Hikayeye Devam Etmece

veee bernayı gömerler mezar taşındada ne yazar artık tahmin edin yazamam şimdi 29 harf

Ama oda aslında berna ölmemiştir hastalar karışmış aileye berna diye başka kadın teslim edilmiş berna hafızasını kaybetmiş bir şekilde başka odada yatmaktasır.

Bernaya olan aşkından gözleri kör olan doktor bernaya yanlış iğne yapar nayırr nolamaz berna ölmektedir son nefesini veriyor doktor doktorcuğum ölüyorum galiba der ve orda ölür aman allahım ben naptım diyen doktor kendini dağlara taşlara vurur.

Doktor salak çıkar bernayı görünce iyice aptallaşır ve gögsüne silikon takacakken kalbini çıkarım yerine silikon koyar bernada eşşek cennetini boylar artık ama

Doktor salak çıkar bernayı görünce iyice aptallaşır ve gögsüne silikon takacakken kalbini çıkarım yerine silikon koyar bernada eşşek cennetini boylar artık ama

Artık bernasız hava sahasına kavuşan canım ülkemde yeni aşklar doğmak için bizim hikayelerimizi bekler

Yeni hikaye için başrol kız ve erkek ismi gerek şimdi:44:
Yada iki erkek iki kız mı olsa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…