Hikayenin Devamını Sen Getir :)

Yaşlı adam kıza bakarak ; Lütfen korkma benden ben ailesini kaybetmiş birisiyim aslında yaşadığım yer burası değil arka sokakta villam var ama burada kedilerle köpeklerle yaşıyorum sende benimle kal kızım ol villamıza gidelim dedi...Aman Tanrımmm... Kızın bir anda hayatı değişmişti zengin mi oluyordu yani.. babasından ailesinden , osmandan ve Nuri Alçodan çookk uzakta bir hayatta yaşayacaktı artık mutluydu..

Villaya geldiklerinde hayal bile edemeyeceği içinde hizmetçiler aşçılar uşaklar ve bahçıvanların da olduğu kocaman bir eve kavuştuğunu anladı kız.. O kadar görkemli bir yaşamı kim istemezdi ki.. Hizmetçiler daha şimdiden küççük hanım diye etrafında dönmeye başlamışlardı bile.. Kız mutluydu en çok da bahçede gezmeyi ve gülleri koklamayı sever olmuştu.. Ancak bu gezintiler sırasında bahçede yalnız olmadığının farkında değildi.. Onu merakla ve beğeniyle izleyen bir çift göz vardı.. Bu kişi emektar bahçıvan Behçet'in oğlu genç ve yakışıklı bahçıvan Ekrem'den başkası değildi..
Günler günleri kovaladı ve bir sabah kız yine bahçede dolaşırken.........

Son düzenleme:
Erem yanına yavaşca yaklaştı.. Merhaba küçük hanım siz bu konağa geldiğiniz gün doğdu benim güneşim ve sizinle bir izdivaç yapmak istiyorum dedi ekrem.. Kız hiç beklemiyordu böyle birşey..Nurinin üzerine saldırdığı gibi ekreme saldırmıcak erkek delisi olduğunu ekreme göstermicekti... temkinli olmalıydı.

bi tokat patlattı ve seni burdan kovduracağım dedi hemen havalara girmişti buraya nerelerden geldiğini unutmuş gibiydi

Ekrem ise fakir ama gururlu bir gençti ona bir daha taviz vermicektii

Kızın aklı ve gönlü Ekrem'de kalmıştı yine de..
Ekrem gururluydu gururlu olmasına ama o da karasevdaya düşmüştü adeta...

gülleri budarken, çimleri biçerken hep gözününde önünde kız vardı sürekli kendi kendine konuşmaya başlamıştı, noluyo bana kafayımı yiyorum diye düşünmeye başladı

patronu bunun farkına vardı ve bi gün yanına çağırdı sorunun ne olduğunu sordu, yoksa aldığın paramı az geliyo dedi

bu hikayeye ne olmuş ya yeşilçam a bağlamışsınız yine

Osman artık bütün kötü işleri bırakmıştı.Kendisine gazetede iş ararken bir ilan gözüne takıldı.İlanda lüks villaya şoför aranıyor yazıyordu.Osman derhal adresi aldı ve iş görüşmesi için yola koyuldu.Ve sonunda villaya ulaştı.Kapıyı çalıp içeriye girdiğinde büyük bir şok yaşadı.Bu olamazdı.

Duvarda kızın resimleri vardı o kız bu evde mi yaşıyordu yoksa o kıza hayran birilerinin evimiydi burası tam bunu düşünürken arkadan bir ses...

içinden keşke buraya gelmeseydim diye geçirir. Kız ile göz göze geleceğini bilse gelirmiydi hiç?

ama yinede geldiğine mutluydu. hayatta hiç bir şeyin tesadüf olmadığını biliyordu. birden iç geçirdi keşke dedi keşke....

boynuna sarılıp öpsem koklasam onu.. ama sadece keşke demekle yetiniyordu.Peki şimdi ne yapacaktı, ne yapması gerekiyordu nasıl hareket etmeliydi bilemedi..

Kız zenginliğin verdiği küstahlıkla Osman ı aşağıladı.Demek benim şoförüm olmak istiyorsun hahahahaa diye güldü.Osman ise kızın hala hafızasının yerinde olmadığını bilmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…