunun kötü huyla ilgili olduğunu sanmıyorum...

Guzel , hos sexy laflarini omrum boyunca dunyaniun neresine gidersem gidiyim cok duydum... bende bi ara kilo almistim verince hersey duzeldi kilo ver acilen.Acikcasi guzellik basa bela.... insanlar ya yatmak icin basian bela oluyor kandirmak icin veya duygusal olarak sacma bi sekilde baglanip bela oluyor... hep rahatsiz ediliyorsun erkekler hatta yurtdisinda bayanlara bile laf anlatamayip tacize ugruyosun hic hos degil bence... ben artik disari cikarken cok guzel kiyafet giymiyorum ... olan bana oluyor ugras dur sonra.

canım aslında ben de yapmacıklığı güzel olarak gören ve savunan insanlardan değilim o kişileri de ilah olarak görmüyorum ama kendimden üstün gördüğüm en belirgin yanları benden daha dişi olmayı başarabilmeleri...hani belki o saydığım unsurların toplamı mı bunu oluşturuyor ki demeye getirdim...belki de o unsurlar karşıya dişi gözüküyor bilmiyorum..bu konuda karışığım :)

Herkesi Geçtim de, Keşke Sen Kendini Güzel Bulsaydın..
Bütün Sorun Ortadan Kalkmış Olurdu..

Sen Nasıl Bakarsan, Öyle Görürsün..

anlıyorum canım benim o zaman sen kendine daha kadınsı görüneceğin kıyafetler almalısın acil diyet yapmalısın verdikçe o kiloları daha değişik kıyafetler almak isticeksin zaten dişi görünmek istiyosan bu tarz kişileri çok beğeniyorsan nude tonlarında dudak kalemiyle kendin dudaklarını daha iri gösterebilirsin renkli lens takıp güzel bi makyajla daha çekici görünebilirsin ben senin ten rengini biliyorum sarı tonlu buğdaysın sen siyah eyeliner enfes durur mesela ..bu gibi ufak şeylerle hayatına pırıltılar katabilirsin arkadaş çevre konusuna gelince seninle dış görünüşün için görüşenle senin zaten işin olmasın ......

güneş hanım, geçen açtığınız konunuzda hayattan mutlu değilim, zayıflamaya mecalim yok diyordunuz. bu konunuzda da madem güzel denmediği için şikayetçisiniz alın size hedefinize ulaşınca mutlu olacağınız bir amaç. kendinize hırs yapın, zayıflayın. burada diyet grupları var, onlara katılın zayıflayın. inanın sonunda hem mutlu olursunuz, hem daha rahat iş bulursunuz, hem toplumda daha çok sayılırsınız, hemde kısmetiniz açılır. unutmayın etli butlu insanlar sadece sevimli olabilirler.

Guzellik kisiye göre degisir mesela ben angelina jolieýi hic begenmem kocaman bir kafa iki tane köfte gibi dudak cok itici bence,mesela esimde hic begenmez angelinayi zevk meselesi yani ama baska bi erkekte asiktiryada onun gibi olmak isteyen kadin coktur mutlaka.Bide son zamanlarda acayip kisa boylu insanlarin isyanlarini okuyorum nerdeyse ben bile kapris yapicam kendimekisa boylu olmak kötü bisey degilki niye cogu insanda cirkinim,kisayim anlayisi var ben 160cm im ama guzelim boyumdanda gayet menunumsimdiye kadar hicte sorun yapmadim kendime istersen topuklu giyersin olup biter ben tam tersi cok uzun boylu kadini sevmem (lütfen uzun boylular alinmasin)bi arkadasimin boyu 180 ama sirti kambur istesede dik duramiyo,en sik elbiseyide giyse olmuyo ve oda bunun farkinda oda boyundan sikayetci keske senin gibi olsam der kendine ayakkabi bulamaz 42 numara cünkü buldugu ayakkabida ya istedigi gibi degil yada ayakta guzel durmaz hem türk milletininde bi standarti var 180 boyundaki bir kadininda yanina yakisan o boylarda birini bulma ihtimali daha zor

Güneş arkadaşım pek çok konunu gördüm burada,genelde benzer konulardı aslında.
Biraz takıntılı bir yapıya sahipsin benim anladığım kadarıyla ve yaşama karşı duruşun da depresif bir eğilimde.
bayanlar burda dış görünüş değiştirmeyle ilgili pek çok tavsiye verdi,hangilerini yerine getirdin bilmiyorum ama bir çözüme kavuşamadığın apaçık ortada.
bu tip takıntılı düşünceler hayatını büyük oranda etkiler olmuş.
Çalışmadığın için tüm gününü de bunlarla geçirir olmuşsun.
15 yıldır yaşadığın İstanbul gibi sosyal olanakları geniş bir şehire alışmak yerine,alışmamak için direnmişsin.
Çalışmak yerine babanla ilgili durumları ortaya koyuyorsun.
Yani burda ne çözüm üretildiyse, hep bir mazeret var.
bence psikolog/psikolojik danışman yardımı almalısın.

canım sen kendine acilen bir iş,uğraş yada hobi bulböylece kendinle uğraşmaktan kurtulursun

nedense bunu hiç düşünemiştim :) evet diyet gruplarına katılmak çok güzel bir fikir...anlaşılan ben bu işi kendi başıma yapamayacağım...kendi başıma yaptıklarım en fazla 3 hafta sürüyor çünkü...
evet son zamanlarda birbirine benzeyen çok konular açmaya başladım ve sizlerin başını sıkça ağrıtır oldum bu yüzden bütün arkadaşlardan özür diliyorum...kendimi bir anda bir sorunlar yumağı içinde buldum ve ilk düğümü nerden çözmeye başalyacağım konusunda kafam karışıktı...kilo olayından başlamak en uygunu olacak galiba...çünkü ben yine aynı şartlardayken işe girdiğimde sonuç acı bir tecrübe olarak meyvesini vermişti bana...ve yine aynı şeyler olacağından emin olduğum için iyi sonuç almayacağım birşeyin uğruna babamı karşıma almak riskine girmek istemiyordum açıkcası çalışmanın bana soğuk gelen tarafı buydu biraz da...burada dert yakınarak örnek verdiğim olayı çoğu da eski işyerimde geçti zaten..hala unutamıyorum...

Son düzenleme:

Estağfurullah özür de ne demek? Hepimiz bir sebepten burada değil miyiz zaten?
Arkadaşım daha önce de söyledim sanırım.
İyi kötü demeyin bir işe girin mutlaka.
İnanın kendinizle barışacaksınız.
Kiloymuş,güzellikmiş hem bunlara kafa yormazsınız hem de yeni bir çevreniz olur.
Kilo vermek ha deyince olacak bir iş değil,siz önce içsel sorunlarınızı çözmelisiniz.

Estağfurullah özür de ne demek? Hepimiz bir sebepten burada değil miyiz zaten?
Arkadaşım daha önce de söyledim sanırım.
İyi kötü demeyin bir işe girin mutlaka.
İnanın kendinizle barışacaksınız.
Kiloymuş,güzellikmiş hem bunlara kafa yormazsınız hem de yeni bir çevreniz olur.
Kilo vermek ha deyince olacak bir iş değil,siz önce içsel sorunlarınızı çözmelisiniz.

çok doğru bir karar, tebrik ederim. asla pes etmeyin. maalesef insanlar acımasız, kimseye kulak asmadan hedefinize odaklanın. inanın zayıfladıkça enerjinizde artacak yaşama sevincinizde. çünkü kendinize güven gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…