Hikayenin Devamını Sen Getir :)

Osman intikam pesindeyken kizcagiz ona asik olur , hicbirseyden habersiz evlilik hayalleri kurar , geldikleri bu izbe yerde ne aradiklarini anlamasa da aklindaki tek sey onunla mutlu bir yuva kurmaktir. Osman kizi getirdigi tek odali evde birakir kumara , kadina gider. Aksam eve geldiginde kiz ona butun masumluguyla yemek hazirlamistir , bir bakar ki sevdigi adam yaralanmis !

karşısında icra memurlarını gördü.birden telaşlandı napıcağını bilemedi.hemen eşini aradı bi ton laf söyledi.sen taksitleri yatırmamış mıydın diye...snra kendi ismi söylenmeyince yanlışlık olduğunu anladı.yazıkk kocasının günahını almıştı hemencecik

Artik kiz suphelenmeye baslamisti ne oluyordu? Bu iste bir bit yenigi vardi ... Aksamlari evede gec geliyordu yaralanmistida osmani sikistirip agzindan laf almaya calisti ama osman hic kendini bozmuyordu bu bir intikamdi ayni zamandda kiz bilmesede osman da arada duygularina esir olsada hayir olmamaliydi anlatmamaliydi ne de olsa bu isin sonu yoktu

Biraz turk filmi tadinda olsun , Osmanin yarasini temizlerken goz goze gelirler , Osman bu masumlugun karsisinda artik kendini tutamaz , ben seni hak etmiyorum der ama kiz suphelense de anlamak istemez , birdenbire yspisir dudaklarina birakma beni diye aglamaya baslar

Ama osman kararlıdır ve kızın hayatından birdaha gelmemek üzere çıkar.. Kız ortada tek başına kalakalır ne yapacağını bilmeden...

Nuri elinde gazozla gelmiştir yine. Vee..

Nuri elinde gazozla gelmiştir yine. Vee..

gazoza bile gerek kalmadan kız nuriye sarılır ve Nuri Alço ilk kez böyle bir kızla karşılaşır, korkar.. İlk defa bir kız gazozu içmeden ona dokunur bu işte bir tuhaflık olduğunu düşünerek oradan koşar adımlarla uzaklaşır...

sanki bu kız, nuri alçonun şimdiye kadar aldığı ahların toplamıydı...kendini çok çaresiz ve korkmuş hissediyordu.

Kız nuri yi bırakıp babasının yanına döndü olup biten her şeyi babasına anlattı.Mahmut her şeyi öğrenerek Osman ın peşine düştü.Bu olay nereye varacaktı? Ve Osman sonunda Mahmut u bir otel odasında bulur.Sonra...

Mahmut elinde puro içip dururken Osman pat diye odaya dalar. Mahmut noluyor lan diye oturduğu yerden fırlar Osman'ın boğazından kavraya verir. Osman'ın beyni ..

Midem bulandı( daha kahvaltı yapmadım) Neyse hikayeye geçelim.

Bir el silah sesi duyuldu.Osman totosundan vurulmuştu.

Giren kız hemen ambulansı arar.Mahmut ise oradan hemen uzaklaşır.Hemen ambulans gelir ve Osman hastaneye doğru yola koyulur.Kız ise Osman ı yalnız bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…