Hikayeye Devam Etmece

Ve derki ben size yapacağımı bilirim ulen..Çıkar ordan hışımla ve zengin olmanın yollarına bakar

Yaw sıra koyalım böle hikaye karışıo 1. stillex yazsın 2. 67 son ben yazıyım mantıklı olur hiç değilse ne dersinz.

açık artırmaya sunduğu müze evinin bahçesindeki son dakikalarını yaşıyordur yaşlı adam, ona birkaç öğütte bulunur gibi bakar ve o da öğütlerin başımın tacıdır gibi bakar adama

rıfkının amcası çok zengindir ona gider

Emuce emuce der böyle böyle oldu sen beni baştan yarat.Rıfkı dans,Piyano,adap,diksiyon... dersleri alır vee artık o balık kokan rıfkı gitmiş beyefendi rıfkı gelmiştir.Gün intikam günüdür bekle benı şukufe geliyorlum der

rifki yeni imajina gelmesi baya vakit alir (dogal olarak ;-) ) sonunda sukufe'nin katildigi spor'a takilir ve rakibi olur

Rıfkı bu kötü olayı oratya çıkarmalı şukufeye onu gerçek sevenın kim olduğunu göstermelidir

Rıfkı zengin olan amcasının şirketinde işe başlar ve cebi para görür.

Zenginlemiştir artık rıfkı burun onun burnunun zamanıdır artık rıfkınında burnu kalkmıştır ilk iş behlule yanaşıp bir delil bulmaktır

Güle güle canım 67

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…