Hırçınlığımın nedenini bulamıyorum

Olabilir böyle şeyler zaman zaman ya, kocalar bazen de gıcık olmak için varlar.
Ben çocuğu uyuturken bulaşık makinesini doldurup çalıştırmış ama üç tane bardak iki tabak kalmış sığdıramamış. Bunu görünce sinirim hopladı mesela. Mal işte yerleştirmeyi becerememiş insan araya falan koyar işte diye içimden söylendim Normalde sorgulamam iş yapmış sonuçta der geçerim

Aslında yalnız hissetmeyeyim diye işe geç başlıyor bizi gezdiriyor falan yapıyor güzel şeyler eşek sıpası ama sorun bende işte. Yaptığı şeylere kulp bulup sinir oluyorum. Bugün güzel bi yere götürdü mesela öf bu ne kalabalık falan diye söylendim hemen Sanırım stresliyim ve yönetemiyorum o yüzden sinirliyim

Ara sıra böyle duyguları normal karşılıyorum ben. Sadece eşimize değil bazen aile bireylerine, arkadaşlara karşı da benzer şeyler hissetmiyor muyuz? Bir insanı her dakika sonsuz sevemeyiz. Çok üstünde durmayın bence ama eğer çok rahatsızsanız bu durumdan bir psikolog desteği iyi gelir

Ben devlet öğretmeni değilim atama nedeniyle gelmedik eşim burda iş teklifi aldı ailesi de burda o nedenle geldik. Sanırım uyum süreci gibi bir şey yaşıyorum bilemiyorum inanın
Şimdi “ailesi de burda..” kısmını okudum . Şeytanın avukatlığını yapmak istemem ama …?
:))))

Aslında ben bir süredir geçecek diye düşünüp takılmıyordum ama alışık değilim böyle sinirli olmaya. Ben her ortamda mutlu olacak bir şey bulabilen bir insanım. Zayıfladım güzelleştim kızım iyi yani hayatımın güzel bir dönemindeyim. Bakalım birkaç gün daha böyle artış olursa psikolog ile görüşeceğim

Geçmişte eşinizin size karşı yaptığı şeylere karşı içerlediyseniz, o an çözemeyip derine attıysanız, şu an rahata kavuşunca onların duygusu sizde ortaya çıkmış olabilir tekrar. '' Benim için her şey yolunda ve güvendeyim'' olumlamaları eğer dediğim şeyden kaynaklıysa anlık hislerinizi değiştirecektir.

Şimdi “ailesi de burda..” kısmını okudum . Şeytanın avukatlığını yapmak istemem ama …?
:))))
Ahah ailesiyle aramız çok iyi eşimden çok beni severler. Aslında biraz önyargılıydım size de hak veriyorum ama şu an onlarla ilişkimizden memnunum. Kayınvalidem hafif problemliydi ama bana karşı hiç sıkıntı çıkarmıyor. Kayınpederim zaten minnoş bir insan.
Aslında ben sorunumu düşünürken acaba ben aileme uzağım ama eşim ailesiyle istediği gibi görüşecek vs diye mi sinirleniyorum içten içe diye düşündüm ama onlarla görüşünce falan da nedenin bu olmadığını anladım kıskanacağım bir ilişkileri yok çünkü

Yani ben aslında kindar biriyimdir insanların hatalarını asla tam olarak affetmem zamanı gelince koz olarak da kullanırım çünkü yengeç burcuyum Ama eşimle ilişkim bu şekilde değil. İçime atayım aman boşver dediğim bir şey yok çünkü hemen suratıma yansır o da sorunu çözmeden rahat edemez. Yoksa ikimiz de kafamızda kuruyoruz. O da balık burcu
Ama yine de bunu düşüneceğim olumlamaları da dikkate alıyorum yapacağım teşekkür ederim

Kayınvalidem senmisinnn
en son geldiğinde,yedirdim, içirdim, gezdirdim gün batımı deniz kenarına götürdüm,
ağzı kulaklarındaydı
eve geldik eşime diyor ki beni bir yere götürdü üşüdüm sırtım tutuldu yoruldum şu bu

Ahah normalde ben de ağzım kulaklarımda olurum eve gelirim ne güzel gündü be der şarabımı içer keyfimi sürdürürüm ama bu ara bir ben var benden içeri Galiba kaynanan oldum

Ahah normalde ben de ağzım kulaklarımda olurum eve gelirim ne güzel gündü be der şarabımı içer keyfimi sürdürürüm ama bu ara bir ben var benden içeri Galiba kaynanan oldum
çok yorulmuşssun ondandır, adamı harcama boşuna ..

Nedenini kesinlikle bilirsin sadece yalnız kalıp düşünmek bile yeterli. Kocan da bu kadar alttan hep almamaya başlayınca sebebi daha çabuk bulmak istersin

Hamilelik var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…