Hipoplastik Sol Kalp Sendromu bebekli anneler

Eskişehirdeki doktor dedi 3 ay yeni doğan kabul etmiyoruz o bölüm tadilattaymış dedi

Amin inşallah. Demek bu şekilde ameliyat olup yaşabiliyormuş. daha doğumuma çok var umut arıyorum bebeğimi üzmemek için
Üzme tabi yavrunu moralini bozma da Rabbim büyük inş mucize bir bebek doğurursun bizde seninle seviniriz

Üzme tabi yavrunu moralini bozma da Rabbim büyük inş mucize bir bebek doğurursun bizde seninle seviniriz

Sağol inşallah Allah bütün bebekleri korusun. Allah'tan umudu kesmiyorum kesemem zaten umutsuz yaşanmıyor. Allah senin de yüzünü güldürsün inşallah

inşallah hepimizi güldürür allah.benimde 32.hafta bitiyor haziranın son haftası görünüyor doğum doktor öyle söyliyor.aort ölçülerini falan verdi mi size doktor

inşallah hepimizi güldürür allah.benimde 32.hafta bitiyor haziranın son haftası görünüyor doğum doktor öyle söyliyor.aort ölçülerini falan verdi mi size doktor

çocuk kardiyolojisine gittim bebek bi türlü istedikleri pozisyonda olmuyormuş. net göremediler ama aort normalden küçk sağ taraf daha gelişmiş dediler. dn kadın doğumcu da haftasını 23 hafta 6 gnlük dedi halbuk 23 haftalık olması gerekiyordu başta bebek geriden geliyordu şimdi haftasına geldi aslında. bazen diyorum bu doktorlar ezbere konuşuyorlar birşeyden anladıkları yok

inşallah öyledir canım bebeklerimiz doktorları utandırır onların dedikleri çıkmaz bi mucize verir allahım

Bende bugün acıbadem halkalıya gittim dr suyum fazla olduğunu eğer böyle giderse erken doğum bile olabileceğini söyledi bu yüzden bebeğin ciğerlerinin gelişimi için bir iğne verdi meğer erken doğarsa en azından kalbin yanı sıra bi de bu sorunla uğraşmıyalım diye ama kararsız kaldım açıkçası çocuk kardiyoloğu içinde haftaya çarşambaya randevu verdiler fetal eko çekilecek Rabbimden hayırlısı hayırlarla karşılaştırsın bizleri

bugün gittim aourt 2.5 mm dedi . hacettepeye gittim konseye suncam ameliyat kabul etmeyebilirler belki dedi

Bizim doktorumuz bize demişti 2.5mm kimse ameliyat etmez edilsede hiç yaşayan olmamış demişti ki öyle de oldu

Bizim 2.5 mm ölçmüşlerdi daha da küçüktü o yüzden önce ameliyat değilde anjio ile oraya stend takılacaktı sonrası ameliyat olacaktı olmadı malesef böyle hastalar bir süre sonra organ yetmezliği sağ kalp yetmezliği oluyor tam düzelme olmuyo tek ventrikül bi yere kadar idare ettirio kalp nakli çözüm o da zor malum doktorumuz bize 10 yaşında hastalarımız var dedi ama yani yaşama şansları çok az Allahın taktiri ama doktor öyle konuşunca çok üzülmüştüm on yaşında kaybetmekte vardı

evet ben de kendime geldim ancak 2haftada kabullendim durumu bu tani ne yazikki yanlis konmuyormus. sadece icim rahat ben bebegimden vazgecmedim ne olursa Allah tan geliyor ne de olsa melek onlar cennette mutlu olacaklar

Reactions: nev
Evet vicdanen rahat ol bebeğini aldır dedikleri halde kıymadın ben yavrumu kaybettiğim için çok üzüldüm yaşamasını çok istedim doğurunca daha farklı düşünüyorsun anne karnında kabulleniyorsun herşeyi doğduktan sonra istemiyorsun birsey olsun ona evine götürmek istiyorsun diğer anneler gibi benim bebeğim orda yoğun bakımda müdahale edilirken benimle beraber doğum yapan bayan bebeğini kucagına alıp gitti bi saat sonra yavrumu kaybetmiştim bende çok dokundu o bana çok kötü bi durum ama Rabbimin taktiri zor ama Rabbimden sabır istiyorum ben

Reactions: nev
Allah hepimize dayanma gücü versin.hazırım en kötüsüne bile diyorum bende ama 33.hafta oldu gün yaklaştikca korkuyorum da üzülecegim biliyorum ama nasıl dayanirım bilmiyorum.ona kıymadigım için içim rahat ama ona yapılacak olanları düşündükçe deli oluyorum.bazen diyorum hep içimde kalsa böyle kıpır kıpır bebeğim

Rabbim dayanma gücünü de sabrını da veriyor değişik bi haldeyim ara ara çok derin düşünüyorum sonra aklıma baska seyler geliyor Rabbim unutturma duygusunu veriyor delirecek gibi oluyorum diye bi durumum yok . Bebeğimin o 6 günü daha zordu inanın onu o halde görmek yapılan müdahaleler onu görememek dokunamamak daha zor şimdi biliyorum ki o bi melek umudum bitti yavruma ebedi hayatta kavuşacagım inşallah size tek önerim bebeğinizi kesinlikle kucagınıza isteyin ısrar edin Her fırsatta öpün koklayın sonrası olmayabilir çünkü pişmanlıklarınız olmasın

evet doğduktan sonra onu gördükten sonra böyle rahat olamayacağız daha çok üzüleceğiz o zamanlar için dayanma gücü sabır için dua etmek lazım. o günleri sabırla güçle atlatırız inşallah

ben hastane arıyorum hala doğumu bile nerede yapacam bilmiyorum. sen karar verdinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…