Önerildi mi bilmiyorum ama şu sebzelik benzeri kapı önüne koyulan ayakkabılıklar var ya, bir tane onlardan hediye edin. İşe yarar herhalde.
Bazen rahatsız ediyor düzeltiyorum bazen dağınık kalıyor. Kafama göre. Tek daireyiz biz karşıda daire olsaydı hoş olmazdı.Rahat edebiliyor musunuz ?
Yalniz guzel turkcemizde ayri yazilan de ve da'lar var biliyorsun sevgili munePolemiğe giriyorsun ama. Sakin olun derken hepinize söyledim, polemikte uyarı alma sebebidir.
O kadar kusur olsun bence :))Yalniz guzel turkcemizde ayri yazilan de ve da'lar var biliyorsun sevgili mune
Olmasin ya, sen de dikkat etmezsen ne olur bu forumun hali? Zaten edio yapio, felan vs gibi kelimeleri okumaktan fenalik geldiO kadar kusur olsun bence :))
Türkçemiz büyük harfle yazılmalıYalniz guzel turkcemizde ayri yazilan de ve da'lar var biliyorsun sevgili mune
Elimden geldiğince dikkat ederim ama bir sürü işi yapmaya çalışırken ufak tefek yazım hataları olması da normal, harf yutulmaması, noktalama işaretlerine dikkat edilmesi bile yeterli, sonra topiklerde yazım kuralları kavgası çıkıyor yoktan yere, konu içeriğinden sapıyor.Olmasin ya, sen de dikkat etmezsen ne olur bu forumun hali? Zaten edio yapio, felan vs gibi kelimeleri okumaktan fenalik geldi
Telefondan giriyorum ben, o yuzden tr karakter ve buyuk kucuk harfe cok dikkat edemiyorum ama haklisinTürkçemiz büyük harfle yazılmalıve Mune yazarken de tabii
Konularin icerikten sapmasi icin noktalama isaretlerine takilmaya gerek yok ki; bu kadar kadini nereye koysan o konu icerigi sapitir giderElimden geldiğince dikkat ederim ama bir sürü işi yapmaya çalışırken ufak tefek yazım hataları olması da normal, harf yutulmaması, noktalama işaretlerine dikkat edilmesi bile yeterli, sonra topiklerde yazım kuralları kavgası çıkıyor yoktan yere, konu içeriğinden sapıyor.
Olur öyle aradaTelefondan giriyorum ben, o yuzden tr karakter ve buyuk kucuk harfe cok dikkat edemiyorum ama haklisin
Olur öyle arada
Yok canım ,ne alaka ,kendi derdini anlatsan neyse de
Kizin da konusunu sabote ettim resmen
Eşimin dayısı böyle bir durumda tekme atmıştı sallamıştı aşağıya bütün ayakkabıları. bir tanesi kayip olmustu. Bidaha koymadilar kapıya.Merhaba hanımlar. .
Can sıkıcı bi durumla karşı karşıyayım.
Apartmanimiz da her katta 3 daire bulunuyor. Yan daire de yaşayanların ayakkabı düzeltme alışkanlığı yok sanırım. 5 kişilik bir aile. Her biri 2 çift ayakkabı terlik giyiyor sanırım. Her allahın günü o kapı önü düğün evi gibi oluyor. . Kapılarimiz çok yakın haliyle benim kapimin önünde duruyor yarısı. .birde misafir gelince allahım allahım. Resmen atlayarak geçiyoruz. Yahu insan hiç mi duzeltmez hiç mi fazla ayakkabıları alıp içeri koymaz. . Belediye gelse yemin ederim hepsini toplar atar. O derece. .artık ben utanıyorum misafir geldiği zaman "bu daire kaç kisi" diye soruyorlar.
Bir kez söyledim fazla ayakkabıları alsaniz olur mu ? Diye. Kızıma söylüyorum ama almıyor dedi. E sen necisin acaba ?
Çok rahatsız olmaya başladım artık. . Görüntü kirliliği resmen. Karşı daire de sanırım ondan göre göre umursamamaya başladı.
Ben kapı önüme çok dikkat ediyorum. Koyduğum çöpe kadar. Her temizligim de mutlaka orayı da bi silerim.
Bu komşu yüzünden ben utanıyorum inanın. Bir kez söyledim ama yok ikinciye söylesem tartışma çıkacak sinir oluyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Bir adet pasaklı insan ve yorumlarıniye komşunun hakkını savunamazmıyım. kadının kapısının önü. ister çiçek bahçesi yapar ister ayakkabı koyar. kime ne?
insan kapısının önüne ne isterse onu koyar. apartman kimsenin tapulu malıda değil...bana böyle bir şikayetle gelse birisi. ilk işim kapının önüne bir kamera taktırırım. o ayakkabıları yere at aşşağı at çöpe at diyenlerin fikrini uygulayanı kayıt altına alır vandallıktan savcılığa veririm. bir dahada kimse haddini aşıp kapımın önüne karışmaya kalmaz...komşuyu tanısam bu öneriyi verir kamerayıda bizzat kendim hediye ederdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?