- Konu Sahibi Kugupremses
-
Ben soruyu soran kişi değilim google yazısını görünce yazdımİyi de forum kurali geregi bu soruyu burda soramazsiniz , zaten tasinacak konunuz
yanlis yere açıyorsunuz konuyu bu yuzden de gelecek tepkileri normal karsilamaniz gerekir
Yarış halinde olduğumu nereden çıkardınız yaSadece merakimdan soruyu sordum yazdım zaten bir kere daha aynı google örneği verilmişti. Fazla onyargilisiniz. Size saçma geliyorsa sorudan çıkabilirsiniz. Sadece sordum dememe rağmen muhalefet olduğumu düşünmeniz de aynı şekilde. Böyle yaşamak yarış halinde olmak zor olmalı.
@Mune iğrenç beğenisi ne zaman çikar tahmini bu konuda çok eksiklik hissediyorum
Bide yok babayın beğenisi
O ne ya
bazı bölgelerinde kardeşlerle evlenen kadınlar var
misal 3 4 5 kardeşle aynı kadın evli
araştırmacılar dışından kimsenin girmesine izin verilmeyen adası var ..adanın kültürü bozulmasınmış
asyalılardan bahsedilmiş düşünsene adamı öpüyosun dişinin arasında böcek bacağı kurbağa kalıntısı kalmış
öğğğk
Ultra milyarder olmasa da öyle biriyle arkadaşın görümcesi evli.cokta iyi insanlar ailesi de kendiside .kızkardeşiyle de tanışmıştım hatta kız ünlü bi modacı.ultramilyarder yakışıklı ingiltere de eğitim almış 3 dil bilen bir hintli kocaya da olmaz desinler kızlarımız da görem bakemmmmm
Keşke temizlik anlayışımız ortak alanlara da uğrasaymış.Valla kızlar şaka maka kendi kültürümüz gibi temizlik anlayışı olan bir kültür yok. Tarihte bu bir gerçek ne batıda me doğuda vardı.
Evliyim bacım ben kendine gelBüyük konuşunca gözümde canlandı ama sonra belki ayıp etmişimdir diye şüpheye düşüp kaldırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?