- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.423
- 798
- Konu Sahibi Kugupremses
-
Vallah da derim billah daultramilyarder yakışıklı ingiltere de eğitim almış 3 dil bilen bir hintli kocaya da olmaz desinler kızlarımız da görem bakemmmmm
Masum dizisini izlediğim kadarıylaHindistanın adetleri gelenekleri yaşayış tarzları yemekleri erkekleri kadınları hakkında bildikleriniz nedir benimle paylaşabilirmisiniz
Kutsal diye inek idrarı içen insanlar böyle bir durumda yıkanmazlar doğruÖykk kesin kutsal diye yıkanmıyorlardır bide
Kız şeyi unuttun bazı bölgelerde kocası ölen kadını da öldürüyorlar. Napcan bu hayatı kocasız diyeKadınlar kocalarına itaat eder. Eğer etmezse gaz yağıyla bile yakılıyorlar. Erkek tarafına kız tarafı çeyiz vs veriyor. Dünya da en çok tecavüz olayının yaşandığı yer. Kocaları ölen kadınlar erkeklerle bile yan yana gelemez ama durum tersi olunca erkek hemen evlenir. Neden bilgi istediğinizide yazsaydınız.
Yaa başka bir yer vardı adı aklıma gelmedi. Kocası ölen kadınlar adamın şeyini kolye niyetine takıyorlardıKız şeyi unuttun bazı bölgelerde kocası ölen kadını da öldürüyorlar. Napcan bu hayatı kocasız diye
Bizimkiler de dul diye yafta yapıştırıp kötü gözle bakıyor.Kız şeyi unuttun bazı bölgelerde kocası ölen kadını da öldürüyorlar. Napcan bu hayatı kocasız diye
Burda googlede cevabı olan konuları soramıyor muyuz acaba? Sadece merakımdan soruyorumGoogle?
Biz susalım en iyisiYaa başka bir yer vardı adı aklıma gelmedi. Kocası ölen kadınlar adamın şeyini kolye niyetine takıyorlardı
Yazımın tam olarak neresinde böyle bir söylem var, alıntılar mısınız? Burası bir derdim var bölümü, insanlar buraya dertlerini yazıyorlar,bilgi almak istedikleri konular için ayrı ayrı kategoriler var. Ayrıca googledan buradan çok daha fazla şey öğrenebilecekken soruyu buraya yazıp kendisinin araştırmaya üşenmesi saçma geliyor bana. Lütfen yorumumu anlamıyorsanız sadece muhalefet olmak için alıntılamayın.Burda googlede cevabı olan konuları soramıyor muyuz acaba? Sadece merakımdan soruyorum
Sadece merakimdan soruyu sordum yazdım zaten bir kere daha aynı google örneği verilmişti. Fazla onyargilisiniz. Size saçma geliyorsa sorudan çıkabilirsiniz. Sadece sordum dememe rağmen muhalefet olduğumu düşünmeniz de aynı şekilde. Böyle yaşamak yarış halinde olmak zor olmalı.Yazımın tam olarak neresinde böyle bir söylem var, alıntılar mısınız? Burası bir derdim var bölümü, insanlar buraya dertlerini yazıyorlar,bilgi almak istedikleri konular için ayrı ayrı kategoriler var. Ayrıca googledan buradan çok daha fazla şey öğrenebilecekken soruyu buraya yazıp kendisinin araştırmaya üşenmesi saçma geliyor bana. Lütfen yorumumu anlamıyorsanız sadece muhalefet olmak için alıntılamayın.
Aynen aynenAynı fikirdeyim bide her şeyi yiyen uyuz asyalıların memleketine de gitmemhayvanlara eziyet, 0 değer nefret ediyorum sırf yiyecekler diye pisler
Hindistanın adetleri gelenekleri yaşayış tarzları yemekleri erkekleri kadınları hakkında bildikleriniz nedir benimle paylaşabilirmisiniz
Aha büyük konuştunBedava deseler gitmem evlenmek hele düsünmek iatemiyorumkafa sallıya sallıya konusmalarına ayrı kılım
Sadece merakimdan soruyu sordum yazdım zaten bir kere daha aynı google örneği verilmişti. Fazla onyargilisiniz. Size saçma geliyorsa sorudan çıkabilirsiniz. Sadece sordum dememe rağmen muhalefet olduğumu düşünmeniz de aynı şekilde. Böyle yaşamak yarış halinde olmak zor olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?