Hikayenin Devamını Sen Getir :)

evet meg

kız ki sen de adriana lima ben diyeyim doutzen kroes başkası desin miranda kerr. aman yarabbim osman totosunun acısını unuttu bir an Allahım bu ne yauuuvvv rüya mi bu rüyamı
diye kendi kendi etini mıncırdı ve kız....

biri bir el atsın şu hikayeye.Ne oldu şimdi.Kız geldi dediniz ben hastaneye gittiler dedim.Baştan alalım.

İçeriye taş bir hatun girdi.Ama Osman totosundan vurulduğu için kızı görecek durumda değildi.

osman totosunu tutuyordu acıdan kevgire gönmüştü totosu
kız osmana yaklaştı ve kapının sövesine yaslanıp dans etmeye basladı

Osman arkasını bir döndü yani dönmeye çalıştı malum toto delik deşik Hatunu görünce ulenn sırası mıydı şimdi.Keşke vurulmadan önce gelseydi diye iç geçirdi.

gitmiyor değildi hani.Daha fazla dayanamadı ve olanlar oldu.Kız Osman ın totosunu görünce...

aldı eline bir cımbız başladı yolmaya 1 değil 2 değil bitmek bilmiyor osmanın acıdan gözleri sulanmıştı ama çaktırmıyordu bir ninja gibi acıyı beyninde yok etmişti artık kız devam ederken ...

dedi ve yellendı ,bu kokuyu alan hatun kendınden gecmıstı koltuga yıgılıverdı totosunun acısını unutan osman kıza baktı ve

bayılan kızı ayıltma tabıkıde osman a dusmustu,o ne gazdı osman demek gecıyor ıcımden :)
neyse osman kıza seslendı yanaklarını tokatlıyordu baktıkı olacak gıbı degıl kıza bır buse kondurdu osman bu buseyı hısseden hatun ayıldı

artık kızı az çok tanır olduk tabi böylesi bir kız, bayıltıcı bir gazla osmandan soğuyacak değildi..öyle ki bu halde kızın hoşuna gitmişti.evet soğan yiyen, kıllı totolu, bayıltıcı bir gaza sahip olan erkek! vay be erkek gibi erkek(!)..kız iyice aşık oluyordu.tüm bayılmalar aşktandı.

osman bır kez daha ayıltmaya calısıyordu ama artık tecrubelıydı osman ve bır kez daha kızı optu kız bu sefer ayılmıyor numara yapıyordu o kıllı popolu osman ın opmesı kızın hosuna gıtmıstı

Kız zorla da olsa ayıldı. Osman kan kaybetmeye başlamıştı.Hastaneye gitmesi gerekiyordu.Ama polislere bu durumu nasıl açıklayacaktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…