- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.152
- 333
- Konu Sahibi Kugupremses
-
Adamlar Tayland ı çok seviyor bacım öyle deme afghghOlsun hepsine kılım çinli koreli capon çan çin çon
Onların derdi başka pii onların suratınaAdamlar Tayland ı çok seviyor bacım öyle deme afghgh
çinliler koreliler evlerimizi işgal ettiler nasıl kıl olalım.şöyle evini bir turla bakalım çin kore malı onlarca eşya bulmazsan namerdimOlsun hepsine kılım çinli koreli capon çan çin çon
Genel olarak berbat bir kültüre sahipler
ultramilyarder yakışıklı ingiltere de eğitim almış 3 dil bilen bir hintli kocaya da olmaz desinler kızlarımız da görem bakemmmmm
Ben derim afhjjjultramilyarder yakışıklı ingiltere de eğitim almış 3 dil bilen bir hintli kocaya da olmaz desinler kızlarımız da görem bakemmmmm
sen başı bağlı sayılırsın sevgülüsü olmayan kızları kastettimBen derim afhjjj
Peki benim buna yemek yerken denk gelmemGenel olarak berbat bir kültüre sahipler
Ay aynen yaa bir belgesel izlemiştim, bir aile ötede ölü yakarken diğeri çamaşır yıkıyordu. Ya da aynı anda ölüyü yakan farklı aileler ganj nehrinden yükselen o siyah dumanlar. Çok feci.Ganj nehrinde ölülerin küllerini döküyorlar orada çamaşırlarını yıkıyorlar kendılerını yıkıyorlar
Çok özür dilerim kdfkdjPeki benim buna yemek yerken denk gelmem
Öykk kesin kutsal diye yıkanmıyorlardır bideGenel olarak berbat bir kültüre sahipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?