Hırsımdan ne yapacağımı şaşırdım!!intikam almak istiyorumm!

hanimefendi isyerinde hic profesyonel.degilsiniz. yasiniz kac? kac yillik tecrubeniz var? is yerinde samimi arkadas olmaz. meslektas olur mesai arkadasi olur ama dost olmaz.

Is yerinde dostluk yoktur bu arada unutmayin. Bir de bir insanla ilk tanistiginizda ona hemen 100 puan vermeyin. 50 puanla badlayin. 50 puan cebinizde kalsin.

ya olanlar nasıl oluyor peki, çıkar ilişkisi mi dersiniz

Biliyorum zor durum fakat tlf da google driver var bu klasör eğer kayıt actiysaniz kayita yani zaten o kaydediyor da siz bunu iptal etmediyseniz kasıtlı olarak oradan eski msj 'lara ulaşırsınız
Kötü olmuş gerçekten arkadaş kazığı ni iyi bilirim. Cooookkk yedim afiyetle ama çoğunu unuttum luzumsuzlari bana göre . Ama içime batanlari da içine ben batirdim. Peki mutlu oldum mu ?bir süre sonra geçiyor aslında degmiyor bile ugrastiginiza üzüldüğünuze

ya olanlar nasıl oluyor peki, çıkar ilişkisi mi dersiniz
niye illa duygusala bagliyorsunuz anlamadim ki. cikar iliskisi de duygusallik. ise gidersin isini yaparsin gerektiginde kakara kikiri is muhabbeti bitti bu kadar. ozelini anlatma biro hakkibda dedikodu me gerek var bunlara. enerjinizi yok cikar iliskisi yok en yakin arkafas vb seylere yoneltmek yerine kendinize yonlendirin. hamileligimi bile karnim belli olana kadar kimseye soylemedim ben. esimi kimse tanimaz mesela ne gerek var? ben esimin is arkadaslarini tanimam. kendinize ait isten baska ortamlar yaratin.

ben artık ders aldığım şeyleri yapmıyorum, iş hayatını öğrenene kadar yanlışlarım oldu biri de ilişkilerle ilgiliydi. mesafeli oldugum halde bile yaşadıysam bunları mıç mıç olup devlet dairesinde bile insanların arkasından kuyu kazanlara neden bişey olmuyor onu sorguluyorum ben

ben bukadar mic mic olup basina bisey gelmeyen gormedim acikcasi. bisekilde sizin haberiniz olmuyor olabilir mi? ayrica bence siz samimiyeti abartiyorsunuz. ilk konunuzda kocanizla olanlari ikincisinde amirinizle olanlari hep konusmussunuz. bence siz dedikoduyu da seviyorsunuz. enerjinizi kendinize yonlendirin.

siz de insanların kötü olmasını istemediğiniz halde hamile halinizle beddua etmişsiniz, o halde sizin için de beddua etmeyi seviyorsunuz denebilir mi? ya da pişman olmanız neyi değiştirir vs.? bakın yargı bu kadar kolay

kimse kimsenin esas duygularını bilemez, hele ki buraya yazdığımız üç beş satırdan asla. o kişinin yerinde olmadan bilemez kimse. o yüzden karşı tarafla iletişim halindeyken eski konularından o kişiyi çözmeye çalışmayın derim. sevgiler.

wuhuuu o konuyu ben bile unutmusum. paramizi aldik (400000 e yakin bir paraydi) sirket batti bu arada. benimki birkerelik bir olay senin bu kacinci? ben birkere de ders alip tovbe etmisim sana samimi olma diyoruz sen hala samimi olanlari ornek gosteriyorsun. neyse mevzu uzar gider. hatalarindan ders al. is yerinde samimi olma. isine de sevdiklerine de sahip cik. baskasinin lafina bakma yolunda yuru.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama ilk taşı günahsız olanınız atsin cümlesini hatırlatır, insanlari yargılama hakkınızın olmadığını tekrar belirtmek isterim. Ayrica benim hatalarımın sizi ilgilendirmediğini de. O cümleniz çok itici. Bilin istedim^^

Ne gibi bir intikam alabilirsin ki
Gidip dövecek misin? Başına iş mi alacaksın
Boşver Allaha havale et
Orası ona da yar olmaz
Gün gelecek o da gidecek ve hatta belki kovulacak
Bu da bir ders olmuştur, işyeri aleyhinde sakın kimseye laf etmeyin,yapilan dedikodulara katılmayın
Yeni iş de bulursun,kendini yiyip bitirme
Şimdilik sadece biraz dinlenip kafanı dagitmalisin

bu kk sayesinde neler öğreniyorum ya.

hiç kimseye dert sıkıntı anlatılmayacak başkalarıyla olan kötü muhabbetler paylaşılmayacak hep havadan sudan konuşulup düşmanla samimi olunacak ama temkinli olunacak

ha bu arada içimizden de patlanmayacak. ölme eşeğim ölme

Bu arada belki de bu arkadaş söylemedi müdüre
Bir başkası duymuş olabilir konuşmaları
Nasıl bu kadar emin olabilirsin
Günahını alıyor olabilir misin

Müdürümüze mail atın.
Onun da konuşmalarını siz ispiyonlayin
Büyük ihtimalle sizin.mailiniz üzerine işten çıkarılmayacak ama müdürün kafasında onla ilgili bir soru işareti olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…