- 14 Haziran 2013
- 4.342
- 1.231
- 198
Kağıdı al tertemiz bi suya denize bırak gitsin canisiAlip napicam saklicakmiyim atacakmiyim burada deniz su filan yok lavaboya atip sifonu ceksem oda su olarmi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kağıdı al tertemiz bi suya denize bırak gitsin canisiAlip napicam saklicakmiyim atacakmiyim burada deniz su filan yok lavaboya atip sifonu ceksem oda su olarmi![]()
Hıdrellez çok güzel ve çok anlamlı bir Türk geleneğidir. Baharın gelişi, şenliklerle, şölenlerle ve iyi dileklerle kutlanır.
Camınızı açmayı, bir kap su ve kuşlar için bulgur koymayı, camınızın önüne ya da bir gül ağacının dibine para koymayı unutmayın.
Kalbinizden geçen tüm iyi şeyleri gönderin. 1 yıl sonra da o parayı alın bir çocuğa verin, sizin iyi dilekleriniz onun da bir parçası olsun.
Güzel bir adettir, Hıdrellez, sevginin, dileklerin, paylaşımın, eğlencenin olduğu çok anlamlı bir bayramdır.
ben çok severim Hıdırellezleri
dileğimi de dilerim yaptığımda da yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum
yalnız bir şey soracağım gece gece gül dalı bulamayacağım dileği bekletecek başka yer olur mu
Ben paramıda dilekerimide pencere onune koyacağım olur inş.ben çok severim Hıdırellezleri
dileğimi de dilerim yaptığımda da yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum
yalnız bir şey soracağım gece gece gül dalı bulamayacağım dileği bekletecek başka yer olur mu
inşallahBen paramıda dilekerimide pencere onune koyacağım olur inş.
Ayni soruyu size sormak isterdim ama cekindim kalp kirmaktan. Sormak istiyorum; inanciniza guvnmiyomusunzda baska seyleri araci ediyosunz?
Kagida yazmak yerine 2 rekat namaz kilin acin ellerini dua edin. Kulun Allaha en yakin oldugu yer rukudur denilir. Altini cizelim en yakin oldugu yer.. dolambacli yolu secmek neden?Size garanti verebilirim; secdede icten edilen her duayi kabul eder Allah. Bana agaca bez baglamayi, kagida dilek yazmayi savunmayin. Bakin ben size kotu insan oldugunuzu soylemiyorum. Sizi tanimam bilmem. Ama hurafe tum bunlar hurafe!
Konuyu kapattırcaklar ondan korkuyorum begüzel seyler oğreniyoruz surda.Bi' konuda da görev bilip fetva vermeyin, tebliğ etmeyin yahu.
Yapmayın, yapana da ahkam kesmeyin.
Herkes her şeye sizin gibi inanmak zorunda sanki.
Kocaman bi' kültürden bahsediyoruz burada. Duyan da din yaymaya çalışılıyor sanacak.
Liste halinde neler yapmamiz gerekiyor biri yazsa?
Pencereye ne kadar para koyalim çoğalsin diye 200 TL banknot koysak sabaha kadar o da giderse gelin şunu 1 TL yapalım![]()
12 son 5 dak. KosKızlar saat kaça kadar yazdığımızı gomebiliyoruz
Hakikaten.Konuyu kapattırcaklar ondan korkuyorum begüzel seyler oğreniyoruz surda.
ben de 13 yaşındayken keanu reeves le evlenmek yazmıştım bir kağıda gül dalına adamın gazeten fotoğrafını da bir keseye asmıştımBiz kibrit copleriyle araba ev falan ciziyoruz.
16 yasindayken demislerdi ki dileklerini yazip bir keseye koyup gul dalina asarsan dilegin olur. Sacma sapan bir suru dilek yazmistim yakisikli bir es falan. Sonra o kese baskalarinin eline gecmisti de cok pis rezil olmustum![]()
Hakikaten.
Konunun başında bilmeye ne çok kişi vardı.
Oysa ne güzel bir kültür.
Üstelik, bir sembol olduğu, bolluğu bereketi temsil ettiği açıklandı.
Yok ama illa kesilecek o ahkam.
Yok yok saati yok. Güneş doğana kadar.12 son 5 dak. Kos