Hiç hoş değil ya dışarıda çok çirkin bir görüntü oluşturuyor ayakkabılar gelişigüzel atılmış. Ben hep içeri alırım, zaten oturduğum apartmanda da kural var. Valla yani suça mı özendiriyorum bilmiyorum da en mantıklısı gece herkesin uyuduğu saatte eline bir çöp torbası alıp dışarıda bulunan bütün ayakkabıları toplayıp çöpe atarak "ayakkabı hırsızı"nın apartmanlara dadandığına yönelik söylenti çıkarmak. Bir daha kimse ayakkabı koymaz dışarı ehehe. Ne kadar uyarsan da laftan anlamıyor çoğu çünkü, içeri alma alışkanlığı kazandırmak lazım.
Aslında olay yan daireye misafir geldiğinde başlıyor. Insanin evine misafir gelince bi ayakkabı çevrilir. Yani ben öyle gördüm çevirip duzeltirim misafirimin ayakkabisini ama bunların çarşamba pazarı mübarek seç beğen al
resmen köylülük.
apartmanda yönetici yok mu? onunla konuşun.
Ben esprisine söyledim tabi, bir musibet bin nasihatten iyidir hesabı. Siz bence yöneticiyle konuşun apartmana kural getirsin. Bizim apartmanda öyle, kurallara uymayanlara para cezası veriliyor hatta.
SiZde mi kapının önüne fazla terlik koyup yan komşuyu rahatsız edenlerden sinizolmadı. belki ona göre kötü durmuyor? sizin zevkinize göre yaşamak zorunda değil insanlar..
O zaman merdivenden aşağı tekmele insan olsunlar sonuçta o binada sadece onlar oturmuyor çok istiyorlarsa müstakil binaya taşınsınlar.Yaptım bir kaç kez ama çözüm değil galiba. Çünkü yarım saat sonra yine aynı. Çamurlu ayakkabısı tam kapimin onundeydi birgün.
SiZde mi kapının önüne fazla terlik koyup yan komşuyu rahatsız edenlerden siniz
Konu sahibi haklı
Bizim de benzer bir karşı komşumuz var. Bizim tarafa taşan ayakkabı ve çöplerine şut çekip kendi taraflarına yolluyorum.
Bence yan komşu bu olabilir @Fitnat Ficur bir gün yan komsun kamera taktirmissa bil ki bu kişidir :)
Apartman gibi bir yerde oturmayı göze alan insan kurallara da uymak zorundadır. Oldu canım kapısının önü diye at koştursun nerede kaldı saygı ??niye komşunun hakkını savunamazmıyım. kadının kapısının önü. ister çiçek bahçesi yapar ister ayakkabı koyar. kime ne?
insan kapısının önüne ne isterse onu koyar. apartman kimsenin tapulu malıda değil...bana böyle bir şikayetle gelse birisi. ilk işim kapının önüne bir kamera taktırırım. o ayakkabıları yere at aşşağı at çöpe at diyenlerin fikrini uygulayanı kayıt altına alır vandallıktan savcılığa veririm. bir dahada kimse haddini aşıp kapımın önüne karışmaya kalmaz...komşuyu tanısam bu öneriyi verir kamerayıda bizzat kendim hediye ederdim....
Apartman gibi bir yerde oturmayı gözen alan insan kurallara da uymak zorundadır. Oldu canım kapısının önü diye at koştursun nerede kaldı saygı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?