Hırçınlığımın nedenini bulamıyorum

Bende de oluyor ara ara.ben hep sınırlı oldugum için çok fark edilmiyor.yeni ortam insanda stres yaratır hele bide eş ailesine yakin geldiyseniz geçmiş olsun.merak etmeyin yakında bu sinirlermelerin gerçek nedenleri olacak.

Evet içten içe ailenizi yalnız bıraktığınızı hissediyorsunz sanırım.. bende de olur uzun seyahetlerde bile. Oysa yanlarında olsak da her şeyi kontrol edemeyiz, bu kontrol etme isteği, gaarancilik insanı zorluyor

Triod olabilir baktirin isterseniz bi

Batsak florasi bozuldugu zaman da depresyon ansiyete gorulebiliyor.
Ay nasıl düzelticez? Ben kabız için üst üste çok fazla probiyotik yoğurt yedim. Kabız geçti ama bu sefer de metabolizmam fazla hızlandı sanki normalden fazla çıkıyorum tuvalete uzun zamandır ve bağırsaklarım sürekli hareketli. Karın ağrısı vs bu da beni mutsuz ve kaygılı yapıyor. Probiyotik dışında neler yapmalı flora için

Haşimatom var düzenli ilaç kullanıyorum
Geçmiş olsun bu yüzden sıkıntılı olabilirsiniz teyzemde var böyle etkileri olduğunu söylemişti. Bir de ilk aklıma gelen pms bende 1 hafta öncesinden başlıyor bu belirtilerin birebir aynısı takviminize bir bakın bununla alakalı olabilir

Herkes gebelik diyor bence bi test yap

Onun dışında eğer sık evdeyseniz çok sürtüşme olur 24 saat evde karı koca olmuyor bacım insan kriz geçirir ama taşınma felan oldu eşin daha çalışmaya başlamadı belki asıl sebep budur ?

Bu Eylül de taşınalı iki sene olacak. Kiradan kendi evime, kötü bir muhitten daha iyisine taşındım. Son ana kadar evi kiraya verip, kirada oturmayı düşündüm. Taşınmak benim için coook büyük strest sebebi oldu. Bende öyleydim. Eşim hem yardım etsin hem karışmasın istiyordum.

Normal bir durum bence.

Bende de var hasimato var. Bendce oda agresiflik yapıyor.

Kullandığınız yağlara dikkat etmeniz gerekiyor. Çok çeşitli bir beslenme lazım flora sağlığı için.

33 yaşındayım pms dönemi diye bir dönemim olduğuna inanmıyorum dahiliyeye randevu aldım bi tiroide baktırayım.
taşınmadan önce de çoğunlukla evden çalıştı sanırım hep görmekten bunaldım. Bir de herşey hakkında fikrinin olması beni sinirlendiriyor
Ay aynı şeyi hissediyorum resmen
Nerden nereye taşındınız o da etkiler
Kocaeli’den Malatya’ya taşındık

Ben de bebekten sonra böyle oldum esime karşı adam iş yaparken bile her dediği her söylediği batmaya başladı. Psikolojide buna yakın hedef deniyormuş öfkeyi en kolay yansıtabilecegimiz en yakınımıza akıtmak. Ben terapi almaya başladım öfke kontrolü için mutlaka öneririm. Bir de genel bir sinirlilik öfke hali varsa eşiniz dışında da yani tiroit hormonlarınıza bir baktırın. Hipertiroidi de böyle anlamsız sinir yapabilir.

Lifli beslenmek gerekiyormus, ben yapay zekaya soruyorum yediklerimi analiz ettiriyorum. Antibiyotik tedavisi ve laksatif bagimliligi sonunda benim barsaklar ayvayi yemisti, simdi surekli dikkat ediyorum ama duzelmesi 6 ay surebilirmis.

bi arkadaşım da böyleydi aşırı hırçın 27 yaşında olmasına rağmen regli de düzenli erken menopoza girmiş meğer tedavi alınca düzeldi

Bunu da şimdi gördüm ilaç dozunuz yuksek geliyor olabilir yakın zamanda kan vermediyseniz mutlaka tsh t4 baktırın.
Baktıracağım uzun zamandır 200mg kullanıyorum dozum zaten baya yüksek ama kilo verdim belki düşmesi lazımdır
bi arkadaşım da böyleydi aşırı hırçın 27 yaşında olmasına rağmen regli de düzenli erken menopoza girmiş meğer tedavi alınca düzeldi
Korkuttunuz beni şu an
Yorulmuş bir kadın gördüm.. hallerim geldi bir süre idare et dersin.
Hangimiz yorgun değiliz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…