- 10 Ocak 2012
- 8.381
- 293
- 88
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
hikayede emeği geçenler var elbet ama biz 2 bölüm kadar ilerlettik diziyi.aşkı şukufe kk gururla sunar....
kırk yıllık şukufe oldu gülbeyaz.telli baba ve bilimum türbe türbe dolaşıp tövbe eder allaha.allahım bana doğru yolu atractive sayesinde gösterdin diye....
doğru.
''aşkı şukufe'' gerçekten güzel olmuş.
bakalım gelecek bölümlerde neler olacak.
bencede dua etmeli baksana şukufe ne hallare girmiş
valla şukufe uslanmadı.hikayemizin adı da aşkı şukufe.son gelişmelere bir bak.hamile yine şuku...
sen bana laf dokundurdun baştan ama ben genede kızmadım hadi gene sana
o zaman ne diyim şukufe bihteri geçmiş
aş-ı şukufe ha
ne lafı dokundurdum canım:44: senaryo imece usulü. böyle gelişti.aşkı şukufe de seni de bekleriz.birlikte yazalım...
aa ben yanlış anladım o zaman pardonn
ne bilim telli babaya da gider atractive sayesinde doğru yolu bulduğu için dua eder diye yazında
ben laf dokunduruyosun sandımdımdımdıııı
türk filmlerinde tövbe edip türbelere giderler ya ondan demiştim.senin adını da kötü yoldan çıkardın şukufeyi sana dua etsin diye vermiştim.neyse yanlış anlaşılma olmuş sanırım...
tam da heyecanlı yerinde bitti.elinde çift çizgiyle kala kaldı şuku.kamuran da eşeğiyle birlikte kasım kasım kasılıyor.cemil de hafiyeliğe başlayacak.gelecek bölümde bizi neler bekliyor...
olur öyle yanlış anlaşmalaar sonuçta reelde değiliz canım mimiklerimizi ve ses tonumuzu göremeyip duyamadığımız için oluyor yani
ben de katkıda bulunayım o zaman
şukufee hamile kaldığı halde fingirdekliklerine devam etmektedirr
kaderine kusmus herseyden vazgecmis tum umutlarini kaybetmiskennnnnnnnnnnnnnnnn onu gordu yillar ve yillarrr oncesine dondu evet evet hayalini kurarken bile mutlu oldugu o adam iste karisindaydi ya yuruyup gidicekti yada seslenip yeniden kendine bir sans verecekti durdu 2 sn ye dusundu ve......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?