Hırsımdan ne yapacağımı şaşırdım!!intikam almak istiyorumm!

O kişinin yaptığı çok alçakça, içinizin soğuması lazım kendi iyiliğiniz için belkide o işten size hiç hayır gelmeyecekti öyle düşünün ve o kişinin yaptıklarını düşünmemeye çalışın yolunuza bakın derim ben çünkü intikam hissi öyle bir şey ki dipsiz bir kuyu gibi kendinize iyilik yapmak istiyorsanız Allah'a havale edin ve yolunuza bakın.

Ben olsam bildiğimi belli etmez saf ayagına yatardım arkadaşlıgımı sürdürüp sonrasında bir intikam planı düşünürdüm. Çok kindarımdır boyle konularda asla affedemem.
Sonradan çok pişman oldum ona söylediğime. Keşke diyorum söylemeseydim ,görüşmeye devam etseydim bi açığını yakalasaydım. Ama o sinirle tutamadım kendimi işte.

Bakın ben bana yapılan haksızlıklar yüzünden o anlık sinirle arkadaşımla konuştum. Hayatınızda yakın bi arkadaşınızı düşünün. Onunla dertleşip can sıkıntınızı paylaşmazmısınız? O da aynı konulardan dertliyse üstelik. İnanılmaz bi konuşturma yeteneği var. Sonradan daha netleşti kafamda. Sürekli soru sorması beni düşündüğü ve iyi olmamı istediği için sanıyodum o zamanlar. Aklıma nasıl gelsin ki böyle bişey?

Bunları da düşündüm. Dediğim gibi işyerinde bölümlerimiz ayrı. Yani ben işimde çok iyi olsam bile zaten kendi bölümümde tekim. Onun sorumlulukları ayrı yaptıgı iş ayrı. Ara sıra güzellikle ilgili şeyler söylerdi ama bunu her arkdaş söyler zaten şaka yoluyla saçın daha güzel yüzün daha güzel vs diye. Kıskandıysa bu kadar yakın arkadaşım nasıl olabilir ki? Ya da madem kıskandı hiç görüşmeseydi yakınlaşmasaydı benimle. Zorla arkadaş olmadımki onunla

İşyerinde zaten son dönemlerde mutlu değildim. Belki ilerde kendi isteğimle ben ayrılıcaktım. Ama bu yaptığı çok adice. Ben dedikodu sevmem yanımda dedikodu yapma bu çok yanlış deseydi ve benimle arkadaşlıgını bitirseydi daha insani olurdu ve hak verirdim ona.

Yaklaşık 8-9 yıl özel sektirde çalıştım kardeş akraba tarafından çok satıldim, haksizlik maalesef heryerde var, kaç yaşında kaç yıllık tecrübelisiniz bilmiyorum ama heryerde var, işi yanlış öğreten, işinizi bozan, sizi zora sokan kendi menfaati için herkesi harcayan yani varda var. Bu size tecrube olsun, çalıştığınız yerde iş aile problemi kesinlikle ama kesinlikle paylasmayin. Zamanla bu düzeni öğreniyorsunuz.
Bana yapılan haksızlık, iftira, hak yeme, bir haftada yatigim işi ortadan kaldırma vb birçok şey başıma geldi, üstüm iş öğretiyorum diye yanlış bilerek isteyerek yanlış anlattığını farkettim çok zor durumda kaldım ama bunlar tecrübe oluyor, hamdık piştik oluyoruz

İntikam alırsanız ona benzersiniz. Muhatap olmamak ve boş vermek en iyi cezadır. Bu olayı kapatın hayatınızda oldu artık. Ana baba haric herkesle her şeyi paylaşmayın aman.

Ama öyle dememiş kimbilir aklında ne düşündü de gitti müdüre söyledi. Bence bu insana kin duyarak harcadığınız vakte yazık tamam hemen geçmez belki bu his ama üzerine gitmezseniz zamanla azalarak bitecek.

Yaşım çok küçükte değil. Ama ben tek hatam bana iyi davranan iyiliği dokunan herkesle samimi olup kendimi açabiliyorum. Ben böyle entrikalar peşinde olmadım hiç. Biri bana sırrını verse bile bende kalır giderdi. İnsanların arkasından oyunlar düşünmedim. Zeki olmadıgım için değil. Kötülük neden gerektiri bence. Benim şuan intikam hissim gibi mesela. Kötü olmak istiyorum çünkü canım yandı. Ama biri bana zarar vermeden sadece iyiği dokunsa arkadaşlık kursa ben ona neden kötülük yapıyım? Bu insanların motivasyonu nedir anlayamıyorum

Benzer durum benimde basima geldi. Gece sevgilisi kapinin onune koydugu icin gidip alip evime getirdigim, kendisine patronla konusu0 istedigi zammi aldirttigim, gecem gunduzum birlikte olan is arkadasim ben isten ayrildiktan sonra patronumla ilgili kendi aramizda yaptigimiz yazismalari secrenshoot yapip patronuma atmis. Referans istemek icin konusurken ogrendim sok oldum. Suan konusmuyorum, hesap bile sormadim. Buda bana ders olsun isyerinde babanin oglu olsa kimseyi cekiştirmeyeceksin malesef.

Bariz müdüre yalakalık için yapmış fazla düşünmeye gerek yok bence boşverin daha güzel bir yer çıkar karşınıza iyi ki yapmış bunu bana bile dersiniz belli mi olur.?Kaç yıllık öğretmen arkadaş dediğiniz gibi tek tek gidip ispiyonculuk yapıyormış müdüre kim ne derse:) biz de yeni atandık. Bu da bize bir yakın davranıyor canım lar ciciler bi nedenle watsap grubu kuruldu falan. Kimse de uyarmadı bizi okuldan. Şükür öyle dedikodu vs olmadı ama sene başında ders programımız hakkında konuşmuştuk. Şöyle iyi oldu sağolsun müdür yardımcısı yapmış falan gibi. Sen git müdüre söyle gruptaki herkesin programını bozdur kendi aklınca :) tabi ifşa oldu kimse yüzüne bakmıyor. Bence ucuz kurtulduk biz kendileri kaybeder bu tür insanların. Müdüre yağcılık için yapıyorlar.

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Benim arkadaşım da aynı şekilde ekran görüntüleri göndermiş. Neden hesap sormadınız? Ya da o sinirle neden bişeyler demediniz? Ben hala yediremiyorum kendime. Bi insanın bu hayatta değer verdiği yakın gördüğü kimse olamaz mı? Herkes yalnız mı kalmalı?

Söyledim zaten kendisine de. Umarım patronun seni oraya müdür yapar da bu kötülüğünün bi anlamı olur en azından dedim. İnsan vicdanen bile rahatsız olur ya ne hale gelmiş insanlık. Çok yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…