Hindistan hakkında görüşleriniz

Evlilik için diyorsaniz burada bir üye evliydi sanki ve sorunlari vardi diye hatırlıyorum. Ama şuan tam emin olamadim ülkeden salliyor da olabilirim

Kimmis hintli kocasi olan cok kotu kokuyorlar yaw kim nasil tahammul eder ona bilemedim ( kesinlikle ırkçılık icermez yorumum , yedikleri yemekler korkunc ten kokusu yapiyor )

En buyuk sorun da kast sistemi , sene olmus 2020 adamlarda hala kast sistemi var
Bende en cok buna sinir oluyorum hem kadinin degersizligi hem de kast sistemine
Çok şey var canım söylenecekte her milletin kültürü var o yüzden ağzımı açamıyorum. Kadını insan yerine koymuyorlar. Kocası mı öldü asla düzgün renkli giyinemezler takı takamazlar. Ama dünya üzerinde altınların yüzde bilmem kaçı burada ki kadınların üzerinde

Hindistan benimde çok merak ettiğim ülkelerden, dansları ve turistik güzel yerleri hariç yaşam standartları çok düşük bir yermiş. Fakirlik baya üst düzey yani zenginş cok zengin fakiri de yerin dibinde diyebiliriz. Filmlerdeki gibi hayat yasayan hintli sayısı oldukca az dolayısıyla turlarda bile sürekli guzel yerleri gezdirip fakir kısımlara götürmüyormış bile çünkü baktıgın yerde tuvaletini yapan insan görme olasılıgın cok yüksekmiş

Kültür farkli bir sey ama insanin degerinin olmamasi , orta cagdan kalma kurallar silsilesi bambaska bir sey

İnekleri kesmemeleri vs bende saygi duyuyorum buna kultur diyebiliriz de ama kadina ve insana yapilanlara kultur deyip gecemiyorum maalesef , bu cagda hala bu sekilde yasamalari korkunc

Ünide hintli hocam vardı ülkenin bir kısmı zenginken bir kısmı aşırı fakir diyordu. Baharatli atıştırmalik getirmişti hiç sevmedik damak tadimiza uymadi. Aamir Khan sevmezdi arkasi sağlam diyordu kendi gelmemis oralara bir adam daha vardi filmi olan onu daha çok seviyordu kendi çabasiyla gelmiş falan

Bu ne ya
Eşim amir khana bayılır her filminide izlemiştir ve bana da zorla izletir bende az biraz severim amir i ama o filimleri dünyanın oluşumundan beri anlatmıyorlar mı 5 saat deli oluyorum
ben onu da sevmem. hep kendisi zeki geri kalan herkes salak

Orada tek merak ettiğim Türk eseri olan taj mahal başka bı bok yok afhjjj

Kimmis hintli kocasi olan cok kotu kokuyorlar yaw kim nasil tahammul eder ona bilemedim ( kesinlikle ırkçılık icermez yorumum , yedikleri yemekler korkunc ten kokusu yapiyor )
Gerçekten hic hatırlamıyorum 1 2 sene önce okumuş olabilirim kadının sorun yaşadığını hatırlıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…