- 8 Eylül 2022
- 274
- 175
- 33
Dualarım seninle, pozitif ilerlesin bundan böyle her şey, dilerim bebeğine sevinçle kavuşursunBenimde 32 yumurta toplandi ama 1 tane dondurulmus kaldi(20 kasimda kontrolum var uygunsa transfer yapilacak cikolata kistim var be tuplerimde senin gibi sol alindi sagda minimal.gecisle birakildi.insallah tutunur cnm
Amin insallah sende saglik ve sevincle kavusursun cnm.Dualarım seninle, pozitif ilerlesin bundan böyle her şey, dilerim bebeğine sevinçle kavuşursun
Antibiyotigi ne kadar kullandin ben ameliyat oncesi 1 aydan fazla kullandim ameliyat oncesi 1 haftada hastanede yatarak gordum ameliyat sonrasida yumurta toplama sonrasi da kullandim 1 hafta ama kurumuyorEvet canım antibiyotik kullanıyorum. Özel bir doktora gidiyorum ben. Doktorların kanaatine güveniyorum aslında bizim kendi kendimize bilemeyeceğimiz pek çok faktörü hesaba katıyorlar. Şuana kadar doktorum nasıl yönlendirdiyse hep doğru çıktı. Ancak tüp bebek süreci stresli bir sürec, ben de kaygılı bir insanım.. böyle bir durum yaşayıp başarılı sonuç almış birileri varsa okuyup rahatlamak istedim
Benim tüpüm alınmadı bağlandı, belki o yüzden daha hafif geçti bilmiyorum baya rahat iyileştim. 3 günlük bir antibiyotiğim var sadece. Yumuera toplaması sonrası da sanırım 3-4 günlük bir antibiyotik kullandım. Sen doktoruna sor bence neden böyle olduğunu için rahat ederAntibiyotigi ne kadar kullandin ben ameliyat oncesi 1 aydan fazla kullandim ameliyat oncesi 1 haftada hastanede yatarak gordum ameliyat sonrasida yumurta toplama sonrasi da kullandim 1 hafta ama kurumuyor
Sismis cnm tupum kist enfeksiyon yapip tupume zarar vermisBenim tüpüm alınmadı bağlandı, belki o yüzden daha hafif geçti bilmiyorum baya rahat iyileştim. 3 günlük bir antibiyotiğim var sadece. Yumuera toplaması sonrası da sanırım 3-4 günlük bir antibiyotik kullandım. Sen doktoruna sor bence neden böyle olduğunu için rahat eder
Aminnn inşallah bundan sonrası güzel olsunnSismis cnm tupum kist enfeksiyon yapip tupume zarar vermisbakalim hayirlisi birbirimize guzel haberler verelim
Canm yorumunu şimdi okudum benimde sol tüp de sıvı birikmesi var bende tüp Bebek için ameliyat oldum benimde alınmadı sağ tüp açık solda hafif sıvı var doktorum kendiliğinden hamile kalırsın hemen tüp Bebek için acele etme dedi şimdi senin yorumunu okuyunca umut oldun bana tüpün alınmadan mı hamile kaldınCanim benimde sol tupumde sivi birikmesi vardi gazi unv hastanesi tup bebek bölümünde ismail güler hoca yapti ameliyatimi ne agrim oldu ne sizim 1 gü yattim ciktim 1 haftada da hicbirseyim kalmadi. Benim tek tupum acikti o yuzden onu almadilar ben de korkmustum acaba aynisi ona da olur mu keske onu da mi alsaydi diye dusunmustum ama simdi dogal yolla hamileyim.ismail hocaya muayene olmani öneririm canim Rabbim şifa versin inşallah
Hayir canim eger tuplerden birinde sivi birikmesi varsa mutlaka alinmasi yada tüpün kapatilmasi gerekiyor .Seninki de klipsle mi kapatildi? 2 kez tup bebek denememe ragmen sol tupteki sivi yuzunden tutmamisti benim cunku o sivi embriyoyu zehirliyor bende cikolata kisti de oldigu icin yapisiklik vardi içerde doktorumda yumurtalara zarar vermemek icin tüpü almak yerine klipsle kapatti rahime olan sivi akisini kesti yani daha sonra düsük amh ve 35 yaşa ragmen ameliyat sonrasi 3. Ayda kendiliginden gebe kaldimCanm yorumunu şimdi okudum benimde sol tüp de sıvı birikmesi var bende tüp Bebek için ameliyat oldum benimde alınmadı sağ tüp açık solda hafif sıvı var doktorum kendiliğinden hamile kalırsın hemen tüp Bebek için acele etme dedi şimdi senin yorumunu okuyunca umut oldun bana tüpün alınmadan mı hamile kaldın
Ek birşeyler kullandın mı bugün sol tüpüm alındı ama sağ tüpüm ve yumurtalıklarım duruyor almassak o zaman hiç hamile kalamassın dediCanim benimde sol tupumde sivi birikmesi vardi gazi unv hastanesi tup bebek bölümünde ismail güler hoca yapti ameliyatimi ne agrim oldu ne sizim 1 gü yattim ciktim 1 haftada da hicbirseyim kalmadi. Benim tek tupum acikti o yuzden onu almadilar ben de korkmustum acaba aynisi ona da olur mu keske onu da mi alsaydi diye dusunmustum ama simdi dogal yolla hamileyim.ismail hocaya muayene olmani öneririm canim Rabbim şifa versin inşallah
Sol tüp hidroselpenks olarak tüp bebek denendi.Merhaba arkadaslar.4 ay once hidrosalpinksden dolayi sol tupum alindi sag tupum minimal gecisle birakilmisti.bugun muayeneye gittigimde sag tupumunde sis oldugu tup bebek yaoabilmem icin sag tupumunde alinmasi gerektigi soylendi.ama ben daha yeni ameliyat olmusken tekrar ameliyat olmak istemiyorum.tup bebek icin igneler alindi yumurta toplandiktan sonra ameliyat diyor doktor .acaba benim gibi olup tup bebeği tutan var mi?ben ilk bu sekilde transfer olsam da tutmaz ise ameliyat olayim diyorum ameliyat olacak psikolojim yokcunku zayifladm saclarim dokuldu yeni yeni tolarlaniyorum bunyem zayif
Dogru diyosunuzSol tüp hidroselpenks olarak tüp bebek denendi.
Tutmadı tabi ki…
Tüpün hidroselpenks olarak tüp bebek yapılınca tutma oranı %10 yada 20 dir.
Sonrasında ameliyat oldum, sağ tüpümde sorun yok, doğal yolla gebe kaldım.
Hidroselpenks olup doğal yolla gebe kalan da var ama fazla şişmemiş içi iltihaplı sıvı daha dolmamış kişilerdir..
Aynen oyle alinmasaydi kalamazdin cok gecmis olsun, ben omega 3 larginin koenzim q10 gibi vitaminler kullaniodum zaten onlara devam ettim. 3 ay sonra da dogal yolla kaldim canim darısı başına olsun inşallahEk birşeyler kullandın mı bugün sol tüpüm alındı ama sağ tüpüm ve yumurtalıklarım duruyor almassak o zaman hiç hamile kalamassın dedi
Teşekkür ederim inşallah olur peki bu kullandığın takviyelerin firma isimlerini yazarmısın bende alayım bugün doktorum da bu tarz takviyeler kullan dediAynen oyle alinmasaydi kalamazdin cok gecmis olsun, ben omega 3 larginin koenzim q10 gibi vitaminler kullaniodum zaten onlara devam ettim. 3 ay sonra da dogal yolla kaldim canim darısı başına olsun inşallah
Solgar kullandim genelde ama hepsinin firma isminii hatirlamiyorum kendin bi arastirTeşekkür ederim inşallah olur peki bu kullandığın takviyelerin firma isimlerini yazarmısın bende alayım bugün doktorum da bu tarz takviyeler kullan dedi
çikolata kisti ameliyatı da yaptı mı size aynı anda?Hayir canim eger tuplerden birinde sivi birikmesi varsa mutlaka alinmasi yada tüpün kapatilmasi gerekiyor .Seninki de klipsle mi kapatildi? 2 kez tup bebek denememe ragmen sol tupteki sivi yuzunden tutmamisti benim cunku o sivi embriyoyu zehirliyor bende cikolata kisti de oldigu icin yapisiklik vardi içerde doktorumda yumurtalara zarar vermemek icin tüpü almak yerine klipsle kapatti rahime olan sivi akisini kesti yani daha sonra düsük amh ve 35 yaşa ragmen ameliyat sonrasi 3. Ayda kendiliginden gebe kaldimDarisi basina canim tüpün hallolduysa hamile kalman cok yakindir inşallah
Hayir kistlere vs dokunulmadı.çikolata kisti ameliyatı da yaptı mı size aynı anda?
çikolata kisti ameliyatı da yaptı mı size aynı anda?
Evet hem kücüktü hem de yapisiklik fazlaydi yumurtaliga zarar veririz diye ellemediAnladım belki kistiniz küçük diye yapmamış da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?