Hindistan hakkında görüşleriniz

Hindistanın adetleri gelenekleri yaşayış tarzları yemekleri erkekleri kadınları hakkında bildikleriniz nedir benimle paylaşabilirmisiniz
Masum dizisini izlediğim kadarıyla saat başı sütlü yeşil çay içiyorlar. Hayırdır gelin gitmeyi falan mı düşünüyorsunuz? Bol bol bayramları var Divali bayramı çok güzel mesela...gün boyu oruç tutuyorsun akşam eşinin elinden yemekle orucu açıyorsun..
İşin esprisi bir yana konu ile ilgili belgesel izlemenizi tavsiye ederim.

Kız şeyi unuttun bazı bölgelerde kocası ölen kadını da öldürüyorlar. Napcan bu hayatı kocasız diye

Havaya egzozla karışan b.k kokusu Ağır yemekleri , cahilliğe röveşata atmış halk vs vs.Bunun yanında tarihi asırlar öncesine dayanıyor.Mitler olsun Destanlar olsun geçmişi derin bir millet.Tarihi yapıları da hoş.Ama dediğim gibi gezmeye bile olsa gitmem

Burda googlede cevabı olan konuları soramıyor muyuz acaba? Sadece merakımdan soruyorum
Yazımın tam olarak neresinde böyle bir söylem var, alıntılar mısınız? Burası bir derdim var bölümü, insanlar buraya dertlerini yazıyorlar,bilgi almak istedikleri konular için ayrı ayrı kategoriler var. Ayrıca googledan buradan çok daha fazla şey öğrenebilecekken soruyu buraya yazıp kendisinin araştırmaya üşenmesi saçma geliyor bana. Lütfen yorumumu anlamıyorsanız sadece muhalefet olmak için alıntılamayın.

canlı insan kokar mı, bunlar kokuyor. hiç sevmem memleket genellemesi ama yemek kültüründen herhalde. bizim temizlik anlayışımıza çok uzak olduklarını biliyorum.sizin buradan bilgi sorma amacınız ne peki?

Sadece merakimdan soruyu sordum yazdım zaten bir kere daha aynı google örneği verilmişti. Fazla onyargilisiniz. Size saçma geliyorsa sorudan çıkabilirsiniz. Sadece sordum dememe rağmen muhalefet olduğumu düşünmeniz de aynı şekilde. Böyle yaşamak yarış halinde olmak zor olmalı.

Hindistanın adetleri gelenekleri yaşayış tarzları yemekleri erkekleri kadınları hakkında bildikleriniz nedir benimle paylaşabilirmisiniz

Ne amaçla bilgi istediğinizi yazarsanız bilgisi olanlar daha iyi yardımcı olabilirler. Asla gitmem diyenler olmuş ama ben iş amacıyla tecrübe edinmek için ya da turist olarak gitmek isterdim ama uzun süreli kalamazdım sanırım bu ülkelerin genel sorunu çok kalabalık olmaları, pislik, fakirlik, cehalet maalesef bu kadar nüfusta normal. Tanıştığım hintliler zengin, eğitimli ailelerdendi dolayısıyla iyi profil yansıttılar ama hindistanda her türlü insanın olduğunu tahmin etmek zor değil.

İyi de forum kurali geregi bu soruyu burda soramazsiniz , zaten tasinacak konunuz
yanlis yere açıyorsunuz konuyu bu yuzden de gelecek tepkileri normal karsilamaniz gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…