Hindistan hakkında görüşleriniz

Hindistan hakkında görüşleriniz ve bdv??? Bağlantıyı kuramadım aydınlatırsanız sevinirim.

Konuya gelirsek hijyen problemli, biraz fazla paraya düşkünler, vejeteryan fazla sayıda ama git gide azalıyor. Toplumun çoğunluğu Hindu ama Müslüman sayısı da bir hayli var.

Ayurveda konusunda çok iyiler (özellikle Kerala bölgesi), yoga ve meditasyon konusunda uzmanlar.

Kadınlara maalesef yeteri kadar değer verilmiyor. Hesapta demokratik bir ülke ama kast sistemi hâlâ devam ediyor.

Çok kalabalık, trafiği berbat, bazı bölgelerde yılanlarla karşılaşabilirsiniz ( özel yılan avcıları var), sivrisinekleri çok kötü ısırıyor, bizimkiler yanında masum kalır, bir de çok kertenkele var, evlerin içinde öyle geziyorlar.

Yarış halinde olduğumu nereden çıkardınız ya Gayet imalı bir şekilde yorum yapan sizsiniz, ben değilim. Dolayısıyla yanlış anlamam/anlaşılmanız gayet doğal. Evet bana saçma geliyor ama istediğim konuya istediğim yorumu "saygı çerçevesi içerisinde" yapabilirim diye düşünüyorum. Bu son yorumum olsun, iyi forumlar.

bazı bölgelerinde kardeşlerle evlenen kadınlar var
misal 3 4 5 kardeşle aynı kadın evli
araştırmacılar dışından kimsenin girmesine izin verilmeyen adası var ..adanın kültürü bozulmasınmış
asyalılardan bahsedilmiş düşünsene adamı öpüyosun dişinin arasında böcek bacağı kurbağa kalıntısı kalmış
öğğğk

Şu pis adamı niye hayal ettirdin yaa

ultramilyarder yakışıklı ingiltere de eğitim almış 3 dil bilen bir hintli kocaya da olmaz desinler kızlarımız da görem bakemmmmm
Ultra milyarder olmasa da öyle biriyle arkadaşın görümcesi evli.cokta iyi insanlar ailesi de kendiside .kızkardeşiyle de tanışmıştım hatta kız ünlü bi modacı.

Konu sahibi neyi merak ediyorsan sorabilirim senin için.

Konu sahibi aşırı kanal7 ye mi maruz kaldım?

Kast sistemi var, yani fakir doğdunuz ama çalıştınız zengin oldunuz zengin sayılmıyorsunuz toplum en alt birimi olmaya devam ediyorsunuz. Çok zenginleri var çoğu İngilitere’de yaşıyor. Fare avcısı gibi değişik meslekleri var. Kültürleri zengin. Giden arkadaşlarım çok beğenmişti, ben giderken iki defa düşünürüm koku ve pis olayı bana biraz ters.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…