Plastik bir ayakkabılik al diz belki utanirlar.
Ben onu şakasına dedim ama merdivenlere atabilirsin en azından adın çıkmaz ama senin yaptığını gene de tahmin ederler :)
Ay onu hiç demeyin. Benim vardı kendi kapimin önünde sadece 2 terligimi ve oğlumun terligini koymak için almıştım. 3 rafli. Birgün baktım kii onların ayakkabılar da bizim ayakkabilikta
Bende aynı şeyi dicektim. Çok zoruna gitti bellikisen yan komşusun heralde
olmadı. belki ona göre kötü durmuyor? sizin zevkinize göre yaşamak zorunda değil insanlar..
Kapının önünde ayakkabının ne işi var ya,al içeri koy en nefret ettiğim şeydir kapıda ayakkabı
Benim bir gün canıma tak etti,daha önce yöneticiye söylememe rağmen ayakkabılar disaridaydi herkesin ve inanılmaz koku oluyor binada haliyle bir gece hepsini topladım poşete koydum depoya kaldırdım ertesi günlerde yönetici geldi :) :) ayakkabılari verdim ama bir dahada öyle bir şey olmadı :)
niye komşunun hakkını savunamazmıyım. kadının kapısının önü. ister çiçek bahçesi yapar ister ayakkabı koyar. kime ne?sen yan komşusun heralde
insan kapısının önüne ne isterse onu koyar. apartman kimsenin tapulu malıda değil...bana böyle bir şikayetle gelse birisi. ilk işim kapının önüne bir kamera taktırırım. o ayakkabıları yere at aşşağı at çöpe at diyenlerin fikrini uygulayanı kayıt altına alır vandallıktan savcılığa veririm. bir dahada kimse haddini aşıp kapımın önüne karışmaya kalmaz...komşuyu tanısam bu öneriyi verir kamerayıda bizzat kendim hediye ederdim....Hanımefendi o kadar ayakkabinin yaptığı kokuyu düşündünüz mü? Ayrıca apartmanlarda dışarıda ayakkabı olmaz ,konu sahibide rahatsız olmuş ortak yaşanılan yerlerde isteyen istediğini yapamaz bu şekilde
niye komşunun hakkını savunamazmıyım. kadının kapısının önü. ister çiçek bahçesi yapar ister ayakkabı koyar. kime ne?
insan kapısının önüne ne isterse onu koyar. apartman kimsenin tapulu malıda değil...bana böyle bir şikayetle gelse birisi. ilk işim kapının önüne bir kamera taktırırım. o ayakkabıları yere at aşşağı at çöpe at diyenlerin fikrini uygulayanı kayıt altına alır vandallıktan savcılığa veririm. bir dahada kimse haddini aşıp kapımın önüne karışmaya kalmaz...komşuyu tanısam bu öneriyi verir kamerayıda bizzat kendim hediye ederdim....
Geldikçe geçtikçe oku falan yapıyor mu ayakkabılar? Eğer öle ise sıkıntı gerçekten. Kimse kimsenin ayak, ayakkabı kokusunu çekmek zorunda değil. Apartmanda yönetici yok mu? Bi toplantı yapılsın bu konu ile ilgili
Kapının önüne kamera taktırana kadar ayakkabıları içeriye almak daha kolay ve doğru değil mi? Hem kötü koku hem görüntü hem gelip geçerken sıkıntı. Kim ne derse desin bu bile gelişmişliğin, kültürün, yaşam şartlarının göstergesi.niye komşunun hakkını savunamazmıyım. kadının kapısının önü. ister çiçek bahçesi yapar ister ayakkabı koyar. kime ne?
insan kapısının önüne ne isterse onu koyar. apartman kimsenin tapulu malıda değil...bana böyle bir şikayetle gelse birisi. ilk işim kapının önüne bir kamera taktırırım. o ayakkabıları yere at aşşağı at çöpe at diyenlerin fikrini uygulayanı kayıt altına alır vandallıktan savcılığa veririm. bir dahada kimse haddini aşıp kapımın önüne karışmaya kalmaz...komşuyu tanısam bu öneriyi verir kamerayıda bizzat kendim hediye ederdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?