- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
- 53
Canım dondrulmus denemismiydin senLütfen dualarınızı eksik etmeyin
Benimde bir kimyasal gebeliğin ve bi bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dondrulmus denemismiydin senLütfen dualarınızı eksik etmeyin
Benimde bir kimyasal gebeliğin ve bi bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken
Bana hemen transfer yapmadılar hep dondurulmuş transfer oldum ama yumurta sayım az çıkıyorCanım dondrulmus denemismiydin sen
Öyle deniyorda canim ben kimyasal geçirdiğim icin bunlarda sağlıksız olur tutmaz diye korkmaya başladım şimdiden umutsuzluğa kapildimAma dondurulmuş embriyonun daha iyi tutunuyor diyorlar
Öyle düşünme canımÖyle deniyorda canim ben kimyasal geçirdiğim icin bunlarda sağlıksız olur tutmaz diye korkmaya başladım şimdiden umutsuzluğa kapildim
Incir ye bol bol canim...zaten kontrolde bakacak gelişmediyse ilave iğne ekler doktorunŞimdi bana başladıkları tedavide menopur kullanıyorum 450 lik. Bunun dışında bi ilaç kullanmıyorum. Bunun dışında ilaç kullanan var mı? Yumurta kalitesini artırmak için neler yapıyorsunuz?![]()
Işte hem kimyasal hem düşük olması illaki var bi sıkıntı sağlıklı değil zaten sağlıklı olsa tutunur demi canimÖyle düşünme canım
Bana bi sefer fresh embriyo transferi oldu. ondada hiç olmadı. dondurulmuş embriyo transferinde ise kimyasal gebelik oldu bide düşük oldu. En azından tutunma oldu diye düşünüyorum
Benimde bir bos gebelik birde 7 haftalik kalbi durdu 3 denememde pgt yapildi cok sukur bebisim kucagimda insallah bu sefer seninde gobisinde olur bebisin bir tane kardesimizde alinmayi bekliyorIşte hem kimyasal hem düşük olması illaki var bi sıkıntı sağlıklı değil zaten sağlıklı olsa tutunur demi canim
Canım teşekkür ederimIncir ye bol bol canim...zaten kontrolde bakacak gelişmediyse ilave iğne ekler doktorun
Canım teşekkür ederimBenimde bir bos gebelik birde 7 haftalik kalbi durdu 3 denememde pgt yapildi cok sukur bebisim kucagimda insallah bu sefer seninde gobisinde olur bebisin bir tane kardesimizde alinmayi bekliyor
Inşallah canim inşalalh...peki pgt kac gun sürüyor canim ve fiyatı ne kadarBenimde bir bos gebelik birde 7 haftalik kalbi durdu 3 denememde pgt yapildi cok sukur bebisim kucagimda insallah bu sefer seninde gobisinde olur bebisin bir tane kardesimizde alinmayi bekliyor
Ama bazı doktorlarda öyle bir konuşuyor ki umut veriyor tamam hadi hasta moralini yüksek tutsun diyedir ama sonuç negatif oluncada bu sefer çok daha fazla yıkım oluyor....sahsen ben ilki tutmayıp ikinci kinyasal olunca bunda pekte takmıyorum sanirimCanım teşekkür ederim
Bazen drlar öyle konuşuyorlarki insan kendini çok kötü hissediyor.
Bana umut oldun.
Bebişin hayırlı olsun Allah uzun ömür versin,analı babalı büyütsün inşallah.
Canım inşallah güzel haberlerini alırızAma bazı doktorlarda öyle bir konuşuyor ki umut veriyor tamam hadi hasta moralini yüksek tutsun diyedir ama sonuç negatif oluncada bu sefer çok daha fazla yıkım oluyor....sahsen ben ilki tutmayıp ikinci kinyasal olunca bunda pekte takmıyorum sanirimnedense bundada pek negatifim aman napim olursa olur olmazsa vardır elbet bundada bir hayr diyorum
![]()
Canım inşallah güzel haberlerini alırızAma bazı doktorlarda öyle bir konuşuyor ki umut veriyor tamam hadi hasta moralini yüksek tutsun diyedir ama sonuç negatif oluncada bu sefer çok daha fazla yıkım oluyor....sahsen ben ilki tutmayıp ikinci kinyasal olunca bunda pekte takmıyorum sanirimnedense bundada pek negatifim aman napim olursa olur olmazsa vardır elbet bundada bir hayr diyorum
![]()
Amin amin inşallah canim inan artık çok korkuyorum tedavidende sonrasından da.. .aslinda olumsuz düşünme sebebim ikinci dondrulmusla denememiz kimyasal olunca bu dondurulmuslarimda tutmayacak tutsada ya kimyasal yada düşük olacak diye düşünüyorum ya sagliksizsa embiriyolarim sürekli bu dusuncelerle kafamı beynimi yiyip bitiriyorumCanım inşallah güzel haberlerini alırız
Bence olumsuz düşünme. Evet vardır herşeyde bir hayır. İnşallah hayırlı sağlıklı bir bebişin olur
Amin amin inşallah canim inan artık çok korkuyorum tedavidende sonrasından da.. .aslinda olumsuz düşünme sebebim ikinci dondrulmusla denememiz kimyasal olunca bu dondurulmuslarimda tutmayacak tutsada ya kimyasal yada düşük olacak diye düşünüyorum ya sagliksizsa embiriyolarim sürekli bu dusuncelerle kafamı beynimi yiyip bitiriyorum![]()
Inşallah canım inşallah hepimizin olur bu tedaviyle...haftaya tedaviye gittigimde bende gidecegim bunda psikologa canim...evet çok olumsuzdum ta ki bugün bi mesaj alana kadar topigin birinde ablanın birinin de aynı kimyasal olmuş ve dondrulmus 2 transfer edilmiş ve su an ikizleri 10 aylikmış maasallah...bana oyle umut ve moral oldu ki anlatamam canimCanım bende düşük yaptığımda öyle düşünüyordum. Ve benim dondurulmuş embriyom da yoktu. Çünkü tedavide sadece bir yumurta oluştu o da döllendi ve sonra düşük oldu. O zaman gittiğim psikolog bana melatonin yazmıştı, demiştiki bunu tedaviden önce kullanırsan veya daha mutlu olursan iyi olur. Şimdi diyorum ki bu olumsuzlukları düşünmenin bana stresten başka bir faydası yok. O yüzden böyle şeyler düşünme ve şanslısın ki dondurulmuş embriyon var. Yeniden tedavi olmak zorunda değilsin. Hep iyi tarafından bak eminim hayırlısıyla sağlıklı bir bebişin olacak
15 20 gunde sonuc cikiyor 2.500 3000 civari pgtInşallah canim inşalalh...peki pgt kac gun sürüyor canim ve fiyatı ne kadar