Hırsımdan ne yapacağımı şaşırdım!!intikam almak istiyorumm!

Çok ilginç geldi ya siz anladigim kadarıyla biraz saf birisiniz yani çok iyi niyetlisiniz anlayammissinz rol yaptığını üzülmeyin Allaha havale edin birgün önüne gelir mutlaka
Ben bana yakın olduğu için samimi davrandıgı için arkdaşım zannettim güvendim. Aklımda hiç kötülük yoktu acaba bunu ilerde bana kullanırmı ya da beni sırtımdan vururmu diye şeyler gelmedi aklıma.

Canım benim içim cızladı.benim konularımı oku mutlaka ve yalnız değilsin.işyerinde cok pis iftiraya ugradım.bir yıldır herkes beni en kötü bliyor.ama sonunda anladım ki ben daha başarılıyım o yüzden mutlu bir düzenim var.özü bu.işyerinden dost olmazmıs.tecrübesizim halbuki avukatım gözüm açık olması gerekirdi.ama iyiniyet işte.o kıza teşekkür et bu hayat dersini sana verdi.salla gitsin demek inan cok zor ben mahvolfum aylardır.ama su an trkbaşımayım dersimi aldım.Allhaa havale ettim.sen de bırak hayat verir cezasız kalmaz

Konularınıza baktım. Çok üzüldüm sizin için. Umarım şu an çok daha iyi durumdasınızdır. Ben henüz atlatamadım çünkü. Allaha havale ettim zaten, onada söyledim mutlaka çıkar biryerden. Allah hepimizi içi kötülük dolu insanlardan uzak tutsun.

Siz beni anlamamissiniz. Ugradiginiz haksizliklari soylemeliydiniz. Is yerinde size yapilan haksizliklari....
Ayrica goruntuler var dediginde de bajabilie miyim demeliydiniz. Baksa idiniz zaten kim8n ispiyonladigini o an ogrenecektiniz.

Siz beni anlamamissiniz. Ugradiginiz haksizliklari soylemeliydiniz. Is yerinde size yapilan haksizliklari....
Ayrica goruntuler var dediginde de bajabilie miyim demeliydiniz. Baksa idiniz zaten kim8n ispiyonladigini o an ogrenecektiniz.
Çalışırken uğradığım haksızlıkları söyledim zaten ayrılmadan önce. Hepsine söyleyebileceği bahaneler vardı. Biri tarafından haksızlığa uğramıştım o eski çalışandı kurum için çok emek vermiş böyle bişeyi gözardı edebilirmişim. Öyle demişti. Elinde ekrangörüntüsğ oldugunuda işten çıktıktan sonra öğrendim. Bana sadece çok saf düşünoyosun iş hayatı için bu çok tehlikeli dedi ve o şekilde bitirdik.

Neyse artik bu senin icin tecrube oldu. Boyle boyle buyuyoruz iste. Uzulme. Sen gelecegine bak. Intikami falan birak.

Olan olmuş boşwer intikam almayı falan güzel bi tecrübe olmuş artık kimseye güvenmezsin. bence o arkadaşının bi itibarı kalmamıştır kimsenin gözünde.. bana kalırsa en güzel intikam affetmek utanç duymasını sağlamak . zamanında intikam aldığım insanlar oldu bana hiç bişey kazandırmadı bu, dahada kötü hissettim hatta her ne kadar hak etmiş olsalar da ben düştükleri durumdan mutlu olmadım sandığım gibi içim soğumadı. Yeni güzel bi iş bulmanı kimseye güvenmemeni huzurlu olmanı dilerim...

İntikam fikrinizi aklınızdan çıkarıp önünüze bakın daha iyi bir iş bulup aldığınız bu dersle belki çok daha iyi bir konuma geleceksiniz ve o zaman gülüp geçeceksiniz ,bu kadar üzüldüğünüz için hayıflanacaksınız, o arkadaşınız bunu yapacak karaktersizliğe sahipse zaten bir gün elbet ilahi adalet onun için de tecelli edecektir ah ben ne yaptım diyecektir, başka bir iş bulup kafanızı daha çok başka şeylerle meşgul ettiğinizde zamanla sizin içinde anlamsızlaşacaktır bu durum ve o müdür de emin olun bu arkadaşınızın ne mal olduğunu en az sizin kadar iyi biliyordur ama şimdilik işine geldiği için susuyordur ispiyoncuları kimse sevmez işi bittiğinde onu da gönderir

O değil de ne entrikacı insanlar var, hiç aklıma gelmez böyle seyler =( önünüze bakmaya calısın, hırslanmak sizi mutsuz etmekten Baska bir işe yaramaz.

Üzgünüm geçmiş olsun.
Sağlam dost kazığı yemiş birisi olarak size kendi tecrübemi anlatabilirim. 6 sene önce düğünümden 3 hafta önce en yakın kız arkadaşlarım değişik bahanelerle beni linç ettiler. Uzun hikaye detaya girmeyeyim. Düğünüm balayınım maloldu benim için çünkü onları kardeş gibi bilirdim. Zaman iyileştirdi. İntikamımı kendi başarımla almak istedim ve kendime yoğunlaştım daha da kariyerimde yükseldim. Nefret duygusunun da yorucu olduğunu anlayana kadar affetmeye karar verdim. Görürsem selam vermem tabi ama içimden dedim ki, bana bu kötülüğü yaptınız olsun Allah büyüktür en iyisini o bilir ama ben af edip düşünnicem artık. Ve daha iyiyim.
Saçma gelebilir şu an ama bence o kişiyi görünce gözünün içine bakıp sadece gülün

Her geçen gün daha da soğuyorum kimseye güvenmiyorum herkes birbirinin ayağını kaldırmanın derdinde ve bundan zevk duyuyorlar
Bu konuda kafam o kadar rahat ki insanlarla konuşmam o kadar yüzeysel ki düşüncelerim de başka birinin duymasını istemeyeceğim şekilde ise kendime saklarim

Sen ona ulas. Dusundum olan oldu zaten isyerini sevmiyordum seni kaybetmek istemiyorum falan de. Baris onunla sonra zaman gecsin agzindan laf al. Mesajda laf vermeyecek kadar akilliysa bulus bir gun. Cay icerken al agzindan laflari sesini kaydet sonra git mudure ver sende. Kolay mi bi insani keyfince ekmeginden etmek.

Canım öncelikle geçmiş olsun sana uğradığım haksızlıklar sonucu aynı hisleri yaşadığımda sığındığım duayı şiddetle tavsiye ederim...
Allahı vekil kıl
Gör bak nasıl herşey gün gibi ortaya çıkıp
Adalet yerini buluyor
Araştır bu duayı
Hasbünallahu ve ni’mel vekil nimel Mevla ve ni’me’n nasîr

çok dizi film izlemişsin :) keşke öyle filmlerdeki gibi kolay olsa...bu işleri yapan adam..kimseye güvenmez ve böyle bir oltaya gelmez bence...ama keşke olsa..super olurdu...
müdür ile hala görüşüyormusunuz....
eğer hala iletişimde iseniz...gidin yayına..işimi geri istemiyorum...ama bu kişide ..bana zarf atıp beni konuşturdu...oda bunları bunları söyledi..deyip çıkın gerisini allah havale edin
hiç bir yönetici..seviyor gibi görünsede..ispiyoncu..kalleşleri sevmez,,,bugün sana..yarın ona çünkü

Bu kadar rol yapma yeteneği oldugunu bilmiyodum. Hala nedenini sorguluyorum. Neden yapar bi insan bunu? Beni hiç sevmeyen nefret eden biri olsa tamam ama birinin ekmeğiyle oynamak bu kadar basitmi
Ben de bi arkadaştan böyle bir kazık yediğim oldu ,sildim defterden hepsi bu.Arıza tiplerden uzak durun ve asla iş arkadaşlarınıza sırrınızı vermeyin

Daha önce de birçok kez yazılmış ama yine yazıyorum , kamu spotu niyetine : İşyerinden kimseyle arkadaşlık edilmez.Bakın ben öğretmenim , hani daha az böyle ayak kaydırma vs nin olduğu bir ortamda çalışıyorum nispeten.Ben bile uzak duruyorum iş arkadaşlarımdan.Günlük sohbet ediyorum yemek tarifi okuduğum kitaplar belki filmlerden bahsediyorum vs.Hep yüzeysel konular yani.Kesinlikle siyaset , idare , diğer çalışanlar hakkında iyi ya da kötü hiçbir şey paylaşmıyorum.İyi ya da kötü hiçbir şey.İnsanlar çok fenalar.

En buyuk ödülü vermis size kimseye guvenmemek hele de is ortaminda..

1.si neden hemen istifa ettiniz ki ? Sonuçta birilerinden birşeyler duymuş müdürünüz, elinde yazılı ya da başka kanıt var mıydı?
2.si de işyerinde düşünceleri bazen kendimize saklamak gerekiyor, geçmiş olsun adınıza üzüldüm.

İntikam konusuna gelince de evet herkes sizin gibi böyle birşeyin acısını çıkarmak ister ama nasıl olur bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…