aslında koşup gitmek değil kalıp sarılmak kokusunu içine çekmek seni çok özledim demek istiyordu ama yapamazdı
bu adi adam bunların hiç birini hak etmiyordu kendine engel olmak için koşarak uzaklaştı ordan
az ileride bir banka oturdu düşündü yıllar sonra ne olmuştu da dönmüştü söyledikleri gerçekmiydi gerçekten pişmanmıydı
saçmalama nilüfer dedi kendi kendine ona inanamazsın
kalktı yürümeye başladı telefonu çalıyordu ama beyninin içindeki seslerden telefonun sesini duymuyordu bile
biraz sonra farketti telefon çaldığını arayan....
Kocasiydi. "Neredesin eve geldim yoksun", diyordu. Ve kocasinin sesiyle kendine geldi. Yaptigi hataydi. O artik evli bir kadindi.
"Biraz hava almaya ciktim, geliyorum simdi" diyebildi sadece.
Vee...
ayaklandı eve gidecekti , tam o anda biri kolundan tuttu ve çekti, bu kişi eski sevgilisiydi, 'hala beni sevdiğini biliyorum kaçma benden konuşalım ' dedi, nilüfer hemen karşılık verdi, ' ne dediğini sanıyorsun sen ben evliyim neler saçmalıyorsun?',dedi. eski sevgilisi şok olmuştu. adı melihdi, ' kocan olduğunu bilmiyordum' dedi , yıkılmıştı, sonra...
sonra dağıldılar , eve gitmişti kocası kanepeye uzanmış tv izliyodu, acaba kocasına bu olaydan bahsetsemiydi, bu gibi düşünceler arasında kocası seslendi...
"Hanim bak sana ne aldim" demisti
Ve küçük bir hediye paketini eşine uzatti. Nilufer şaşkına dönmüştü, kocasi ona surpriz yapmisti ve 2 yıl once cok begenip de paralarinin yetmedigi yüzüğü almisti.
kocasina haksizlik yaptigini düşünen Nilüfer'in gözleri doldu. Geçmişi sildi ve kocasina gidip....
Seni seviyorum hilmi dedi, benimde sana bir suprizim var 7. Kez baba oluyorsun. :)) Adam çıldırmak üzereydi, ceketini atsa hamile kalıyordu nilüfer. Adam eşine dediki...
Ağladı çok ağladı hickiriklara boğuldu nilüfer ama diyemedi kocasına 7. Nin de kız olacağını, yalan söylemeye karar verdi erkek olacak dedi yalniz içinden suçluluk duyuyordu gerçeği söylemeye karar verirken zil çaldı ve...
Ebe nine geldi kocasi yollamisti ebe nine kadini bi cirpiti cevirip bakvermisti bebek kizdi aninda dogruldu kadinin dehsetli gozlerine bakti yalvariyordu kadin ebe ninede uc bes kurus alip sustu bunu saklayacagina soz verdi ve cikip gitti kadin o anlik rahatllamisti ama kafasinda bin bir tilki donuyordu
Artık bu sırrı ebede biliyordu .Ne yapıp edip bu kız bebekten kurtulmalı ve bir erkekle değiştirmeliydi.Bunuda ebeye hallettirip onu temizlemeye karar verdi.Ama nasıl yapardı lohusa lohusa nasıl katil olurdu nasıl nassıl nassıl
Gece olmuştu , herkes uyumuştu ama onun uykusu yoktu. çıktı balkona oturdu. ortalık sessiz sedasızdı , düşüncelere dalmıştı artık dayanamıyordu , 7.nci çocuguda kızdı ve kocası erkek istiyordu, eger ögrenirse annesinin evine yollayacaktı, yeter artık bıktım dedi ve bi anlık cinnetle balkondan atladı...

Benim soyunu devam ettirecek bir erkek olması lazim. Anlasilan sen bu isi beceremeyeceksin Nilufer . dedi kocasi. Nilüfer bu konusmanin sonunu tahmin edebiliyordu. Korkudan sonuna kadar acti gözlerine ve ağlayarak cemkirdi kocasina
Yapacak bisey yoktu olan olmustu o zmn bosanalim dedi nilufer dondu arkasini gozyaslarina boguldu adam cocuklar ne olucak peki dedi nilufer sen bir caresine bakarsin onunda dedi ve sessiz sedasiz bahce katindaki evinden ayrildi...