Hikayeye Devam Etmece

bu kadar karmaşaya dayanamayan behlül önce şükufeyi sonra rıfkıyı,fehmiyi, zarifeyi ve hatta şükufenin anasını bile öldürmeye karar vermiştir artık.nede olsa o bu kk hikayesinin kötü adamıdır. kasadan silahını alıp şükufenin evine gider...

ya benimsin ya kara toprağın derrrrrrrrrr veeeeeeee

ben çiko der resimde otur otur ağla ağla nere kadar geldim burda temizlik yapim abe. ayakkabılarını parlatayım mı der...(resim yok sedosbilal yarın sabah gösteririm msn den)

yüzsüzlük bu değil mi parlat anasını satayım der. heee bide beleş olacak ancak kakikohkohhh gazozum nerede kaldı

behlül güzelliğinden etkilendiği hizmetçiye dönerek sen temizliği bırak Burhan devam etsin...zira bizim başka meşguliyetlerimiz var der..

ardından hizmetçiye kendini takip etmesini söyler ve odasına çıkarlar hadi bakalımm kollara kuvvett şu rafları bi silek bacım der

şükufe bi taraftan kimin çektiğini düşünürken bi taraftan da çantaları getiren adamlara saydırmaktadır.kolay mııı?3 adam ellerinde ikişer çantadan etti mi sana 6 çanta.amma şükufe çita gibidir mübarek bana mısın demez.onun bedenini değil aklını yoran sorulardır.vay yavrum vayy bihter bu 6 çanta fotoyu nerde çektirdi acep bihter gözün doysunn ne fışkısın der der der
ve arkadan 'dur kaçma' diye bir ses...........................

şuküfe arkasına bir bakar döner bir daha bakar amanın o da neydi öyle o kaş o göz o omuzlar şuküfe kendinden geçmiştir ama durmaz kaçmaya devam eder ancak adam peşinden gelmez çapkın bakışlarla bakar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…