Yazarım yarın yaptığımda ama sanmıyorumNe olur yaz
Evet içten içe ailenizi yalnız bıraktığınızı hissediyorsunz sanırım.. bende de olur uzun seyahetlerde bile. Oysa yanlarında olsak da her şeyi kontrol edemeyiz, bu kontrol etme isteği, gaarancilik insanı zorluyorDeğişikliği ikimiz de istedik bir dayatma olmadı. Sadece ailemden hiç bu kadar uzakta kalmadığım için ne hissettiğimi bilemiyorum. Sanki bir şey olacak yetişemeyeceğim gidemeyeceğim göremeyeceğim. Bu duygular bazen akşamları yokluyor ve beni ağlatıyor. Ama bu durumdan eşimi sorumlu tutmuyorum çünkü ortak bir karardı. Atama tayin değil ama iş değişikliği yaptı eşim. Yani ona bu durum için sinir olmama gerek yok ailemi özledim desem bana sormadan bilet alır. Yine de bu kaygımı bastırıp bunu sinir olarak mı yaşıyorum bilmiyorum gerçekten
Triod olabilir baktirin isterseniz biBilmiyorum kocama neden bu kadar ayar olayım taşındım diye düşünüyorum ama gene gıcık oluyorum. Ona söylemiyorum tabi söylesem çok üzülür. Ama neden sinirlisin falan diye soruyor yoruldum falan diyorum geçiştiriyorum
Haşimatom var düzenli ilaç kullanıyorumTriod olabilir baktirin isterseniz bi
Ay nasıl düzelticez? Ben kabız için üst üste çok fazla probiyotik yoğurt yedim. Kabız geçti ama bu sefer de metabolizmam fazla hızlandı sanki normalden fazla çıkıyorum tuvalete uzun zamandır ve bağırsaklarım sürekli hareketli. Karın ağrısı vs bu da beni mutsuz ve kaygılı yapıyor. Probiyotik dışında neler yapmalı flora içinBatsak florasi bozuldugu zaman da depresyon ansiyete gorulebiliyor.
Geçmiş olsun bu yüzden sıkıntılı olabilirsiniz teyzemde var böyle etkileri olduğunu söylemişti. Bir de ilk aklıma gelen pms bende 1 hafta öncesinden başlıyor bu belirtilerin birebir aynısıHaşimatom var düzenli ilaç kullanıyorum
Herkes gebelik diyor bence bi test yapHerkese selam.
15 gün kadar önce şehir değiştirdik öncesi de sonrası da benim için çok yorucuydu taşınma işinden dolayı.
Şu an istediğim evde oturuyorum. İstediğim konumdayım imkanlarını da sevdim. Eşim henüz işe başlamadı evde.Evden yapılabilecek işlerini yapıyor. Ben öğretmenim sadece online çalışacağım ona bir ayar çekemedim henüz biraz geriliyorum ona da. Gelelim derdime.
Ay adamın her dediği bana batıyor yaYemek yapacağım yönlendirmesi ne bileyim bir yere gideceğiz yorum yapması falan böyle tüylerim diken diken oluyor dövesim geliyor
Herşeye kavga çıkarasım geliyor ve cinsel olarak da o kadar isteksizim ki yaklaşınca kedi gibi tıslıyorum nerdeyse.
Buraya giriyorum sürekli kafamı dağıtayım falan diye.
Ailemden uzağa geldim uzağım diye üzgünüm bazen duşta ağlıyorum. Halbuki yarın gideyim desem eşim tamam der. Bir uçak mesafesi ne olacak ki. Bilmiyorum aşırı hırçınım her şeye sinirleniyorum. Böyle uzağa taşınma falan beni etkilemiş olabilir mi ya neyim var benim gökyüzü mü gergin neler oluyor bacılarım
NerdenHerkese selam.
15 gün kadar önce şehir değiştirdik öncesi de sonrası da benim için çok yorucuydu taşınma işinden dolayı.
Şu an istediğim evde oturuyorum. İstediğim konumdayım imkanlarını da sevdim. Eşim henüz işe başlamadı evde.Evden yapılabilecek işlerini yapıyor. Ben öğretmenim sadece online çalışacağım ona bir ayar çekemedim henüz biraz geriliyorum ona da. Gelelim derdime.
Ay adamın her dediği bana batıyor yaYemek yapacağım yönlendirmesi ne bileyim bir yere gideceğiz yorum yapması falan böyle tüylerim diken diken oluyor dövesim geliyor
Herşeye kavga çıkarasım geliyor ve cinsel olarak da o kadar isteksizim ki yaklaşınca kedi gibi tıslıyorum nerdeyse.
Ailemden uzağa geldim uzağım diye üzgünüm bazen duşta ağlıyorum. Halbuki yarın gideyim desem eşim tamam der. Bir uçak mesafesi ne olacak ki. Bilmiyorum aşırı hırçınım her şeye sinirleniyorum. Böyle uzağa taşınma falan beni etkilemiş olabilir mi ya neyim var benim gökyüzü mü gergin neler oluyor bacılarım
Nerden nereye taşındınız o da etkilerHerkese selam.
Kullandığınız yağlara dikkat etmeniz gerekiyor. Çok çeşitli bir beslenme lazım flora sağlığı için.Ay nasıl düzelticez? Ben kabız için üst üste çok fazla probiyotik yoğurt yedim. Kabız geçti ama bu sefer de metabolizmam fazla hızlandı sanki normalden fazla çıkıyorum tuvalete uzun zamandır ve bağırsaklarım sürekli hareketli. Karın ağrısı vs bu da beni mutsuz ve kaygılı yapıyor. Probiyotik dışında neler yapmalı flora için
33 yaşındayım pms dönemi diye bir dönemim olduğuna inanmıyorumGeçmiş olsun bu yüzden sıkıntılı olabilirsiniz teyzemde var böyle etkileri olduğunu söylemişti. Bir de ilk aklıma gelen pms bende 1 hafta öncesinden başlıyor bu belirtilerin birebir aynısıtakviminize bir bakın bununla alakalı olabilir
taşınmadan önce de çoğunlukla evden çalıştı sanırım hep görmekten bunaldım. Bir de herşey hakkında fikrinin olması beni sinirlendiriyorHerkes gebelik diyor bence bi test yap
Onun dışında eğer sık evdeyseniz çok sürtüşme olur 24 saat evde karı koca olmuyor bacım insan kriz geçirirama taşınma felan oldu eşin daha çalışmaya başlamadı belki asıl sebep budur ?
Ay aynı şeyi hissediyorum resmenBu Eylül de taşınalı iki sene olacak. Kiradan kendi evime, kötü bir muhitten daha iyisine taşındım. Son ana kadar evi kiraya verip, kirada oturmayı düşündüm.Taşınmak benim için coook büyük strest sebebi oldu. Bende öyleydim. Eşim hem yardım etsin hem karışmasın istiyordum.
Normal bir durum bence.
Bende de var hasimato var. Bendce oda agresiflik yapıyor.
Kocaeli’den Malatya’ya taşındıkNerden
Nerden nereye taşındınız o da etkiler
Test yaptım negatif şükürler olsunNe olur yaz
Bunu da şimdi gördüm ilaç dozunuz yuksek geliyor olabilir yakın zamanda kan vermediyseniz mutlaka tsh t4 baktırın.Haşimatom var düzenli ilaç kullanıyorum
Lifli beslenmek gerekiyormus, ben yapay zekaya soruyorum yediklerimiAy nasıl düzelticez? Ben kabız için üst üste çok fazla probiyotik yoğurt yedim. Kabız geçti ama bu sefer de metabolizmam fazla hızlandı sanki normalden fazla çıkıyorum tuvalete uzun zamandır ve bağırsaklarım sürekli hareketli. Karın ağrısı vs bu da beni mutsuz ve kaygılı yapıyor. Probiyotik dışında neler yapmalı flora için
Zaten genelde 30lu yaşların ortasında başlıyor önceden ben de bilmiyordum33 yaşındayım pms dönemi diye bir dönemim olduğuna inanmıyorumdahiliyeye randevu aldım bi tiroide baktırayım.
Baktıracağım uzun zamandır 200mg kullanıyorum dozum zaten baya yüksek ama kilo verdim belki düşmesi lazımdırBunu da şimdi gördüm ilaç dozunuz yuksek geliyor olabilir yakın zamanda kan vermediyseniz mutlaka tsh t4 baktırın.
Korkuttunuz beni şu anbi arkadaşım da böyleydi aşırı hırçın 27 yaşında olmasına rağmen regli de düzenli erken menopoza girmiş meğer tedavi alınca düzeldi
Hangimiz yorgun değiliz kiYorulmuş bir kadın gördüm.. hallerim geldi bir süre idare et dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?