- 10 Şubat 2017
- 705
- 1.969
- 113
- Konu Sahibi Kugupremses
-
Bu türk düşmanlıklarınin sebebi ne acaba?Dizileri, filmleri, müzikleri, kınaları, dansları, giyinişleri, baharatlı yiyecekleri dünyanın her yerinde tanınıyordur muhtemelen
Hayır derken garip bir kafa hareketleri var ve sosyal medyada bizimle ilgili epey olumsuz şeyler yazıyorlar ülkenin adının geçtiği her yerde bir hintlinin kötü yorumuna denk gelmek mümkün
Olabilir aslında.Yanlış hatırlamıyorsam yalnız müslumanlarda Khan soyadı vardı. Bir de kast sisteminden dolayı bazıları din değiştirip o soyadı alıyor olabilir
PakistanBu türk düşmanlıklarınin sebebi ne acaba?
Kültürel olarak uyusmuyoruz. Hintlilerle calisiyorum, okumus insan cok ama modernize olamiyorlar gordugum kadariyla. Hintlilerin cogu hala turklerin en az 10 yil once geçtiği donemlerden geciyor. Emo tarzi pozlar, efektli fotolar, afilli sozler filan mesela sosyal medyada. Erkekleri cok ozguvenli, kendine bakmadan her kadini elde edebileceğini dusunur haldeler. Yalancilar, durup dururken mesela ben 300 tl dusurdum buldun mu diyor yokluyor seni halbuki oyle bisey yok ortaya sansini deniyor. Hindistan'da zenvin de olsa hayat standarti bizim gibi degil dusuk.
Evet ben de hatırlıyorum. Kocası doktordu. Denklik alsın da başka ülkeye taşınalım diye dua ediyordu.
Aamir hala patates olmamış. Daş gibiAamir Khan
Gerisi tırı vırı
Napcan Hindistanda??
Herkesin az çok bildiğinden farklı birşey bilmiyorum.. Hindistan hakkında tek bildiğim şey youtubede izlediğim hintli dayıHindistanın adetleri gelenekleri yaşayış tarzları yemekleri erkekleri kadınları hakkında bildikleriniz nedir benimle paylaşabilirmisiniz
Srk ile anushka ❤Ve ilaveten Salman Khan
Katrina Kaif
Anuska Sharma
Doğrusu araya uzun uzun dandik müzikler girmese ben Hint filmlerini seviyorum.
Özellikle Aamir, Shahrukh, Salman Khan..
Bu 3lünün cidden orijinal filmleri var.
Ucuz komedi saçmalıklarından söz etmiyorum, anlamışsınızdır.
Bazı müzikli sahneleri atlayarak da olsa Bollywood filmlerinin pek çoğunu izledik eşimle. Severim çok.
Filmlerden kültürüne aşina olduğum bir ülke Hindistan.
Yaşanılacak yer olmasını geçtim, gezmek için bile gidilmez zannımca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?