Hırsımdan ne yapacağımı şaşırdım!!intikam almak istiyorumm!

Si fazla mı iyi niyetlisiniz? İnsanlar ne kadar fena. Kızların da hassas noktasıdır bu, en yakın arkadaşınız olsa bile. Sürekli beraber girdiğiniz ortamlarda size öncelik veriliyorsa, güzelliğiniz dikkat çekiyorsa, her yerde kocayaşlı çok güzel kız, hoş kız deniyorsa yanında çekememiş olabilir

Patronum referans oldu sagolsun bana, tembihledi muhattap olma bildiginide yazma diye. Konumum geregi arada boyle seylerin muhattabi olmak istemiyorum dedi. Bende isim halloldugu icin uzatmadim sessiz kaldim.

Söyledim zaten kendisine de. Umarım patronun seni oraya müdür yapar da bu kötülüğünün bi anlamı olur en azından dedim. İnsan vicdanen bile rahatsız olur ya ne hale gelmiş insanlık. Çok yazık..
Bizim bu arkadaş da müdür yardımcısı olmak için ispiyonculuk yapıyormuş meğerse :) okula 2 yeni müdür yardımcısı geldi. Müdür yetkili oluyor bu görevlendirmeler de istediği kişileri seçiyor falan. Bunu seçmemiş yazık hevesi de kursağında kalıyor. Müdür de hiç sevmiyor aslında kullanıyor bunu laf getirsin diye bence :))

Çok yazık. Sırf bu konular yüzünden yaptıysa bu yüzden arkadaşlığımızı harcadıysa gerçekten çok yazık. Keşke en güzeli o olsaydı en başarılı çalışan o olsaydı da böyle bişey yaşatmasaydı bana. İnsanlara güvenimi bitirmeseydi. Siz yazınca düşündüm aklıma geliyo konuşmalarımız başkalarının söyledikleri. Bi erkek benimle ilgilendiği zaman of ya benim hayatımda hiç iyi bişey yok şuna bak sana ne güzel sözler yazmış diyodu. Ama hiç aklıma kötü niyetle söylemiş olabileceği gelmemişti. Hepsi benim aptallıklarım..

Kötüniyetle değil de sonuçta bir kız o da ilgi ister sevilmek ister ve kabul edelim ki hepimiz de dış görünüşe bakıyoruz. Ve arkadaşınız güzel değilse de Kıskanmış olması çok normal.

Ağır bir kazık yemişsiniz. İş yerinden arkadaş olmaz! Her yüzünüze güleni dost bilmeyin, iş yerinde mesafeli olun. Aile hayatınızı, özelinizi anlatmayın. Bu da size ders olsun. Kazık yemeden tecrübe edinilmiyor. Belki daha iyi bir iş bulursunuz ve kendinizi aşağılık insanlardan koruyabilirsiniz artık, çünkü tecrübelisiniz. :)

Is yerinde haksizliga ugradiginizi dusunuyorsaniz bunu mudurunuzle usulunce konusabilirdiniz. Hstta bu tip seyler yazili yapilir ki ilerde kanit olsun diye. Arkadasiniz dediginiz kisi o an sizi rahatlatir ama sorunlari cozmez, sorunlar da devam eder.
Madem mudur isten ayrilmanizi soyledi ve elimde goruntuler var dedi. Siz de haksizliga ugradiginiz seyleri konusabilirdiniz.
Ben hep bir kapi kapanirsa baska bir kalinin acilacagini dusunurum. Kismetiniz belki de baska bir yerde ve bu bahanesi olmus.
Intikam sadece size zarar verir. Bu hep boyle olmustur. Uzerinize bu kadar negatif yuk almaniza hic gerek yok. Intikam, kin, nefret sadece kisoye zarar verir. Ilahi adalet sizin intikaminizdan daha guzeldir her zaman. Allah' a havale edip yolunuza devam edin. O arkadasinizla da gorusmeyin.

hanimefendi isyerinde hic profesyonel.degilsiniz. yasiniz kac? kac yillik tecrubeniz var? is yerinde samimi arkadas olmaz. meslektas olur mesai arkadasi olur ama dost olmaz.
4 yıllık iş tecrübem var ama profesyonelliği böyle acı bi şekilde öğrenmek istemezdim..

Bu olayda en son üzüldüğüm şey işsiz kalmak. Çünkü zaten memnun değildim son zamanlarda ama buna sebep olan en yakınım oldu. Neden neden diye günlerce kendimi yedim. İlk günki gibi değilim ama hala aynı öfke var içimde

Siz onla konuşmanızı gönderseniz bile ben laf almak için öyle demiştim der. Bence zamana ihtiyacınız var. Ne kötü günlerim oldu içim çıka çıka ağladığım ama geçti. Benim tavsiyem intikam peşinde olmayın. Sevdiğim bir söz var: Herkes kalbinin ekmeğini yer. Bırakın o Allah'ından bulsun, şu dönem zor geçecek ama %100 garanti size geçecek.

Bu kadar rol yapma yeteneği oldugunu bilmiyodum. Hala nedenini sorguluyorum. Neden yapar bi insan bunu? Beni hiç sevmeyen nefret eden biri olsa tamam ama birinin ekmeğiyle oynamak bu kadar basitmi
Müdürle arasında birseyler olabilir mi ? Ona şirin görünmek için bunu nu kullandı ki acaba?

Hemen geçsin şu günler. Dua ediyorum bol bol. Düşünmemeye çalışıyorum.

Eger mudurunuz isinize son verdiginde icinizdekileri o an ortaya usulunce dokse idiniz su an boyle hissetmeyecektiniz. Daha rahatlamis olacaktiniz hatta. Icinizdekileri dokmediginiz icin bunlar. Madem haksizliga ugradiginizi dusunuyorsunuz, neden kendinizi savunmadiniz? Hakli iseniz korkmaniza, hatta goruntuleri gosteririm dediginde de korkmaniza gerek yoktu. Evet yazdim cunku haksizliga ugradigimi dusunuyorum. Su su su oldu. Hatta bunlari size uygun bir zamanda dile getirecektim falan gibi seyler soyleyebilirdiniz.

Müdür kadın. Yoksab bende sizin düşündüğünüzü düşünürdüm kesin
Çok ilginç geldi ya siz anladigim kadarıyla biraz saf birisiniz yani çok iyi niyetlisiniz anlayammissinz rol yaptığını üzülmeyin Allaha havale edin birgün önüne gelir mutlaka

Müdür bana o kişinin ismini kesinlikle vermedi. Ben başka birinden şüphelenmiştim. Arkadaşım aklıma bile gelmediki. Hala salak gibi başkasından şüphelendim. Eğer müdür bana konuşmayı yaparken arkadaşımın ismini söyleyip böyle böyle konuşmuşsun onunla dedikodumu yapmışsın deseydi zaten savunurdum kendimi. Ben işten ayrıldıktan çok sonra öğrendim gerçeği. Ki arkadaşım işten ayrıldıktan sonra bile görüştü benimle arayıp sordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…