akadaşlar merhaba bildiğiniz üzere bende hipo hastasıyım ve haziran gibi tüp bebek denemesi yaptırmak istiyorum dr . ulun ulug beye gitmek istiyorum hastası olan varmı aranızda yada giden
bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Canim gonal f bizde fazla ise yaramaz menogon merional yada menapur lazim menogon var piyasada ben yeni buldum cok kolay buldum 27kutuya yakin aldim gunde 525unite vuruldum 10gun falan vururdum ve bugun 11 yumurta toplandi hipolu hastalarda 11yumurta demek super otesi demek benim drum dozlari cok guzel ayarladi onceki doktorlar 150. 300 falan vurdular ama olmadi bu kadar olusmadi gelismedi bizde yüksek doz lazim cunku beynimizde bu hormonlari salgilamadigi icin bizde duan 0 bu hormonlar siz hangi ildesiniz nerde tedavi goruyosnzR Raziye Hemsire menagon bulunamadığı için ben gonal-f vuruluyorum 37,5 vuruluyordum çok az ilerliyordu değerlerim ama 75 e çıkarınca hemen düşüyo değerlerim dr a yüksek doz mu önersem acaba
Ankarada hrs hastanesinde tedavi görüyorum 1,5 ay oldu çok moral kalmadı bendeCanim gonal f bizde fazla ise yaramaz menogon merional yada menapur lazim menogon var piyasada ben yeni buldum cok kolay buldum 27kutuya yakin aldim gunde 525unite vuruldum 10gun falan vururdum ve bugun 11 yumurta toplandi hipolu hastalarda 11yumurta demek super otesi demek benim drum dozlari cok guzel ayarladi onceki doktorlar 150. 300 falan vurdular ama olmadi bu kadar olusmadi gelismedi bizde yüksek doz lazim cunku beynimizde bu hormonlari salgilamadigi icin bizde duan 0 bu hormonlar siz hangi ildesiniz nerde tedavi goruyosnz
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin kardesim ben gölbasi ndayim ve burdaki cogu eczanede buldum menagon sen hangi evredesin tedavide bizim hastaligimizi bilen dr okadar onemli ki ben Memorial a aygul hanima gidiyorm cok memnunum ucret olarakta diget ozellerlw ayni sayilir 4575 ilac haric ben rapor cikarmistim tek kurus odemedim ilaclarima hipolu oldgm icinAnkarada hrs hastanesinde tedavi görüyorum 1,5 ay oldu çok moral kalmadı bende
Rapor nasıl çıkartabiliriz ben ilaçlarımı parayla alıyorum hem muayene ücretleri hem ilaçlar yıpratıyor bütçemizi ben 1,5 aydır değerlerim yükselsin diye iğne vuruluyorum 150 ünite denedik ama değerlerim direk düştü reseptörler kendini kapattı şimdi 18,5 lh 75 fsh vuruluyordum iyice düştü birtürlü çıkmıyor değerlerim şimdi dr um dozu yükseltmeye korkuyor. Raporunu özelden mi çıkarttın? Eğer ilaçları devlet ödüyorsa bende dr uma söyliyim raporumu çıkartsın çünkü maddi olarak yıpratıyor bu da olumsuz yansıyor bize haliyle bırakmayı maddi durumu düzeltince tekrar başlamayı bile düşündük eğer bu konuda bilgilendirirsen beni çok sevinirim.Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin kardesim ben gölbasi ndayim ve burdaki cogu eczanede buldum menagon sen hangi evredesin tedavide bizim hastaligimizi bilen dr okadar onemli ki ben Memorial a aygul hanima gidiyorm cok memnunum ucret olarakta diget ozellerlw ayni sayilir 4575 ilac haric ben rapor cikarmistim tek kurus odemedim ilaclarima hipolu oldgm icin
Hangi hastaneye gidiyorsun ben ufuk hastane sinde cikarttim raporumu Memorial de de tedavi oluyorum ilaclarims hic para odemedim hangi ilaclari kullandi doktorun isi bilen dr cok onemliRapor nasıl çıkartabiliriz ben ilaçlarımı parayla alıyorum hem muayene ücretleri hem ilaçlar yıpratıyor bütçemizi ben 1,5 aydır değerlerim yükselsin diye iğne vuruluyorum 150 ünite denedik ama değerlerim direk düştü reseptörler kendini kapattı şimdi 18,5 lh 75 fsh vuruluyordum iyice düştü birtürlü çıkmıyor değerlerim şimdi dr um dozu yükseltmeye korkuyor. Raporunu özelden mi çıkarttın? Eğer ilaçları devlet ödüyorsa bende dr uma söyliyim raporumu çıkartsın çünkü maddi olarak yıpratıyor bu da olumsuz yansıyor bize haliyle bırakmayı maddi durumu düzeltince tekrar başlamayı bile düşündük eğer bu konuda bilgilendirirsen beni çok sevinirim.
Hrs hastanesinde prof. Tarık aksuya gidiyorum. Menagon kullanacaktı ama temin edemedik fostimon kullandık 150 doza çıktık ama cyclo kullanırken 41 olan değerim 18 lere kadar düştü daha sonra gonal f 37,5 kullanmaya geçtik değerlerim 25-18 arası oynadı daha sonra önce 37,5 yanında 18,5 luveris vurulmaya başladım değerlerim 25 ten yukarı çıkmadı 75 gonal f 18,5 luverise devam ettik 18 e düştüm birden son iki gün hiç bişey vurulmayıp ara verdik bugün dr a gittim e2 12 ye düşmüş dr um salıya kadar tedaviye ara verdiHangi hastaneye gidiyorsun ben ufuk hastane sinde cikarttim raporumu Memorial de de tedavi oluyorum ilaclarims hic para odemedim hangi ilaclari kullandi doktorun isi bilen dr cok onemli
allahim kucaginada almayi nasip etsin canim baya oldu gorusmeyeli insalkah bizlerde guzel sonuclar aliriz dua et bizlerede hamisin duasi kabul olur cinsiyet bellimiHerkese gunaydin...Hanimlar tekrar okuyunca yasadiklarim bir bir gozumun onune geldi yavrum simdi 6 aylik cok sukur..Size sunu soylemk istiorum elbette hersey nasip kismet meselesi RABBIM cumlemizin yuzunu güldursün kucagimizdaki evlatlarimiza saglik hayir,evlat hasreti ceken kardeslerimizede mucizeleri müjdelesin inşALLAH..Bizim tedavimizde dr cok onemli heleki faha once bizim gibi bir hasta tedavisinde deneyimli bi dr cok cok onemli..Bende ayni yollardan gectim hersey paraya bakiyor derseniz sonuna kadar haklisinz ama eminimki devlettede bu konuda deneyimli harika dr.lar vardir RABBIM onlari sizlere vesile eylesin..Ama istanbulda olup müsait olan varsa Cankat klinige gitmesini siddetle tabsiye ediyorum..Ben memnun kaldim inşALLAH sizlerde kalirsiniz.Sadece tavsiye etmek istedim
oooo masallah buyutmussun bile canim
darisi basiniza inşALLAH canmoooo masallah buyutmussun bile canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?