Yok değilim kızım var bir taneGebelik?
benim yorumum boşa çıktı o halde.Yok değilim kızım var bir tane
Hamile değilim böyle bir dönemi lohusalık zamanında geçirdim ama çok daha hafifti.ben hamileyken tam olarak böyleydim. ona da söylüyorum seni o dönem boşamadıysam bi anlık sinirle, daha da boşamam herhalde.
hayatınızda köklü değişiklikler olduğu içindir belki de. hamile olma ihtimaliniz varsa da kesin o yüzdendir.
Yok çok şükür kayıp yaşamadımHamilelik olabilir bebeğiniz varsa ondan olabilir Bebek kaybınız varsa ona hassasiyet vardır....vb
3 sene önce 1000 km uzak bir şehre iş için gittik gayet isteyerek bayılarak gittim düşünün bir sahil kasabası… Bana sorsanız hiç sıkıntım yok ama ister istemez gerilmişim ve ait hissedememişim sanırım bir migren atakları bir haller hayattan zevk almamalar.. Bi story atardım arkadaşlarımın dibi düşerdi doğaya mahalleme .. 1 sene sonra o kadar yabancı ve yalnız ve hatta uzakta hissettiğimi anladımki sanki kıta değiştirmişim.Velhasıl tekrae memleketime taşındım. İşi de parayı da imkanları da reddettim özel sektör olduğu için ekstra bir yaptırımım zorluğum olmadı ama siz öğretmenseniz tabi daha farklı olur. Yani bazen farketmeden bunalabiliyoruz biraz süreçte rolantide sakin sakin takılın bakalım inşallah zamanla normale dönecektir ..Herkese selam.
15 gün kadar önce şehir değiştirdik öncesi de sonrası da benim için çok yorucuydu taşınma işinden dolayı.
Şu an istediğim evde oturuyorum. İstediğim konumdayım imkanlarını da sevdim. Eşim henüz işe başlamadı evde.Evden yapılabilecek işlerini yapıyor. Ben öğretmenim sadece online çalışacağım ona bir ayar çekemedim henüz biraz geriliyorum ona da. Gelelim derdime.
Ay adamın her dediği bana batıyor yaYemek yapacağım yönlendirmesi ne bileyim bir yere gideceğiz yorum yapması falan böyle tüylerim diken diken oluyor dövesim geliyor
Herşeye kavga çıkarasım geliyor ve cinsel olarak da o kadar isteksizim ki yaklaşınca kedi gibi tıslıyorum nerdeyse.
Buraya giriyorum sürekli kafamı dağıtayım falan diye.
Ailemden uzağa geldim uzağım diye üzgünüm bazen duşta ağlıyorum. Halbuki yarın gideyim desem eşim tamam der. Bir uçak mesafesi ne olacak ki. Bilmiyorum aşırı hırçınım her şeye sinirleniyorum. Böyle uzağa taşınma falan beni etkilemiş olabilir mi ya neyim var benim gökyüzü mü gergin neler oluyor bacılarım
Bilmiyorum kocama neden bu kadar ayar olayım taşındım diye düşünüyorum ama gene gıcık oluyorum. Ona söylemiyorum tabi söylesem çok üzülür. Ama neden sinirlisin falan diye soruyor yoruldum falan diyorum geçiştiriyorumBence de şehir değişikliği etkiler. Duygularınız karmakarışık. Zamanla alışırsınız
Ben devlet öğretmeni değilim atama nedeniyle gelmedik eşim burda iş teklifi aldı ailesi de burda o nedenle geldik. Sanırım uyum süreci gibi bir şey yaşıyorum bilemiyorum inanın3 sene önce 1000 km uzak bir şehre iş için gittik gayet isteyerek bayılarak gittim düşünün bir sahil kasabası… Bana sorsanız hiç sıkıntım yok ama ister istemez gerilmişim ve ait hissedememişim sanırım bir migren atakları bir haller hayattan zevk almamalar.. Bi stort atardım arkadaşlarımın dibi düşerdi doğaya mahalleme .. 1 sene sonra o kadar yabancı ve yalnız ve hatta uzakta hissettiğimi anladımki sanki kıta değiştirmişim.Velhasıl tekrae memleketime taşındım. İşi de parayı da imkanları da reddettim özel sektör olduğu için ekstra bir yaptırımım zorluğum olmadı ama siz öğretmenseniz tabi daha farklı olur. Yani bazen farketmeden bunalabiliyoruz biraz süreçte rolantide sakin sakin takılın bakalım inşallah zamanla normale dönecektir ..
Aslında kendim de zayıfladım 30kilo verdim psikolojik olarak çok iyiydim. Buraya geldiğim gece baş ağrısından ağlamıştım. Sonra da toparlayamadım hep sinirli hissediyorum. Normalde neşeli pozitif bir insanım benim modum kolay düşmez ama şu an kendimi çözemiyorumSinirleriniz zayıflamış bazen destek almak gerekiyor beyinde kimyasal dengesi bozulabiliyor. Geçmiş olsun.
Evet tamamen o. Zaman size alışıp alışmadığınızı ya da ne yapmanız gerektiğini gösteriyor inanın. Yani normal şeyler yaşıyorsunuz insanız sonuçta kolay değil şehirBen devlet öğretmeni değilim atama nedeniyle gelmedik eşim burda iş teklifi aldı ailesi de burda o nedenle geldik. Sanırım uyum süreci gibi bir şey yaşıyorum bilemiyorum inanın
Bunu düşüneceğim bu aklıma hiç gelmediBüyük ihtimalle eşiniz daha önce yaptığı bir şeye yeterli tepkiyi veremediğiniz için acısını şimdi çıkarıyorsunuz gibi geldi bana.
Stresinizi eşinizden çıkarıyor olabilirsiniz farkında olmadan.Bilmiyorum kocama neden bu kadar ayar olayım taşındım diye düşünüyorum ama gene gıcık oluyorum. Ona söylemiyorum tabi söylesem çok üzülür. Ama neden sinirlisin falan diye soruyor yoruldum falan diyorum geçiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?