Hikayenin Devamını Sen Getir :)

İndi sahile ve eski sevgilisini gördü. Bir anlik sinirle gitti yanina.
Adam inceledi niluferi bastan asagi. Ne kadar kilo almissin Nilufer dedi öküz herif.
Nilüfer de 5 sene de 6 çocuk dogurdum karnimda da 7. Si var dedi.

Sonra nilufer gecelere akmaya basladi gunduz calisiyordu gece barlarda kopuyordu bu hayat onu yoruyordu ama kafasini dagitiyordu sonra bir barmenle tanisti uzun uzun sohbet ederken.,

barmen nilüferi belinden yakalayıp öpmeye çalışırken uyandı rüyasından hüsmen etrafına bakındı güneş tam tepedeydi bi daha bu kadar yiyip güneşin altında uyumayayım dedi nasıl bi kabustu kadın olmuşum rüyamda diye düşündü. inşaat ustasının sesiyle irkildi

inşaat ustası- napirsin la burda
hüsmen- şekerleme yapıyorum
usta - hadi işine bak lapacı, sana yatman için para vermıyoruz
hüsmen, hala ruyanın etkısınde kalmıstı ve aniden kafasını kaldırdı bir de ne görsün?...

kizlar ileeride gulup sakalasiyorlarmis husmen sevgili evlilik hayalleri kuran fakir bi gencmis

Ustasının bıyıgının biri uzun biri kısa! Gel usta dedi, senin bıyıgın olmamış bi düzeltiim dedi ve sonuç muhteşemdi. Ustası dedi ki "oglum sen buralarda harcaniisin, git Unkapanı'na bi berber tükani aç" Hüsmen de aynen öyle yaptı, çok tutuldu, paraya para demiyordu artık euro diyordu, sterlin diyordu resmen. Ama bir gün...

Not: Surrender'in mesajına devamen yazmıştım, o yüzden karışıklık oldu azcık.

Husmenbu parayi kumarda kari kizla ezmeye basladi artik evlilikfilan dusunmuyordu husmen felegin cemberinden gecmisti artik ama yavastan para suyunu cekiyordu

bu böyle olmaz dedi hüsmen , artık evlenmeli çoluk çocuğa karışmalıydı. tek çare annesinin köyden begendiği bir kızla evlenmekti, kızın adı hüsniyeydi., apar topar annesiyle kız görmeye köye gitti , hüsniyenin bıyıkları vardı ama olsundu, sonuçta evlenicek bi kız bulmuştu mutluydu hüsmen , köyde düğün dernek oldu , hüsmen artık evliydi ve...

İlk gece geldi catti.
Husmen korkuyordu daha önce hic kimseyle birlikte olmayan nadir bakirlerdendi. Odaya geçtiler. Husniye yerinde duramiyordu çok istekliydi belli. Adeta ateşi basina vurmuştu . Evet evet kesinlikle atesliydi. Hüsmen dikkatle inceledi husniyeyi ve Çiğlik atti.
" yaniyosun Fuat abiğğ"

ve mutlu son... ilk gece sorunsuz geçmişti, mutlu çift sabah birlikte kahvaltı yaptı, sonra meksikaya balayına çıktılar, boğa güreşlerini , izlemeye gittiler, bi anda hüsmenle hüsniye kendilerini boğaların önünde koşarken buldu, hüsniye koşamıyordu artık, yorulmuştu ve...

Boğa boynuzlarini husniyeye gecirdi. Acilen hastaneye gittiler hüsmen dagitti kendini agladi agladi.
Hüsniye ölmüştü ...

Husniyenin ölmesine dayanamayan hüsnü eline aldığı kırmızı şalla bogaların üzerine gitmeye başladı.

ve üstüne gelen ilk boğa zafer kazandı hüsmen de ölmüştü.cenaze bisürü evrak işinden sonra köyüne gönderildi karısının cenazesiyle birlikte

Husnu cehenneme gitmisti etraf cok sicakti bi yudum su aradi yoktu iblis geldi kari kizla kumarda yedigi paralari gosterdi ve husnuyu bi cirpida kor ateslere atti husssmenn bagriyordu derkenn husniyeyi gordu ve

Kan ter içinde rüyadan uyandı, nasıl bir rüya idi bu anlam vermedi kendi kendine tövbe edip iyi bir insan olmaya karar verdi. Derken cama bir tas atıldı ve...

artık rüya görmek istemiyorum dedi hüsmen... cama atılan taşın sahibi mahalleden çocukluk arkadaşı cumaliydi ve cumali her zaman ki gibi boş işler peşinde koşmaktaydı hüsmeni de rahat bırakmıyordu bu işlerle gençliğini heba ederken...ve sonunda cama attığı taşın sebebini söyledi....

'hüsmen hadi lan koş gel çabuk halı saha maçı yapcaz adam eksik' dedi, hüsmen geliyom lan tamam dedi, tam o anda annesinin sesiyle irkildi. ' oğlum kalk artık 20 saat oldu uyuyalı' uyandım anne diye seslendi hüsmen, giyinmeye başladı, salona vardığında gördüğü manzaradan etkilenmemesi mümkün değildi, hayatı boyunca böyle bir...

Sofra görmemisti annesinin altin günü icin yaptigi hazırlik şahaneydi..O sırada mutfaktan biri elinde tabaklarla salona geldi..Hüsmen donup kalmısti..

aslında salona gelen geçen hafta maç yaparken topu evlerinin camına atıp camlarını indirdiği güldane teyzeydi...günlerce ondan kaçmıştı hatta ne zamandır onu görmemek için sıcak ekmek bile alamıyordu fırından, sırf o gelip ekmeğini alsın da karşılaşmayalım diye...nasıl böylesi bir ayrıntıyı kaçırabilirdi? gerçi çoktan söylemiştir annesine ama yinede gözlerinin içine baka baka etlerini cimcirirken onu azarlaması çok acı verici olurdu..üstelik hoşlandığı kızın annesi de onlardayken...gözü bir an ona değdi o ise bir yandan elindeki çayı yudumluyor, diğer yandan annesinin yaptığı böreklerden götürüyordu ha bire... bir an bu durumdan nasıl zekice hiç zarar görmeden kurtulurum diye düşündü vee evet şöyle dedi kendi kendine...

İste simdi s.ctim.
Sonra hepsi dondu Husmene bakti. Yuksek sesle düşünmüştü hüsmen. Sonra hepsinin bakislari daha da değişti eğilip kendine bakinca üstünde sadece boxer olduğunu fark etti ve o anin şokuyla boxeri cikarip masaya atti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…