Hırsız mi? Katil mi?

Evimede apartmanada hirsiz girdigi icin bende herseye kusku duyan birisiyim..onemsemek lazim bazen tesaduf gibi olsada onlem onlemdir..

Canim yaa cok geçmiş olsun. ..
Iyi düşünelim korkma bişey olmaz Allah in izniyle..
Dua et zaten gerekli önlemleri yazmışlar..
Ama bir daha olursa umarım olmaz ihmak etmeyin sakın.

Canim yaa cok geçmiş olsun. ..
Iyi düşünelim korkma bişey olmaz Allah in izniyle..
Dua et zaten gerekli önlemleri yazmışlar..
Ama bir daha olursa umarım olmaz ihmak etmeyin sakın.

Sagol tatlim. Inşallah bir sey olmaz. Onlemleri alacagim. Surekli isiklari acip kapatacagim falan ki evde birilerinin oldugunu bilsinler..

Aynı şey bize de oluyordu geçen yıl. gece Yarısı karşı sokaktan birileri lazerle rahatsız ediyordu.bir hafta kadar sürdü diyebilirim. Başkalarını da rahatsız etmiş olacaklar ki polise şikayet etmişler. Birkaç gün polis dolaştı. Bitti gitti. Umarım birşey olmaz ama devam ederse arayın polisi.

Yani aslinda kotu bir ihtimal daha var . Sapik ta olabilir sizi gormeyi umuyor olabilir. Lamba onlemiyle birlikte disaridan bisey siparis etmeyin bir sure. Gecmis olsun

Yani aslinda kotu bir ihtimal daha var . Sapik ta olabilir sizi gormeyi umuyor olabilir. Lamba onlemiyle birlikte disaridan bisey siparis etmeyin bir sure. Gecmis olsun

Sapık mi? Tövbe. Valla eşim deliye dönmüştü. Yakalarsa asla elinden kurtaramayiz. Allahim korusun sapık falan olmasin..

Son durumunuz nedir?
Huzursuzluk çok kötü bir şey.

Cok şükür eşim yanimda. O gelince kendimi cok iyi hissettim. Tek oldugum icin cok korktum. Herhangi şüpheli bir sey olmadi. Inşallah bir daha da olmaz. Bakalim, hayirlisi. Ama stresten günüm olmamasina ragmen hemen regl oldum..

Çok huzursuz edici bi durum bence sürekli ışıkları açık tutun.. Çocuğunuz falan varmı küçükte olsa cesaret nefes sonucta eşiniz olmadığı zamanlar..Polisi arayın devriye gezsinler bi kaç gün çok tırsarım böyle şeylerden ben kendi kendimi korkutma gibi kötü bi huyum var gerçi benim ama siz korkmayın biz burdayız :)

Evet gerçekten korkulacak bir şeydi. Rabbim beterinden korusun.

Cok tatlisiniz
bebisim yok keske olsa, ben de onun gelmesini bekliyorum.. Su an korkum yok cok şükür. Esim geldi gitti korkularim. Evde birilerinin olmasi cok farkli gercekten.. Allah ssvdiklerimizi basimizdan eksik etmesin ve bebisimi de hayirlisiyla saglikli bir sekilde gondersin inşallah

İnşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin Allahın izniyle umarım en yakın zamanda tadarsınız ve tadarım o duyguyu bende :) Çocukta olsa bebekte olsa büyük insanda olsa cesarettir diye dedim düşünmemeye ve ışıkları kapatmamaya çalışın ve kapınızın önünde eşinizin ayakkabıları olsun mutlaka benim babamda gece çalışıyo ve apartman kapımız han kapısı gibi onca şikayete tamire ragmen hiç kapanmaz annemle kitleriz kapıları 30 kere ve babamın ayakkabılarını hiç almayız içeriye durur hep kapıda evde erkek varmış hissi verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…