- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Kugupremses
-
Biz ortak alanları pisleten insanlara başka bir halt diyoruzda bunu burda diyemiyorum. Ama geçmiş tarihte bir kaç kişinin sümüğüne kadar aynı suyla yüzünü yıkadığı , ayda yılda bir belki yıkandığı, kadınların bezlendiği, peruğun bile saç yıkanmadığı için icat edildiği bla bla bir tarihimiz yok çok şükürKeşke temizlik anlayışımız ortak alanlara da uğrasaymış.
Fakir kesimi öyledir belki , bi arkadaşım var Hindistanlı ama İngiltere’de doğup büyümüş orda avukat olmuş ama suan burda İngilizce öğretmenliği yapıyor. Dediğinizin aksine cok düzgün ve tertemiz biri .çok pisler ve salgın hastalıklar fazla diye biliyorum. o yüzden Hindistan'a gitmeden bı sürü aşı olmak zorunda insanlar
Fakir kesimi öyledir belki , bi arkadaşım var Hindistanlı ama İngiltere’de doğup büyümüş orda avukat olmuş ama suan burda İngilizce öğretmenliği yapıyor. Dediğinizin aksine cok düzgün ve tertemiz biri .
Shahrukh Khan var bir de.Aamir Khan
Gerisi tırı vırı
Napcan Hindistanda??
Evet ben de hatırlıyorum. Kocası doktordu. Denklik alsın da başka ülkeye taşınalım diye dua ediyordu.Gerçekten hic hatırlamıyorum 1 2 sene önce okumuş olabilirim kadının sorun yaşadığını hatırlıyorum sadece
Ve ilaveten Salman KhanShahrukh Khan var bir de.
Bunların da hepsinin soyadı khan galibaShahrukh Khan var bir de.
Yanlış hatırlamıyorsam yalnız müslumanlarda Khan soyadı vardı. Bir de kast sisteminden dolayı bazıları din değiştirip o soyadı alıyor olabilirBunların da hepsinin soyadı khan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?