Hikayenin Devamını Sen Getir :)

Ve beni ayıltmaya çalışırken kondurduğun buseler bana hayat verdi..
Kimbilir ellerin nasıl hayat verir düşünemiyorum yaneee diye ekler

osman utanır kızın bu sözleri karşısında ama sonuçta kendisine de böyle bir kadın lazımdır.ne de olsa alemin beyefendisi değil hiç uğraşamaz hanımefendi kadınlarla..'ben' der osman ''ben seni mutlu edeceğim ve inanıyorum sende beni mutlu edeceksin zaten birbirimizi tanımamız için uzun zamanımız var.önce hastane işini halledip ben iyileşeyim.sonra alınacak ufak bir intikamım var e bizde intikam boş ver deyip geçilecek mesele değil'' der..bunun üzerine kız

Osman kızın sustuğunu fark edince "olmaz mı yani? sen de istemez misin? neden sustun?" diye ard arda soruları sıralar fakat kız sadece şeeyy şeeyyy demekle yetinir..

''bak bende senden etkilendim ama sen tehlikeli bir adamsın.anlayamıyorum ki neler oluyor.tmm senin için şahitlik yapacağım ama sende bana kim olduğunu ve ne iş yaptığını yalan söylemeden anlatacaksın anlaştık mı?'' der kız osmanın gözlerinin içine bakarken. osman biraz tedirgin olur ama başka çaresi yoktur mecbur kabul eder. ve hastaneye gelirler..

Osman ahaa mıçtım şimdi poku yedim der kendi kendine.Polisleri kızın durumunu bahane ederek biraz oyaladı.Bu sırada da polise ne söyleyeceğini düşündü.Polis geldi ve polise anlatmaya başladı...

bunu anlatırken kekelediğive gözlerini kaçırdığı için, polis yalan ifade verdiğinden şüpkelenir

Ama yine de ifadeyi Osman a imzalatır ve oradan ayrılır.Osman ın ise taburcu olma vakti gelmiştir.Peki ya kıza ne olacaktı? Hafızası yerinde değildi.Osman taburcu oldu ve geceyi bir arkadaşının evinde geçirdi.Yarın ilk iş olarak ise kızın yanına gidecekti.

kız hastaneden kaçtımıştı hafızasıda yoktu nereye gidebileceğini bilemezdi osman
bu yüzden kayıp aranıyor diye kızın resimlerini dağıttı her yere ama aylar geçti kızdan haber yoktu

osman cüce boyu ön dişi kırık bir herifti ama o tipiyle haspam kendini beğenirdi de he ! neyse kızıda nasıl etkilediyse bu tipiyle hafızasında tek kalan anısı oydu

zavallı kız hafizası yerinde olmadığı için , nereye ve nasıl gidecegini bilmiyordu, yolda kötü bir adam bunu giderken gördü bu adam dilencilik yaparak geçiniyordu, üstü başı kir içinde olan kıza yaklaştı ve senin kimin kimsen yokmu yavrum dedi...

kız adamın bu halinden korktu ve kaçtı ama adamda peşinden geliyordu, uzun süren kovalamanın ardından kız çıkmaz sokağa girdi, arkasına baktığında adam ona doğru geliyordu hemde ..

hemde elinde bir çakıyla.Çakıyı kızın boğazına dayadı ve onunla gelmesine ikna etti.Kız adamla birlikte virane bir mahalleye doğru yola koyuldu. Terk edilmiş eski bir binanın içine girdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…