- 5 Nisan 2017
- 395
- 338
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen sen de ayakkabıları dışarda çıkarıp eve giriyorsun,
Çöp koymak falan yazmışsın kapı önüne
Öyle yapana, böyle komşu
Muhtemelen sen de ayakkabıları dışarda çıkarıp eve giriyorsun,
Öyle yapana, böyle komşu
Kadının yazdığı 2 satırdan bu çıkarımı nasıl yaptınız acaba? Arada sizin yorumlarınıza denk geliyorum da hep böyle sivri uçlu cümleler...Muhtemelen sen de ayakkabıları dışarda çıkarıp eve giriyorsun,
Öyle yapana, böyle komşu
Kadının yazdığı 2 satırdan bu çıkarımı nasıl yaptınız acaba? Arada sizin yorumlarınıza denk geliyorum da hep böyle sivri uçlu cümleler...
Hakikaten kadın kadının düşmanıPolemik cikaracaklar ya dert o başka bişey değil.
kapısının önüymüs ne alaka ya o kapisinin önünü herkes goruyor. Kimse mecbur degil o daginik kotu görüntüyü gormeye.. apartman yahu, ortak kullanılan alanda kafaniza gore davranamazsiniz..
bu kadar medeniyetten kulturden uzaksaniz gidin mustakil eve çıkın isterseniz carsamba pazari yapin kapi önünü kime ne..
apartmanda yaşama kültürü denen birsey var.
Hayret birsey ya.
Hakikaten kadın kadının düşmanı
Demek istediğim kapı önünde ayakkabı bırakıyorsunAyrıca evet dışarıda çıkarıp içeri alıyorum. Sivrilmek için yorum yapmayın allah aşkına
müdahale ettiğini söylüyor konu sahibi. lakin sonuc alamamis dert edinmiş konu açmış başka fikirler için.Demek istediğim kapı önünde ayakkabı bırakıyorsun
Bırakmadığın halde, buna konu açana kadar müdahale etmemen?
Sakin, salon kadını değilsin, kimsenin yaptığı çirkinliği niye sindirdin.
BudaIstediklerini vermicem konuşup konuşup susarlar. 1 kez cevap veririm tamam gerisi ilgilendirmez. Benim derdim ne vurmaya çalıştığı ne çok saçma.
Çöpünü, ayakkabınısımüdahale ettiğini söylüyor konu sahibi. lakin sonuc alamamis dert edinmiş konu açmış başka fikirler için.
salon kadini olmakla ne alaka yazmadan gecemedim.
Buda
Vermicem
Zart zurt
Dağdan gelen, dağdan ineni beğenmiyor derler
Ayakkabını bırakmayacaksın dışarda ki, laf etmeye yüzün olsun
Çöpünü, ayakkabınısı
Kapı önüne koyuyormuş
Yorumları ve konusu beni yanıltmadı
O bırakıyorsa, herkes bırakır
algilarimizda problem var sanirim, 'gorevli zile basiyor copumu cikartiyorum' ve 'ayakkabımi kapimda cikartip evimin icine aliyorum' yazmis. okuduğumuzu anlayalim.Çöpünü, ayakkabınısı
Kapı önüne koyuyormuş
Yorumları ve konusu beni yanıltmadı
O bırakıyorsa, herkes bırakır