• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipolu Olarak Tüp Bebek Tedavisine Başladımmm:)

Evet iki negatiftede sordum dr dan bi cevap alamadim ama embryolog a da sormustum o demistiki bir elmayi dusun disindan belli olmuyor ici iyimi kotumu diye embryoda aynen oyle pgt yapmadan bilemiyoruz dedi.tekrar tedaviye basladigimizda histereskopi yada laporaskopi yapabiliriz demisti tutubsun die rahime cizikte atiliyormus.kismet elimizden geleni yapacagiz.
Sizlerin tup bebek denemelerinizde kac embryo olustu acaba?
Canım bendede birinci kalite olmuştu ilki 3.gundu ikinci 5.gune gitmesini istediydim gittiler ve onlarda birinci kaliteydi kimyasal oldu...2 ekimde histerkopi yaptırdık bu ayin 22 sinde tekrar domdurulmuslarimizla deneyecegiz insallh

Canım bendede birinci kalite olmuştu ilki 3.gundu ikinci 5.gune gitmesini istediydim gittiler ve onlarda birinci kaliteydi kimyasal oldu...2 ekimde histerkopi yaptırdık bu ayin 22 sinde tekrar domdurulmuslarimizla deneyecegiz insallh
Kactane dondurulmus var senin bwnim 2 tane vardi sadece histereskopi den sonra dr un bisey dedimi yani herhangi bir problem ciktimi?

Yok canım çok şükür çıkmadı ama rahme cizik attı ve biraz genişlettim rahmi dedi...simdi ikinci adetimle başlayacağım.. 3 tane dondurulmusum kaldi 3.gun embriyosu ama ben çözülünce 5.gune gitmesini istiyorum 2.denememdede öyle yapmistik

Kactane dondurulmus var senin bwnim 2 tane vardi sadece histereskopi den sonra dr un bisey dedimi yani herhangi bir problem ciktimi?
Yok canım çok şükür çıkmadı ama rahme cizik attı ve biraz genişlettim rahmi dedi...simdi ikinci adetimle başlayacağım.. 3 tane dondurulmusum kaldi 3.gun embriyosu ama ben çözülünce 5.gune gitmesini istiyorum 2.denememdede öyle yapmistik

Insallah bu tedavinde bebegine kavusursun.

Oldu güzelim çok şükür herşey yolunda bol bol bebeğimle konuşuyorum dualarına talibim :emir_bebek::emir_bebek::anne::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::KK200:
Ayyy etmez olur muyum her gun ediyorum caniiimmm tahlil günün ne zaman allahım inşallah sıkı sıkı tutunur sana bol bol çiğ kabak çekirdeği çit canim tutunmaya cardimciymis ben kimyasl oldugun da bol bol yemistim .. ...sakin kabız olma:anne::KK200:

Ve bir sürü kısa süreli iğnelerim kullandığım vitaminlerim ilaçlarım oldu bunların adını hatırlamıyorum

Tahlil tarihim 14 kasım canım estrafem pregestan prolutan iğne clenaksiğne ecopirin prednol vitamin olarak Previt positive New life b12 plus şuan kullandıklarım
Ne güzel vitamin ilacı falanda vermiş bak kan sulandırıcı clexane vermiş ben iki tedavimdede hibor kullandım...insallah inşallah tutar 14 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum :halay::halay:

Ne güzel vitamin ilacı falanda vermiş bak kan sulandırıcı clexane vermiş ben iki tedavimdede hibor kullandım...insallah inşallah tutar 14 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum :halay::halay:
İnşaAllah canım maalesef kabız oldum şurup kullanıcam doktorum dedi İzmir’de irenbe Kaan hocanın hastasıyım doktorumu ve merkezitek geçerim embriyolog Zerrin hoca on numara doktor çok faydasını gördüm içim rahat elinden gelenin fazlası yapıldı gerisi kader kısmet Allah cc ne derse o

İnşaAllah canım maalesef kabız oldum şurup kullanıcam doktorum dedi İzmir’de irenbe Kaan hocanın hastasıyım doktorumu ve merkezitek geçerim embriyolog Zerrin hoca on numara doktor çok faydasını gördüm içim rahat elinden gelenin fazlası yapıldı gerisi kader kısmet Allah cc ne derse o
Inşallah olur canim inşallah güzel haberlerini alırız senle birlikte bizde heyecanla bekliyoruz....kuru kayısı ye bol bol canım yaaa kabiza dikkat et

Adet bekliyorum canim 23 nde muhtemelen dondurulmuslarla başlayacağız kuzucum
Çok güzel bir haber bu nereye gidiyorsun hastane olarak doktorun kim bu arada hipo olan çok anne tanıyorum ikizlerini üçüzlerini büyüten biz şanslı gruptanız yeterki vaktine denk gelelim hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberlerle inşaAllah

Çok güzel bir haber bu nereye gidiyorsun hastane olarak doktorun kim bu arada hipo olan çok anne tanıyorum ikizlerini üçüzlerini büyüten biz şanslı gruptanız yeterki vaktine denk gelelim hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberlerle inşaAllah
Amin canım inşallah konyada novafertile gidiyorum...evet şanslı grup görünüyoruz ama ben ilk 2 tedavimde şanslı değildim sanirim...ilki hic tutmadı 2.kimyasal oldu ekimde histereskopi yapıldı ve şimdiki adetimle dondurulmuş 3 embriyom ile transfere baslaayacagiz

Merhaba arkadaşlar bende yeniden tedaviye başladım
Sizin güzel haberleriniz beni umutlandırdı

Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Benimde bir kimyasal gebeliğin ve bi bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken

Back
X