hıh buda bana dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.949
28.651
798
Merhaba hanımlar. .

Can sıkıcı bi durumla karşı karşıyayım.
Apartmanimiz da her katta 3 daire bulunuyor. Yan daire de yaşayanların ayakkabı düzeltme alışkanlığı yok sanırım. 5 kişilik bir aile. Her biri 2 çift ayakkabı terlik giyiyor sanırım. Her allahın günü o kapı önü düğün evi gibi oluyor. . Kapılarimiz çok yakın haliyle benim kapimin önünde duruyor yarısı. .birde misafir gelince allahım allahım. Resmen atlayarak geçiyoruz. Yahu insan hiç mi duzeltmez hiç mi fazla ayakkabıları alıp içeri koymaz. . Belediye gelse yemin ederim hepsini toplar atar. O derece. .artık ben utanıyorum misafir geldiği zaman "bu daire kaç kisi" diye soruyorlar.
Bir kez söyledim fazla ayakkabıları alsaniz olur mu ? Diye. Kızıma söylüyorum ama almıyor dedi. E sen necisin acaba ?
Çok rahatsız olmaya başladım artık. . Görüntü kirliliği resmen. Karşı daire de sanırım ondan göre göre umursamamaya başladı.

Ben kapı önüme çok dikkat ediyorum. Koyduğum çöpe kadar. Her temizligim de mutlaka orayı da bi silerim.

Bu komşu yüzünden ben utanıyorum inanın. Bir kez söyledim ama yok ikinciye söylesem tartışma çıkacak sinir oluyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

size ne insanların kapısının önünden. sizin tarafınıza geçenleri ayağınızla iteleyin kendi taraflarına olsun bitsin. insanları ısrarla uyarmanın taciz etmenin gereği yok.

size ne insanların kapısının önünden. sizin tarafınıza geçenleri ayağınızla iteleyin kendi taraflarına olsun bitsin. insanları ısrarla uyarmanın taciz etmenin gereği yok.

Benim kapimin önüne geliyorsa ilgilendirir. Ayrıca kötü duruyor oldu mu ?

senin kapının önüne gelenleri tekmele gitsin

2 3 ayakkabı olsa tamam da 8 9 ayakkabı oluyor. Bir kaç kez kapı önüne iteledim ama yine geliyor. Hoş durmuyor gerçekten. Kapilarimiz çok yakın birde. Her seferinde itelemek zorunda mi kalacağım.

Tekmeleyin atin ,kapilarina hatta ben merdivenden asagiya atmistim hepsini ,
Laftan anlamayana boylesi ideal

Gerçekten mi ? O kadarını yapamam gibi geliyor. Hem yapsam bile anlamazlar sanırım.

Kendi kapımın önünü bile dağınık görsem içim daralıyor çok haklısınız kaldıki başkasının ayakkabısı benim kapımda ne işi var tekmeyle vurun gitsin ordan toplasınlar

Senin kapının önüne geliyorsa tekmele hiç çekinmem yapardım ben olsam .

Yaptım bir kaç kez ama çözüm değil galiba. Çünkü yarım saat sonra yine aynı. Çamurlu ayakkabısı tam kapimin onundeydi birgün.

olmadı. belki ona göre kötü durmuyor? sizin zevkinize göre yaşamak zorunda değil insanlar..
Komşu hakkı diye bişey var bilmem duydunuzmu kimse kimsenin zevkine göre yaşamak zorunda degil ama aynı ortamı paylaşıyorsa saygı duymak zorunda bi insanın kapısının önü neyse evide öyledir bana göre

Benim kapımın önüne geleni ayağımla tekmelerim baktım yine kapımın önünde basarım zile ablacım bi bak oldu mu şimdi ? Derim. Kapımın önündeki dışında karışmam. Bizim apartmandada var bi tane öteki komşuya kızıyor taa karşı daireden. Sanane yahuu

Kapının önünde ayakkabının ne işi var ya,al içeri koy en nefret ettiğim şeydir kapıda ayakkabı

Benim bir gün canıma tak etti,daha önce yöneticiye söylememe rağmen ayakkabılar disaridaydi herkesin ve inanılmaz koku oluyor binada haliyle bir gece hepsini topladım poşete koydum depoya kaldırdım ertesi günlerde yönetici geldi :) :) ayakkabılari verdim ama bir dahada öyle bir şey olmadı :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…