hıh buda bana dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önerildi mi bilmiyorum ama şu sebzelik benzeri kapı önüne koyulan ayakkabılıklar var ya, bir tane onlardan hediye edin. İşe yarar herhalde.

Önerildi :) son çare onu da yapabilirim

Görüntü kirliliği bir yana, emniyet açısından daha sakıncalı, Allah korusun birşey olsa ayakkabı engelinden insan kendini aşağıya geçiremez, bizim eski evde o açıdan yasaktı sigorta öyle emir vermiş birşey olsa ve girişlerde çıkışlarda engeller (ayakkabı, çöp kutusu, çocukarabası, bisiklet vb) tesbit edilirse sigorta bir kuruş ödemeyiz demiş.

Olmasin ya, sen de dikkat etmezsen ne olur bu forumun hali? Zaten edio yapio, felan vs gibi kelimeleri okumaktan fenalik geldi
Elimden geldiğince dikkat ederim ama bir sürü işi yapmaya çalışırken ufak tefek yazım hataları olması da normal, harf yutulmaması, noktalama işaretlerine dikkat edilmesi bile yeterli, sonra topiklerde yazım kuralları kavgası çıkıyor yoktan yere, konu içeriğinden sapıyor.

Konularin icerikten sapmasi icin noktalama isaretlerine takilmaya gerek yok ki; bu kadar kadini nereye koysan o konu icerigi sapitir gider

Eşimin dayısı böyle bir durumda tekme atmıştı sallamıştı aşağıya bütün ayakkabıları. bir tanesi kayip olmustu. Bidaha koymadilar kapıya.
Görgüsüzlük varoşluk resmen. bir şekilde uyarmak şart.

Bir adet pasaklı insan ve yorumları tamam sen kapının önünü ayakkabıyla doldur pis pis

Görgüsüz insanların birinci göstergesidir bu ayakkabı alışkanlığı. Bizim yan komşumuzda böyleydi. Her kapıda çıktığımda koridora ayağımla dağıttım ayakkabıları. Koymuyor şimdi:))))

Ve şuan yorumlara bir baktım da benim taktiği yapanlar varmış:))) ayakkabıları kıymetsiz ki kapının önünde durabilir. O zaman vur gitsin

Kadinin kendi kapsinin onune karisamazsiniz. Cok rahatsiz ediyorsa bi tekme atin az ileride dursun. O kdr kalabalik icinde " aa benim ayakkabim surdaydi, kim burya firlatti" demezler bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…