- 3 Eylül 2014
- 9
- 17
- 3
- 38
İNŞALLAH çikmaz canim..Herşeyin hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum..Hipo dogustan hipofiz bezlerinin çalışmaması yani bizim beyinden fsh ve lh hormonlari salgilanmadigi icin kendi kendimize adet göremiyoruz ancak ilac kullanarak adet olabiliyoruz,buna bagli olarakta yumurtaliklar ve rahimde normal gelisim göstersmiyor onlarda ilac takviyesiyle gelisiyor böyle iste ama bunada çok şükür ELHAMDULILLAH..:)[/QUOTE sağol cnm tşk. anladım ben hipo ilk defa duydum benim böyle bir sorun yok ama farklı sıkıntılar var ne yapalım buna da şükür...RABBİM senin de yardımcın olsun
arkadaşım çok sevindimdun transferimin 10.gunuydu tahlil sonucum 52.85insallah devamı gelir...
Şeker kız Merhaba nasılsın.hep korktun ama umudun neşe ile karışıkti.hamile olduğunu okudum ve inan çok mutlu oldum inşaallah yavrunu saglikli bir şekilde kucağına alırsın.seni tekrar tekrar tebrik ediyorum.sevgiler :)Kızlar ne olur beni dinleyinnn..RABBIM'in hükmünden asla sual etmeyelim,dileğimizde O'nu vekil kılıp elimizden geleni yapalım,şüphesizki O bizim icin herseyin en hayırlısını en güzelini bilendir..14 yaşinda ögrendim hipolu oldugumu ve yillarim hep anne olacakmiyim sorusuyla gecti üzüldüm elbette ama hiç isyan etmedim RABBIM'den geldi dedim bilmeyerek olduysada ALLAH affetsin..O'nun Rahmeti ve merhameti öylesine büyükki bugün HAMILE oldugumu ögrendim:) Daha 2 hafta önce yeterli yumurtam olusmadigi icin tüp bebek tedavim yarida kalmisti ve oluşan tek yumurtam çatlatilmisti bence bu sekilde olmasi ancak mucize olabilirdi ve ALLAH'ın izniyle oldu bugun ögrendim henuz okadar küçükki ve hemen paylaşmak istedim ćunkü ben burda okudugum her iyi haberle mutlu oldum cesaretlendim ümitlendim..Umutsuz olmayalım bana Çapa tıp fak. doçenti senin çocugun olmaz dedi tüp bebek bile zor dedi yinede ALLAH ondanda razi olsun onun vesilesiyle ilac icip adet oldum hastaligimi ögrendim ama bugün dr.um Cihan Erdoğdu ile yola çiktik o bile bana umut vermeye korkuyordu çok şükür bu güne yavrum benimle..En büyük dilegim artik onu saglikla kucagima alabilmek...RABBIM isteyen herekese vakitlice nasip etsin İNŞALLAH RABBIM kimsenin kucagini boş birakmasin evlat hasretiyle sınamasın..Yarinin neler getirecği belli olmaz ama bugünüm icin bu heyecani bana yaşattiği icin RABBIM'e sonsuz hamd olsun..RABBIM ol derse hersey olur ve herşey duayla ELHAMDULILLAH..Ne olur birkez daha dua edin benim icin bebeğimi saģlikla kucagima alabileyim RABBIM hepimize nasip etsin...Okadar uzun yazdimki napim icim icime sıgmıyor:)
Sağ salim kucağına al bebeğini arkadaşım. Senin için çok sevindim. Çok umutlandım. Allah tamamına erdirir inşAllah. Ben de tüp bebeğe başladım. Bugün 3 gunumdeyim. İnşAllah olur.Kızlar ne olur beni dinleyinnn..RABBIM'in hükmünden asla sual etmeyelim,dileğimizde O'nu vekil kılıp elimizden geleni yapalım,şüphesizki O bizim icin herseyin en hayırlısını en güzelini bilendir..14 yaşinda ögrendim hipolu oldugumu ve yillarim hep anne olacakmiyim sorusuyla gecti üzüldüm elbette ama hiç isyan etmedim RABBIM'den geldi dedim bilmeyerek olduysada ALLAH affetsin..O'nun Rahmeti ve merhameti öylesine büyükki bugün HAMILE oldugumu ögrendim:) Daha 2 hafta önce yeterli yumurtam olusmadigi icin tüp bebek tedavim yarida kalmisti ve oluşan tek yumurtam çatlatilmisti bence bu sekilde olmasi ancak mucize olabilirdi ve ALLAH'ın izniyle oldu bugun ögrendim henuz okadar küçükki ve hemen paylaşmak istedim ćunkü ben burda okudugum her iyi haberle mutlu oldum cesaretlendim ümitlendim..Umutsuz olmayalım bana Çapa tıp fak. doçenti senin çocugun olmaz dedi tüp bebek bile zor dedi yinede ALLAH ondanda razi olsun onun vesilesiyle ilac icip adet oldum hastaligimi ögrendim ama bugün dr.um Cihan Erdoğdu ile yola çiktik o bile bana umut vermeye korkuyordu çok şükür bu güne yavrum benimle..En büyük dilegim artik onu saglikla kucagima alabilmek...RABBIM isteyen herekese vakitlice nasip etsin İNŞALLAH RABBIM kimsenin kucagini boş birakmasin evlat hasretiyle sınamasın..Yarinin neler getirecği belli olmaz ama bugünüm icin bu heyecani bana yaşattiği icin RABBIM'e sonsuz hamd olsun..RABBIM ol derse hersey olur ve herşey duayla ELHAMDULILLAH..Ne olur birkez daha dua edin benim icin bebeğimi saģlikla kucagima alabileyim RABBIM hepimize nasip etsin...Okadar uzun yazdimki napim icim icime sıgmıyor:)
Evet tabiki haberdar edicem. Sen de bebişinin kalp atışlaırnı duyduğunda yazarsın inşAllah canım. Allah bize de böyle senin gibi beklemek nasib etsin inşAllah.Canım iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim..Umutlan tabikii hep umutlu olmaliyiz seninde tedavin hayrlı olsun RABBIM tez vakitte mujdelendirsin sizide..İNŞALLAH burdan sanada gün sayariz haberdar et bizi:)
Evet tabiki haberdar edicem. Sen de bebişinin kalp atışlaırnı duyduğunda yazarsın inşAllah canım. Allah bize de böyle senin gibi beklemek nasib etsin inşAllah.
canım benim mesajını ve hamileliğini yeni gördüm kusura bakma nolur, hayırlı uğurlu olsun öncelikle çok sevindim senin adına da :):):) yaşasınnnnnnnnnnlizz_1702 canimmm hayrli ugurlu olsunnn:)sanirim iyice belli oldu hamileleiginnn ne mutlu arkadasim MAŞALLAH RABBIM hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin İNŞALLAH..bizede dua edin olur mu:)Darisi basimizaa isteyenn herkesee:)
arkadaşım şimdi okudum yazdıklarını gözlerim yaşara yaşara ... ne kadar sevindim senin adına anlatamam.. tanışmamış olsak da birbirimizin acısına ve sevincine bu denli ortak olabilmek ne güzel bi duyguymuş, kendime sevindiğim kadar sevindim.. bebişlerimiz hep yaşıt olacak aynı dönemde aynı sıkıntıları yaşayacağız, belki o zaman da birbirimizden destek alırız :):) tedavinde yanında olan tüm doktorlardan da Allah razı olsun :):) Allahım bu mutluğuluğunu hiç bozmasın inşallahKızlar ne olur beni dinleyinnn..RABBIM'in hükmünden asla sual etmeyelim,dileğimizde O'nu vekil kılıp elimizden geleni yapalım,şüphesizki O bizim icin herseyin en hayırlısını en güzelini bilendir..14 yaşinda ögrendim hipolu oldugumu ve yillarim hep anne olacakmiyim sorusuyla gecti üzüldüm elbette ama hiç isyan etmedim RABBIM'den geldi dedim bilmeyerek olduysada ALLAH affetsin..O'nun Rahmeti ve merhameti öylesine büyükki bugün HAMILE oldugumu ögrendim:) Daha 2 hafta önce yeterli yumurtam olusmadigi icin tüp bebek tedavim yarida kalmisti ve oluşan tek yumurtam çatlatilmisti bence bu sekilde olmasi ancak mucize olabilirdi ve ALLAH'ın izniyle oldu bugun ögrendim henuz okadar küçükki ve hemen paylaşmak istedim ćunkü ben burda okudugum her iyi haberle mutlu oldum cesaretlendim ümitlendim..Umutsuz olmayalım bana Çapa tıp fak. doçenti senin çocugun olmaz dedi tüp bebek bile zor dedi yinede ALLAH ondanda razi olsun onun vesilesiyle ilac icip adet oldum hastaligimi ögrendim ama bugün dr.um Cihan Erdoğdu ile yola çiktik o bile bana umut vermeye korkuyordu çok şükür bu güne yavrum benimle..En büyük dilegim artik onu saglikla kucagima alabilmek...RABBIM isteyen herekese vakitlice nasip etsin İNŞALLAH RABBIM kimsenin kucagini boş birakmasin evlat hasretiyle sınamasın..Yarinin neler getirecği belli olmaz ama bugünüm icin bu heyecani bana yaşattiği icin RABBIM'e sonsuz hamd olsun..RABBIM ol derse hersey olur ve herşey duayla ELHAMDULILLAH..Ne olur birkez daha dua edin benim icin bebeğimi saģlikla kucagima alabileyim RABBIM hepimize nasip etsin...Okadar uzun yazdimki napim icim icime sıgmıyor:)
arkadaşım şimdi okudum yazdıklarını gözlerim yaşara yaşara ... ne kadar sevindim senin adına anlatamam.. tanışmamış olsak da birbirimizin acısına ve sevincine bu denli ortak olabilmek ne güzel bi duyguymuş, kendime sevindiğim kadar sevindim.. bebişlerimiz hep yaşıt olacak aynı dönemde aynı sıkıntıları yaşayacağız, belki o zaman da birbirimizden destek alırız :):) tedavinde yanında olan tüm doktorlardan da Allah razı olsun :):) Allahım bu mutluğuluğunu hiç bozmasın inşallah
canım doktorlar her zaman farklı bi hesap yapıyolar ama 4,5 haftalık zaten 5 haftalık oluyor bence, sen onlara takılma sağlıklıysa bi sıkıntısı yoksa haftasını doktorun ne diyosa o bil önemli değil :):) sesini duydun mu peki gördün mü ultrasonda ne yaptın :):)Amin canimm Amin..Canimm aynen oyle hic tanişmamiş olsak bile birbirimize destek olamk güzel haberlerimize sevinip,sıkıntılarda teselli olmak gerćekten çok farklı ve hic tanişmadan güven duymak..RABBIM sana bana ve tum hamiş arkadaşlarimiza bebklerini sağ sağlim kucaklarimiza almayı,bekleyen arkadaşlarimizada tez vakitte mujdeli haberler almayi nasip etsin İNŞALLAH..Dr. bana 4.5 haftalik dedi sali günü ovitrelleyi 27 eylulde vurulmustum yani 27.günum bugün catlatma ignesini vurali nasl hesapladi anlamadim adetin 1 hafta gećmis gibi dedi yani bu durumda 5 haftalik olmasi gerekmiyomu suanda ben 4+5 olarak hesapliyorum bende pazar günleri hafta atlicam ama ben uydurdum bunu:) 4 kasimda kontrol var ozamn iyice sorucam acemiyim dahaRABBIM isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH hayirlisiyla nasil şükredicem bilemiyorum gercekten..
canım benim inşallah en kısa zamanda duyarsın, inan dünyanın en anlamlı sesi... hem ağladım hem dinledim tarif edilir bir duygu değil :):):) Rabbim herkese nasip etsin ...lizz_1702 canim keseyi gördük 4.5 mm dedi ama kalp atişlari icin 3.5 hafta daha var 8.haftada bekliyorum dedi İNŞALLAH RABBIM hayirlısıyla onuda nasip eder..4 kasimda gittigimizde 6.5 haftalik olucak belki supriz yaparda duyariz sesini bunada cok sükur arkadaşim RABBIM cümlemize tamamina ermeyide nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?