- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.230
- 133
- Konu Sahibi Kugupremses
-
Evlilik için diyorsaniz burada bir üye evliydi sanki ve sorunlari vardi diye hatırlıyorum. Ama şuan tam emin olamadim ülkeden salliyor da olabilirim
Çok şey var canım söylenecekte her milletin kültürü var o yüzden ağzımı açamıyorum. Kadını insan yerine koymuyorlar. Kocası mı öldü asla düzgün renkli giyinemezler takı takamazlar. Ama dünya üzerinde altınların yüzde bilmem kaçı burada ki kadınların üzerindeEn buyuk sorun da kast sistemi , sene olmus 2020 adamlarda hala kast sistemi var
Bende en cok buna sinir oluyorum hem kadinin degersizligi hem de kast sistemine
Bu ne ya
Çok şey var canım söylenecekte her milletin kültürü var o yüzden ağzımı açamıyorum. Kadını insan yerine koymuyorlar. Kocası mı öldü asla düzgün renki giyinemezler takı takamazlar. Ama dünya üzerinde altınların yüzde bilmem kaçı burada ki kadınların üzerinde
ben onu da sevmem. hep kendisi zeki geri kalan herkes salakBu ne ya
Eşim amir khana bayılır her filminide izlemiştir ve bana da zorla izletirbende az biraz severim amir i ama o filimleri dünyanın oluşumundan beri anlatmıyorlar mı 5 saat deli oluyorum
Orada tek merak ettiğim Türk eseri olan taj mahal başka bı bok yok afhjjjKültür farkli bir sey ama insanin degerinin olmamasi , orta cagdan kalma kurallar silsilesi bambaska bir sey
İnekleri kesmemeleri vs bende saygi duyuyorum buna kultur diyebiliriz de ama kadina ve insana yapilanlara kultur deyip gecemiyorum maalesef , bu cagda hala bu sekilde yasamalari korkunc
Gerçekten hic hatırlamıyorum 1 2 sene önce okumuş olabilirim kadının sorun yaşadığını hatırlıyorum sadeceKimmis hintli kocasi olancok kotu kokuyorlar yaw kim nasil tahammul eder ona bilemedim ( kesinlikle ırkçılık icermez yorumum , yedikleri yemekler korkunc ten kokusu yapiyor )
E ama zeki adam bide hayırsever ben genel anlamda kendisini karakterini seviyorum filmlerindem çokben onu da sevmem. hep kendisi zeki geri kalan herkes salak
Orada tek merak ettiğim Türk eseri olan taj mahal başka bı bok yok afhjjj
Bende gitmem ışınlanma olayı gelirse bir ona bakıp çıkarım afhjkkAhhaa valla yukarda da biri yazmis , ustune para verseler hatta taj mahalin tapusunu vericez sana deseler yine de gidip gormem
Aynı fikirdeyim bide her şeyi yiyen uyuz asyalıların memleketine de gitmemAhhaa valla yukarda da biri yazmis , ustune para verseler hatta taj mahalin tapusunu vericez sana deseler yine de gidip gormem
bilmem bana itici geliyorE ama zeki adam bide hayırsever ben genel anlamda kendisini karakterini seviyorum filmlerindem çok
orası da gerçekte pislik içindeAhhaa valla yukarda da biri yazmis , ustune para verseler hatta taj mahalin tapusunu vericez sana deseler yine de gidip gormem
Tüm asyalılar yemiyor kız afhjjAynı fikirdeyim bide her şeyi yiyen uyuz asyalıların memleketine de gitmemhayvanlara eziyet, 0 değer nefret ediyorum sırf yiyecekler diye pisler
Olsun hepsine kılım çinli koreli capon çan çin çonTüm asyalılar yemiyor kız afhjj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?