- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Ama o da dertleşirdi benimle, karşılıklıydı yani. Hatam güvenmek oldu..2 kisinin bildigi sir degildir. Isyerinden arkadasinizla dertlesmek de en buyuk hataniz olmus. Siz bir sey yapmasaniz bile yanina kalmaz inanin ilahi adalet diyorum.
Ama o da dertleşirdi benimle, karşılıklıydı yani. Hatam güvenmek oldu..
Hiç bişey olmamış gibi hayatına devam etmesi deli ediyo beni.onun yüzünden işimden oldum benBiraz kendin kaşınmıssın kimseye güvenmiyecen bu devirde hadi güvendin sana ilerde sorun yaratabilecek şeyleri paylaşmayacaksın,iş işten geçmiş artık intikam almaya harcayacağın vakti ve enerjiyi kendize daha iyi gelecek şeylere verin,çünkü belliki siz iyisiniz kötü olmaya çalışmanız sizi dahada yıpratır ,unutmaya çalışmanız lazım.
Bu kadar rol yapma yeteneği oldugunu bilmiyodum. Hala nedenini sorguluyorum. Neden yapar bi insan bunu? Beni hiç sevmeyen nefret eden biri olsa tamam ama birinin ekmeğiyle oynamak bu kadar basitmiAma o da dertleşirdi benimle, karşılıklıydı yani. Hatam güvenmek oldu..
Şanssızlık değil aptallık seviyesinde artık bu.Amma şansizsin ha arkadas konusunda
Ne diyceğimi bilemedim
Günlerce düşündüm. Şöyle olsaydı eğer ona hak bile verirdim. Ben ilk kez müdür hakkında konuştuğumda bu yaptığın yanlış arkasından söylemek yerine yüzüne söyle deseydi yemin ederim hak verirdim ona. Ama o benimle birlkte konuştu o da aynı şeyleri söyledi hatta. Beni sevdiğini düşünğrdğm hep, öyle söylerdi zaten neden yaptı hala anlamıyorum. Yaptıgı şeyi kabul etmediği için bi açıklama da yapamıyo bana.Çok muhabbet tez ayrılık getirmiş..Geçmiş olsun.
İntikam almaktan öte bunu neden yaptığını anlayın.
İşyerindekiler bilmiyo benim arkamdan bunları yaptıgını. Herkes ben hatalı oldugum için işten çıktıgımı düşünüyo. Açığı var ama sevgili durumlarıyla ilgili. Nerde kullanabilirimki bunu.Varsa bir açığı ifşa edin herkese.
Valla ben de yaşadım hatta öyle bir kurumda çalıştım ki aman ya rabbi en masum sandığımız bile aynen bahsettiğiniz günlük rapor veriyormuş idari müdürlerimize.
Kimseye güvenmem kimseye acımam iş hayatında.
Insanlar cok kaypak olmuslar cidden,senle aynı masaya oturup konusur konusturur 2 saat sonra konuştuğun konuyu radyodan naklen dinlersin.
Ben asla affetmezdim.
Büyük bi ders oldu hemde.Allaha havale edin. o intikamınızı alır. Başka iş bulursunuz. o kişiden kurtuldum diye pozitif düşünün.
Bu da size ders olsun. arkadaşınız veya değil hiç kimsenin ardından başkasının yanında arkasında duramayacağınız laflar etmeyin.
Hiç böyle şeyler yapmayın.O az çok insansa bir gün elbet çok pişman olur ve inan ki yanına kalmaz. .İşyerindekiler bilmiyo benim arkamdan bunları yaptıgını. Herkes ben hatalı oldugum için işten çıktıgımı düşünüyo. Açığı var ama sevgili durumlarıyla ilgili. Nerde kullanabilirimki bunu.
Siz o arkadaşınız yüzünden değil, müdür hakkında dedikodular dan dolayı istifaya zorlanmişsiniz, bunu ayırın bir kere, her yerde muhbir vardır 3 kişilik büroda da 500 kişilik şirkette de, O olmasa bir baskasi, birşey sebep olurdu, sizin o işyerinden rizkiniz bitmiş.Hiç bişey olmamış gibi hayatına devam etmesi deli ediyo beni.onun yüzünden işimden oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?