• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hidrosalpenks Teşhisinde şüphe

Yok canım, tüp bebek annesiyim tedavi ile hamile kaldım bana da aynı teşhis konuldu delicesine araştırdıklarım sonucu rahim filmini çok rahat yorumlayabiliyorum her detayını araştırmıştım keşimesi kelimesine görüntüsü vs kafayı bozmuştum bi ara 😀 bu benim yorumum canım tabi en iyisini uzaman görüşler bilir doktorlar ne derse odur
Öyle mi ☺️ tüplerini almışlar mıydı, inan bende aralıksız okuyorum araştırıyorum doktorum 6 ay daha denemeye devam edin dedi ama sanırım beklemeyeceğim ve bir eğitim araştırma hastanesine randevu aldım kadın infertilite alanına daha detaylı ilgilenip araştırır ona görede yönlendirirler gibi geliyor

Öyle mi ☺️ tüplerini almışlar mıydı, inan bende aralıksız okuyorum araştırıyorum doktorum 6 ay daha denemeye devam edin dedi ama sanırım beklemeyeceğim ve bir eğitim araştırma hastanesine randevu aldım kadın infertilite alanına daha detaylı ilgilenip araştırır ona görede yönlendirirler gibi geliyor
Yok kuzum ben olmadım ameliyatını

Merhaba arkadaşlar. Bana da dün adını bile duymadığım bu teşhis kondu hidrosolpinks. Anasınıfı öğretmeniyim ve çocuklarla ilgilenirken gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor. Aşlama için gitmiştik Doktor sana tüp bebek bile olmaz dedi ameliyat olmam gerekiyormuş zaten 6 ay önce kist ameliyatı olmuştum. Konunun üzerinden bir kaç ay geçmiş ama deli gibi araştırmaya koyuldum
Son durumunuz nedir acaba ameliyat olup sonrasında hamile kalan oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar. Bana da dün adını bile duymadığım bu teşhis kondu hidrosolpinks. Anasınıfı öğretmeniyim ve çocuklarla ilgilenirken gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor. Aşlama için gitmiştik Doktor sana tüp bebek bile olmaz dedi ameliyat olmam gerekiyormuş zaten 6 ay önce kist ameliyatı olmuştum. Konunun üzerinden bir kaç ay geçmiş ama deli gibi araştırmaya koyuldum
Son durumunuz nedir acaba ameliyat olup sonrasında hamile kalan oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim
Merhaba çok geçmiş olsun, doktorunuzun tutumu yanlış kötü bi ifade kullanmış.. Hidrosalpenks tüpün içinde sıvı birikmesi sizde araştırmışsınızdır mutlaka o sıvı rahim içine akıyorsa gebeliği engelliyor dış gebeliğe sebep veriyor yada hiç gebelik oluşmuyor demişti doktorum. Tüpler alındıktan sonra tüp bebek şansınız yükseliyor çünkü embriyo doğrudan rahim içine yerleştiriliyor bunlar tıbbi terimler en önemlisi Allahın nasip ettiğinin önüne hiçbirşeyin geçemeyeceği üzme kendini bu süreçler uzun ve zorlu ama sonu herşeye değer umutsuzluğa düşme ben en az 10 tane doktora gittim hepsinden görüş aldım

Çok teşekkür ederim.
Rahim filmini çektirdiğim doktor hiçbir problem yok dedi.
Ondan sonra iki doktora daha gösterdim onlar da bir problem görmedi ta ki dün aşılama için Araştırma Hastanesi'ne gidene kadar.
Doktor çok net bir tavırla hidrosolpinks var ve diğer tüpünde de yapışıklık var ameliyat olmadan hiçbir şey olmaz dedi Dünyam başıma yıkıldı.
Ben yine burada birinin tavsiyesi üzerine WhatsApp üzerinden Cevdet Bayrak'a sordum o da hidrosalpinks yok dedi diğer tüpün de normal dedi. Toplam 5 doktordan(ki bu doktorların hepsi Profesör ve isim yapmış doktorlar) 1 tanesi var dedi ve benim içime şüpheyi atıp bıraktı.
Şu an atacağım adımdan ziyade psikolojimi nasıl toparlamam gerektiğini düşünüyorum..

Merhaba ben de laparaskopi olacağım. Doktorum hsg veya mr istemedi, zaten polip ve endometriozis olduğu için direkt laparoskopi yapalım tüpleri de öyle görürüz dedi. Hem tanı hem tedavi için yapılacak. Açıkcası ben de çok korkuyorum tüplerimde ve yumurtalıklarımda bir sorun olmasından. 1,5 yıldır hamile kalamadım.
merhabalar ne durumdasınız bende aynı durumdayım ama sanırım ameliyat olucam

Yok canım, tüp bebek annesiyim tedavi ile hamile kaldım bana da aynı teşhis konuldu delicesine araştırdıklarım sonucu rahim filmini çok rahat yorumlayabiliyorum her detayını araştırmıştım keşimesi kelimesine görüntüsü vs kafayı bozmuştum bi ara 😀 bu benim yorumum canım tabi en iyisini uzaman görüşler bilir doktorlar ne derse odur
merhaba iki tüpünüzüde de mi sıvı vardı? kaçıncı denemede tuttu

Back
X