Hırçınlığımın nedenini bulamıyorum

Allah Allah pms ergen kızların şeysi değil miydi ya saçın kırılsa pmsdeyim diyordu benim liseli öğrenciler
Ben o yaşlarda hiç anlamazdım ne zaman olacak edecek şimdi hemen anlıyorum yaklaşıyor gelmekte olan diye eşten bir tiksinti her hareketinin batması tahammulsuzluk bende direkt regl yaklaşıyor belirtisidir genelde takvimine bir bak Allah aşkına merak ettim kaç gün var

Regle 15 günden fazla var ya

Demir eksikligi var muhtemelen. Bende de anemi var hayatımda herşey şükür yolunda ama sağıma soluma satasasim var. Çok cadı birşey oldum. Demir eksikliği ileri boyutta olduğu için de bugün damardan ilaç verdiler. Haftaya yine alacağım. İnşallah mülayim birine dönerim siz de bi kan tahlili verin derim.

Zamanında çözülmemiş, üstü kapatılmış mevzular daha sonrasında -yıllar geçse bile- sinirsel gerginlik mutsuzluk öfke vs yapabiliyor. Erkeklere kalsa geçmiş geçmişte kaldı sen de beni üzdün vs derler. Ama öyle değil malesef. Uzun sürerse terapi alın derim

Sevilmeyen kadın hırçınlaşır istediğiniz ya da beklediğiniz tarzda sevilmiyor olabilir misiniz

Demirim hep düşüktü ama doktora gideceğim tiroid baktırmak için demire de baktırayım
Taşınmak bir şeyleri tetikledi herhalde bilmiyorum ki
Sevilmeyen kadın hırçınlaşır istediğiniz ya da beklediğiniz tarzda sevilmiyor olabilir misiniz
Şu an sevilmek bile sinirlendiriyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…