Hangi hastahaneMerhaba arkadaslar.4 ay once hidrosalpinksden dolayi sol tupum alindi sag tupum minimal gecisle birakilmisti.bugun muayeneye gittigimde sag tupumunde sis oldugu tup bebek yaoabilmem icin sag tupumunde alinmasi gerektigi soylendi.ama ben daha yeni ameliyat olmusken tekrar ameliyat olmak istemiyorum.tup bebek icin igneler alindi yumurta toplandiktan sonra ameliyat diyor doktor .acaba benim gibi olup tup bebeği tutan var mi?ben ilk bu sekilde transfer olsam da tutmaz ise ameliyat olayim diyorum ameliyat olacak psikolojim yokcunku zayifladm saclarim dokuldu yeni yeni tolarlaniyorum bunyem zayif
Ameliyatim zubeyde hanimda yapildiHangi hastahane
Şöyle ki aynı olay benim basıma geldiAmeliyatim zubeyde hanimda yapildi
23 yaşlarında iken enfeksiyon geçirdim adet sonrası kanama olduğu için enfeksiyon olduğunu anlayamadım uzunca bi sure acı cektim enfeksiyon Zübeyde hanım da temizlendi ve tüplerimin çürüdügünğ söylediler histeroskopi mi ne idi alınması gerek dediler o dönem bir kurumun mülakatına girecektim o yüzden enfeksiyon temizlenince diğer hususun üzerinde durmadan kaçtım gittim hastaneden hiç bir şey aldırmadım mülakatına girdiğim kurumu kazanınca tain iş hayatı unuttum gittim ama hep aklımda idi belki hücreler kendini yeniler dedim gecen sene evlenince durumu eşime anlattım böyle bir risk var dedim doğal yolla denemeyelim hastaneye gidelim dedimMerhaba arkadaslar.4 ay once hidrosalpinksden dolayi sol tupum alindi sag tupum minimal gecisle birakilmisti.bugun muayeneye gittigimde sag tupumunde sis oldugu tup bebek yaoabilmem icin sag tupumunde alinmasi gerektigi soylendi.ama ben daha yeni ameliyat olmusken tekrar ameliyat olmak istemiyorum.tup bebek icin igneler alindi yumurta toplandiktan sonra ameliyat diyor doktor .acaba benim gibi olup tup bebeği tutan var mi?ben ilk bu sekilde transfer olsam da tutmaz ise ameliyat olayim diyorum ameliyat olacak psikolojim yokcunku zayifladm saclarim dokuldu yeni yeni tolarlaniyorum bunyem zayif
Iyi dusunmussun beni beklettiler dogal yolla kalirsin acelen ne dediler ancak rahim filminde tupumun tikali oldugu cikti23 yaşlarında iken enfeksiyon geçirdim adet sonrası kanama olduğu için enfeksiyon olduğunu anlayamadım uzunca bi sure acı cektim enfeksiyon Zübeyde hanım da temizlendi ve tüplerimin çürüdügünğ söylediler histeroskopi mi ne idi alınması gerek dediler o dönem bir kurumun mülakatına girecektim o yüzden enfeksiyon temizlenince diğer hususun üzerinde durmadan kaçtım gittim hastaneden hiç bir şey aldırmadım mülakatına girdiğim kurumu kazanınca tain iş hayatı unuttum gittim ama hep aklımda idi belki hücreler kendini yeniler dedim gecen sene evlenince durumu eşime anlattım böyle bir risk var dedim doğal yolla denemeyelim hastaneye gidelim dedim
Yok hayir zaten bilseydim yumurtami once toplatir oyle ameliyat olurdum.yonlendiren olmayinca direk ameliyat oldum.once sol tupum alindi ve cikolata kistlerimin bir kismi temizlendi.simdi muayeneye gittigimde.saginda tikali oldugu tup bebegin tutmasi icin onunda alinmasi gerektigi soylendi ardarda 2 ameliyati nasil kaldiracagim nilmiyorum yoruldumAnkara’da ikamet ediyorsunuz o zaman tüp bebek merkezi mi yumurtaları toplayalım diyor sonra Zübeyde hanım devlet hastanesi mi diyor
Tüp tıkalı ise doğal yol ile denendinginde dış gebelik rıskı peşinden de o tıkalı tüpün alınması için histeroskopi gerekir eğer tüplerde sıvı varsa bu şekilde tüp bebek tedavisini 100 kere de olsan bebek tutmazIyi dusunmussun beni beklettiler dogal yolla kalirsin acelen ne dediler ancak rahim filminde tupumun tikali oldugu cikti
Sizin iki tupunuzde alinmis benim 1 tupum duruyo ve sis sizin tutma olasiligi bana gore daha cok .insallah guzel haberlerinizi alirizİstanbulda olduğum için özel hastane beni hsg testine gönderdi hsg de tüplerimin biri açıldı biri tıkalı dendi Acıbadem de ki doktor histeroskopi yapacağız tüplerin biri tıkalı alacağız dedi diğeri sağlam sa aşılama yaparız dedi histeroskopi oldum doktor operasyon sırasında baktı ki hsg ile açılan tüp de çürümüş 2 tüp ü de aldı rahim dinlendirdi tüp bebek sürecine girdim 20 ekim de transferim var bebek tutarsa size bu ayın sonunda haber veririm
2. Ameliyata girmeden yumurtalarınızı dondurunYok hayir zaten bilseydim yumurtami once toplatir oyle ameliyat olurdum.yonlendiren olmayinca direk ameliyat oldum.once sol tupum alindi ve cikolata kistlerimin bir kismi temizlendi.simdi muayeneye gittigimde.saginda tikali oldugu tup bebegin tutmasi icin onunda alinmasi gerektigi soylendi ardarda 2 ameliyati nasil kaldiracagim nilmiyorum yoruldum
Histeroskopi demedi ama laraposkopi dediTüp tıkalı ise doğal yol ile denendinginde dış gebelik rıskı peşinden de o tıkalı tüpün alınması için histeroskopi gerekir eğer tüplerde sıvı varsa bu şekilde tüp bebek tedavisini 100 kere de olsan bebek tutmaz
Oyle yapilacak cumartesi ignelere baslayacagim ama 2.bir ameliyati nasil olacagim2. Ameliyata girmeden yumurtalarınızı dondurun
Ozel hastane deki doktor dedi blonce toplayacagiz sonra ameliyatAnkara’da ikamet ediyorsunuz o zaman tüp bebek merkezi mi yumurtaları toplayalım diyor sonra Zübeyde hanım devlet hastanesi mi diyor
Şimdi dosyama baktım ameliyat adına laparoskopi ve histeroskopi diye geçmişHisteroskopi demedi ama laraposkopi dedi
Benimde oyleydi keske diger tupumu de alsalarmis simdi 2.kez narkoz alicam ne kadar soylerken kolay geliyor doktorlara cektigim aciyi bilmiyolarŞimdi dosyama baktım ameliyat adına laparoskopi ve histeroskopi diye geçmiş
Sizde cikolata kisti vs.var miydiŞimdi dosyama baktım ameliyat adına laparoskopi ve histeroskopi diye geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?