size ne insanların kapısının önünden. sizin tarafınıza geçenleri ayağınızla iteleyin kendi taraflarına olsun bitsin. insanları ısrarla uyarmanın taciz etmenin gereği yok.Merhaba hanımlar. .
Can sıkıcı bi durumla karşı karşıyayım.
Apartmanimiz da her katta 3 daire bulunuyor. Yan daire de yaşayanların ayakkabı düzeltme alışkanlığı yok sanırım. 5 kişilik bir aile. Her biri 2 çift ayakkabı terlik giyiyor sanırım. Her allahın günü o kapı önü düğün evi gibi oluyor. . Kapılarimiz çok yakın haliyle benim kapimin önünde duruyor yarısı. .birde misafir gelince allahım allahım. Resmen atlayarak geçiyoruz. Yahu insan hiç mi duzeltmez hiç mi fazla ayakkabıları alıp içeri koymaz. . Belediye gelse yemin ederim hepsini toplar atar. O derece. .artık ben utanıyorum misafir geldiği zaman "bu daire kaç kisi" diye soruyorlar.
Bir kez söyledim fazla ayakkabıları alsaniz olur mu ? Diye. Kızıma söylüyorum ama almıyor dedi. E sen necisin acaba ?
Çok rahatsız olmaya başladım artık. . Görüntü kirliliği resmen. Karşı daire de sanırım ondan göre göre umursamamaya başladı.
Ben kapı önüme çok dikkat ediyorum. Koyduğum çöpe kadar. Her temizligim de mutlaka orayı da bi silerim.
Bu komşu yüzünden ben utanıyorum inanın. Bir kez söyledim ama yok ikinciye söylesem tartışma çıkacak sinir oluyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
size ne insanların kapısının önünden. sizin tarafınıza geçenleri ayağınızla iteleyin kendi taraflarına olsun bitsin. insanları ısrarla uyarmanın taciz etmenin gereği yok.
senin kapının önüne gelenleri tekmele gitsin
Tekmeleyin atin ,kapilarina hatta ben merdivenden asagiya atmistim hepsini ,
Laftan anlamayana boylesi ideal
olmadı. belki ona göre kötü durmuyor? sizin zevkinize göre yaşamak zorunda değil insanlar..Benim kapimin önüne geliyorsa ilgilendirir. Ayrıca kötü duruyor oldu mu ?
Senin kapının önüne geliyorsa tekmele hiç çekinmem yapardım ben olsam .
olmadı. belki ona göre kötü durmuyor? sizin zevkinize göre yaşamak zorunda değil insanlar..
Komşu hakkı diye bişey var bilmem duydunuzmu kimse kimsenin zevkine göre yaşamak zorunda degil ama aynı ortamı paylaşıyorsa saygı duymak zorunda bi insanın kapısının önü neyse evide öyledir bana göreolmadı. belki ona göre kötü durmuyor? sizin zevkinize göre yaşamak zorunda değil insanlar..
Al hepsini çöpe at belki akılları başlarına gelir
sen yan komşusun heraldeolmadı. belki ona göre kötü durmuyor? sizin zevkinize göre yaşamak zorunda değil insanlar..
Ben onu şakasına dedim ama merdivenlere atabilirsin en azından adın çıkmaz ama senin yaptığını gene de tahmin ederler :):)) mantıklı aslında. Sonra da adım hirsiza çıkmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?