Hırçınlığımın nedenini bulamıyorum

Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Bazen sebepsiz sevdiğimiz insanların bazı huylarına ayar oluyoruz durup dururken belkide aslında gerçekten sevmediğimiz bir huy ama karşıdaki sevdiğimiz biri olduğu için tolere ettiğimiz bir huydur ara ara gıcıklık hortluyodur.

Bazen havadan, dolunaydan, mevsim geçişlerinden sebepsizce depresif olabiliyoruz. Ailenizden ayrılmak da zor gelmiştir. Altında bir anlam aramayın o enerjiyi iyi hissetmeye çalışmaya harcayın daha çabuk toparlarsınız.

Sebep aradıkça da sinirleniyorum haklısınız

Değişikliği siz mi istediniz? Mecbur mu kaldınız? Birinin tayini mi çıktı ya da? Eşinizi içten içe bundan sorumlu mu tutuyorsuz? Ailenizden uzaklaşmak bence sevep olabilir, her ne kadar uçak mesefesi olsa da uzak sonuçta.. aileniz iyi mi? Hani gözünüz arkada mı kaldı? Benim aklıma hormonal şeylerden çok psikolojik sebepler geldi; aslında irdeleseniz çıkar ortaya.. içinizdeki his tam olarak ne? Öfke zaten çoğu zaman üstü örtülmüş başka duyguların sonucudur.

Bende aynı oluyorum bende troit var Buda yaparmış sizde de mi var acaba

Değişikliği ikimiz de istedik bir dayatma olmadı. Sadece ailemden hiç bu kadar uzakta kalmadığım için ne hissettiğimi bilemiyorum. Sanki bir şey olacak yetişemeyeceğim gidemeyeceğim göremeyeceğim. Bu duygular bazen akşamları yokluyor ve beni ağlatıyor. Ama bu durumdan eşimi sorumlu tutmuyorum çünkü ortak bir karardı. Atama tayin değil ama iş değişikliği yaptı eşim. Yani ona bu durum için sinir olmama gerek yok ailemi özledim desem bana sormadan bilet alır. Yine de bu kaygımı bastırıp bunu sinir olarak mı yaşıyorum bilmiyorum gerçekten

Konu başlığını ‘HIÇKIRIĞIMIN nedenini bulamıyorum’ olarak okuyup, yazdıklarınızla bağlantı kurmaya çalışıyorum kaç dakikadır ahhaahhahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…