Ben çocuğu uyuturken bulaşık makinesini doldurup çalıştırmış ama üç tane bardak iki tabak kalmış sığdıramamış. Bunu görünce sinirim hopladı mesela. Mal işte yerleştirmeyi becerememiş insan araya falan koyar işte diye içimden söylendimOlabilir böyle şeyler zaman zaman ya, kocalar bazen de gıcık olmak için varlar.
Bu arada umarım toparlarsınız , yeni hayatınız yeni mekân güzel kapılar açsın size ve ailenize.Bunu düşüneceğim bu aklıma hiç gelmedi
Aslında yalnız hissetmeyeyim diye işe geç başlıyor bizi gezdiriyor falan yapıyor güzel şeyler eşek sıpası ama sorun bende işte. Yaptığı şeylere kulp bulup sinir oluyorum. Bugün güzel bi yere götürdü mesela öf bu ne kalabalık falan diye söylendim hemenStresinizi eşinizden çıkarıyor olabilirsiniz farkında olmadan.
Belkide Yalnız hissediyorsunuz kendinizi eşinizden destek bekliyorsunuzdur onu Göremiyorsunuzdur yada eşiniz sizden daha rahattır bu size dokunuyor olabilir hani sorumluluk bende gibisinden.
Veya iletişimsizlik..
Ara sıra böyle duyguları normal karşılıyorum ben. Sadece eşimize değil bazen aile bireylerine, arkadaşlara karşı da benzer şeyler hissetmiyor muyuz? Bir insanı her dakika sonsuz sevemeyiz. Çok üstünde durmayın bence ama eğer çok rahatsızsanız bu durumdan bir psikolog desteği iyi gelirBen çocuğu uyuturken bulaşık makinesini doldurup çalıştırmış ama üç tane bardak iki tabak kalmış sığdıramamış. Bunu görünce sinirim hopladı mesela. Mal işte yerleştirmeyi becerememiş insan araya falan koyar işte diye içimden söylendimNormalde sorgulamam iş yapmış sonuçta der geçerim
Teşekkür ederim kat kat güzelleri size olsun çok mutlu olunBu arada umarım toparlarsınız , yeni hayatınız yeni mekân güzel kapılar açsın size ve ailenize.
Şimdi “ailesi de burda..” kısmını okudum . Şeytanın avukatlığını yapmak istemem ama …?Ben devlet öğretmeni değilim atama nedeniyle gelmedik eşim burda iş teklifi aldı ailesi de burda o nedenle geldik. Sanırım uyum süreci gibi bir şey yaşıyorum bilemiyorum inanın
Aslında ben bir süredir geçecek diye düşünüp takılmıyordum ama alışık değilim böyle sinirli olmaya. Ben her ortamda mutlu olacak bir şey bulabilen bir insanım. Zayıfladım güzelleştim kızım iyi yani hayatımın güzel bir dönemindeyim. Bakalım birkaç gün daha böyle artış olursa psikolog ile görüşeceğimAra sıra böyle duyguları normal karşılıyorum ben. Sadece eşimize değil bazen aile bireylerine, arkadaşlara karşı da benzer şeyler hissetmiyor muyuz? Bir insanı her dakika sonsuz sevemeyiz. Çok üstünde durmayın bence ama eğer çok rahatsızsanız bu durumdan bir psikolog desteği iyi gelir
Geçmişte eşinizin size karşı yaptığı şeylere karşı içerlediyseniz, o an çözemeyip derine attıysanız, şu an rahata kavuşunca onların duygusu sizde ortaya çıkmış olabilir tekrar. '' Benim için her şey yolunda ve güvendeyim'' olumlamaları eğer dediğim şeyden kaynaklıysa anlık hislerinizi değiştirecektir.Herkese selam.
15 gün kadar önce şehir değiştirdik öncesi de sonrası da benim için çok yorucuydu taşınma işinden dolayı.
Şu an istediğim evde oturuyorum. İstediğim konumdayım imkanlarını da sevdim. Eşim henüz işe başlamadı evde.Evden yapılabilecek işlerini yapıyor. Ben öğretmenim sadece online çalışacağım ona bir ayar çekemedim henüz biraz geriliyorum ona da. Gelelim derdime.
Ay adamın her dediği bana batıyor yaYemek yapacağım yönlendirmesi ne bileyim bir yere gideceğiz yorum yapması falan böyle tüylerim diken diken oluyor dövesim geliyor
Herşeye kavga çıkarasım geliyor ve cinsel olarak da o kadar isteksizim ki yaklaşınca kedi gibi tıslıyorum nerdeyse.
Buraya giriyorum sürekli kafamı dağıtayım falan diye.
Ailemden uzağa geldim uzağım diye üzgünüm bazen duşta ağlıyorum. Halbuki yarın gideyim desem eşim tamam der. Bir uçak mesafesi ne olacak ki. Bilmiyorum aşırı hırçınım her şeye sinirleniyorum. Böyle uzağa taşınma falan beni etkilemiş olabilir mi ya neyim var benim gökyüzü mü gergin neler oluyor bacılarım
Ahah ailesiyle aramız çok iyi eşimden çok beni severler. Aslında biraz önyargılıydım size de hak veriyorum ama şu an onlarla ilişkimizden memnunum. Kayınvalidem hafif problemliydi ama bana karşı hiç sıkıntı çıkarmıyor. Kayınpederim zaten minnoş bir insan.Şimdi “ailesi de burda..” kısmını okudum . Şeytanın avukatlığını yapmak istemem ama …?
:))))
Yani ben aslında kindar biriyimdir insanların hatalarını asla tam olarak affetmem zamanı gelince koz olarak da kullanırım çünkü yengeç burcuyumGeçmişte eşinizin size karşı yaptığı şeylere karşı içerlediyseniz, o an çözemeyip derine attıysanız, şu an rahata kavuşunca onların duygusu sizde ortaya çıkmış olabilir tekrar. '' Benim için her şey yolunda ve güvendeyim'' olumlamaları eğer dediğim şeyden kaynaklıysa anlık hislerinizi değiştirecektir.
Kayınvalidem senmisinnnAslında yalnız hissetmeyeyim diye işe geç başlıyor bizi gezdiriyor falan yapıyor güzel şeyler eşek sıpası ama sorun bende işte. Yaptığı şeylere kulp bulup sinir oluyorum. Bugün güzel bi yere götürdü mesela öf bu ne kalabalık falan diye söylendim hemenSanırım stresliyim ve yönetemiyorum o yüzden sinirliyim
Ahah normalde ben de ağzım kulaklarımda olurum eve gelirim ne güzel gündü be der şarabımı içer keyfimi sürdürürüm ama bu ara bir ben var benden içeriKayınvalidem senmisinnn
en son geldiğinde,yedirdim, içirdim, gezdirdim gün batımı deniz kenarına götürdüm,
ağzı kulaklarındaydı
eve geldik eşime diyor ki beni bir yere götürdü üşüdüm sırtım tutuldu yoruldum şu bu
Ahah normalde ben de ağzım kulaklarımda olurum eve gelirim ne güzel gündü be der şarabımı içer keyfimi sürdürürüm ama bu ara bir ben var benden içeriGaliba kaynanan oldum
Ama o da yoruldu o sinirli değilçok yorulmuşssun ondandır, adamı harcama boşuna ..
İkizler burcumu genelde onlar öyle olurAma o da yoruldu o sinirli değil
Yok yav balık yükseleni de boğaİkizler burcumu genelde onlar öyle olur
onlara hava hep hoş canım dünya yansa hiçç
Floram için sabahları hindistancevizi yağlı kahve içiyorum. Temiz de besleniyorum. Malatya’nın kayısısı mı dokundu acepBatsak florasi bozuldugu zaman da depresyon ansiyete gorulebiliyor.
Hamilelik var mı?Herkese selam.
15 gün kadar önce şehir değiştirdik öncesi de sonrası da benim için çok yorucuydu taşınma işinden dolayı.
Şu an istediğim evde oturuyorum. İstediğim konumdayım imkanlarını da sevdim. Eşim henüz işe başlamadı evde.Evden yapılabilecek işlerini yapıyor. Ben öğretmenim sadece online çalışacağım ona bir ayar çekemedim henüz biraz geriliyorum ona da. Gelelim derdime.
Ay adamın her dediği bana batıyor yaYemek yapacağım yönlendirmesi ne bileyim bir yere gideceğiz yorum yapması falan böyle tüylerim diken diken oluyor dövesim geliyor
Herşeye kavga çıkarasım geliyor ve cinsel olarak da o kadar isteksizim ki yaklaşınca kedi gibi tıslıyorum nerdeyse.
Buraya giriyorum sürekli kafamı dağıtayım falan diye.
Ailemden uzağa geldim uzağım diye üzgünüm bazen duşta ağlıyorum. Halbuki yarın gideyim desem eşim tamam der. Bir uçak mesafesi ne olacak ki. Bilmiyorum aşırı hırçınım her şeye sinirleniyorum. Böyle uzağa taşınma falan beni etkilemiş olabilir mi ya neyim var benim gökyüzü mü gergin neler oluyor bacılarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?