- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
hanimefendi isyerinde hic profesyonel.degilsiniz. yasiniz kac? kac yillik tecrubeniz var? is yerinde samimi arkadas olmaz. meslektas olur mesai arkadasi olur ama dost olmaz.
Is yerinde dostluk yoktur bu arada unutmayin. Bir de bir insanla ilk tanistiginizda ona hemen 100 puan vermeyin. 50 puanla badlayin. 50 puan cebinizde kalsin.
Is yerinde gercek dostluk yoktur genelde. Cikar iliskisi. Karsinizdaki insan cok samimi gozukur ama bir gun bir bakarsiniz olaylar aleyhinize donmus olabilir. O yuzden is yerindrkilerle arada belli bir mesafe olmalidir.ya olanlar nasıl oluyor peki, çıkar ilişkisi mi dersiniz
niye illa duygusala bagliyorsunuz anlamadim ki. cikar iliskisi de duygusallik. ise gidersin isini yaparsin gerektiginde kakara kikiri is muhabbeti bitti bu kadar. ozelini anlatma biro hakkibda dedikodu me gerek var bunlara. enerjinizi yok cikar iliskisi yok en yakin arkafas vb seylere yoneltmek yerine kendinize yonlendirin. hamileligimi bile karnim belli olana kadar kimseye soylemedim ben. esimi kimse tanimaz mesela ne gerek var? ben esimin is arkadaslarini tanimam. kendinize ait isten baska ortamlar yaratin.ya olanlar nasıl oluyor peki, çıkar ilişkisi mi dersiniz
ben artık ders aldığım şeyleri yapmıyorum, iş hayatını öğrenene kadar yanlışlarım oldu biri de ilişkilerle ilgiliydi. mesafeli oldugum halde bile yaşadıysam bunları mıç mıç olup devlet dairesinde bile insanların arkasından kuyu kazanlara neden bişey olmuyor onu sorguluyorum benniye illa duygusala bagliyorsunuz anlamadim ki. cikar iliskisi de duygusallik. ise gidersin isini yaparsin gerektiginde kakara kikiri is muhabbeti bitti bu kadar. ozelini anlatma biro hakkibda dedikodu me gerek var bunlara. enerjinizi yok cikar iliskisi yok en yakin arkafas vb seylere yoneltmek yerine kendinize yonlendirin. hamileligimi bile karnim belli olana kadar kimseye soylemedim ben. esimi kimse tanimaz mesela ne gerek var? ben esimin is arkadaslarini tanimam. kendinize ait isten baska ortamlar yaratin.
ben bukadar mic mic olup basina bisey gelmeyen gormedim acikcasi. bisekilde sizin haberiniz olmuyor olabilir mi? ayrica bence siz samimiyeti abartiyorsunuz. ilk konunuzda kocanizla olanlari ikincisinde amirinizle olanlari hep konusmussunuz. bence siz dedikoduyu da seviyorsunuz. enerjinizi kendinize yonlendirin.ben artık ders aldığım şeyleri yapmıyorum, iş hayatını öğrenene kadar yanlışlarım oldu biri de ilişkilerle ilgiliydi. mesafeli oldugum halde bile yaşadıysam bunları mıç mıç olup devlet dairesinde bile insanların arkasından kuyu kazanlara neden bişey olmuyor onu sorguluyorum ben
ben bukadar mic mic olup basina bisey gelmeyen gormedim acikcasi. bisekilde sizin haberiniz olmuyor olabilir mi? ayrica bence siz samimiyeti abartiyorsunuz. ilk konunuzda kocanizla olanlari ikincisinde amirinizle olanlari hep konusmussunuz. bence siz dedikoduyu da seviyorsunuz. enerjinizi kendinize yonlendirin.
wuhuuu o konuyu ben bile unutmusum. paramizi aldik (400000 e yakin bir paraydi) sirket batti bu arada. benimki birkerelik bir olay senin bu kacinci? ben birkere de ders alip tovbe etmisim sana samimi olma diyoruz sen hala samimi olanlari ornek gosteriyorsun. neyse mevzu uzar gider. hatalarindan ders al. is yerinde samimi olma. isine de sevdiklerine de sahip cik. baskasinin lafina bakma yolunda yuru.siz de insanların kötü olmasını istemediğiniz halde hamile halinizle beddua etmişsiniz, o halde sizin için de beddua etmeyi seviyorsunuz denebilir mi? ya da pişman olmanız neyi değiştirir vs.? bakın yargı bu kadar kolay
kimse kimsenin esas duygularını bilemez, hele ki buraya yazdığımız üç beş satırdan asla. o kişinin yerinde olmadan bilemez kimse. o yüzden karşı tarafla iletişim halindeyken eski konularından o kişiyi çözmeye çalışmayın derim. sevgiler.
wuhuuu o konuyu ben bile unutmusum. paramizi aldik (400000 e yakin bir paraydi) sirket batti bu arada. benimki birkerelik bir olay senin bu kacinci? ben birkere de ders alip tovbe etmisim sana samimi olma diyoruz sen hala samimi olanlari ornek gosteriyorsun. neyse mevzu uzar gider. hatalarindan ders al. is yerinde samimi olma. isine de sevdiklerine de sahip cik. baskasinin lafina bakma yolunda yuru.
Müdür bana o kişinin ismini kesinlikle vermedi. Ben başka birinden şüphelenmiştim. Arkadaşım aklıma bile gelmediki. Hala salak gibi başkasından şüphelendim. Eğer müdür bana konuşmayı yaparken arkadaşımın ismini söyleyip böyle böyle konuşmuşsun onunla dedikodumu yapmışsın deseydi zaten savunurdum kendimi. Ben işten ayrıldıktan çok sonra öğrendim gerçeği. Ki arkadaşım işten ayrıldıktan sonra bile görüştü benimle arayıp sordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?