Hindistan hakkında görüşleriniz

Dizilerinde her bölümde nasıl hep farklı bir olay, atraksiyon yaşanıyor ağzım açık kalıyor. Hayır adam kısa kısa ortalama 200 bölüm çekiyor. Bu nasıl bir hayal gücü bu nasıl bir drama bilemiyorum. Bunun dışında taç mahal, ganj nehri, ölüleri yakma, büyük kesimi vejeterjan, maymun sorunu, tecavüz de rekortmen, kadınlar çeyiz parası veriyor, en çok kız bebekler terk ediliyor, ilk erkeğe her şey kalıyor sanırım böyle bir hiyerarşi var ailede. Fakiri çok fakir zengini süper zengin, göbek açık yöresel kıyafetleri, hızma ve evlilerin başına sürülen kırmızı boya, körinin onlarca çeşiti vs uzayıp gidiyor. Hayır siz bu işin neresindesiniz onu bilemedim. Ben de haturlıyorum burada 1-2 yıl önce hindistana gelin giden hamile bir kk üyesi vardı. Ama şimdi nerdedir kimbilir.

Dunyada gidecegim en son hatta listemde bile olamaz igrenc bir ulke kulturleri igrenc oyle alismislaki tuvaletlerini yaptiklari büyük bir sahil var .Ganj nehirindeki yüzen cesetler hemen yaninda yikanan insanlar çok kotu cokkk ganj nehrinde onceden okadar cok minarel varmiski vucut agrilarina falan cok iyimis ama insan oglu onunda icine etti

Ganj nehrinde ölülerin küllerini döküyorlar orada çamaşırlarını yıkıyorlar kendılerını yıkıyorlar
Ay aynen yaa bir belgesel izlemiştim, bir aile ötede ölü yakarken diğeri çamaşır yıkıyordu. Ya da aynı anda ölüyü yakan farklı aileler ganj nehrinden yükselen o siyah dumanlar. Çok feci.

Hindistanin pakistanla arasindaki kesmir sorunu ve baharatlarindan baska birsey bilmiyorum.siz ne ogrenmek istiyordunuz tam olarak

Gittiğim en kotu yer. Su sabun tuvalet kağıdı bu üçünü bir arada bulmak imkansiz. Kaldirimda yikanip tiras oluolar. Araba kiralayim desen ölürsün kesin. Herhangi bi tasita binmek imkansiz her yer pislik. Posete mıçıp havaalanina firlatiolar. Ucak inerken gördük şok olduk.

Bundan 8 yıl once hindistanlı bir arkadasım oldu . Temizlik konusunda genelleme yapamam çünkü gayet temiz bir kızdı. Sadece yemeklerine koydukları baharatlar hic hoşuma gitmedi. Benim bildigim zengini cok zengin fakiride cok fakir.

Valla Allah günah yazmasın ama şirkette hintlilerin oturduğu yere oturmazdık sorry yani pisler

Türklerin uyum sağlayamayacağı bir ülke ve insan profilidir. Ancak sonsuz sabırlı, temizliğe takılmayan, baharatla yatıp baharatla kalkacak biri isen bir nebze dayanılır. Bu arada cinsel taciz gibi iğrençliklerin bol olduğu bir ülke.
Hindistan’dan kendini kurtarmış İngiltere,Amerika, Kanada’ya falan göçüp iyi bir baltaya sap olmuş bir Hintli ise düşünülebilinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…