• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız olduğunu ona nasıl söyleyeyim ?

biraz atraksiyonlu olur ama, onun olduğu bir ortamda o gün cüzdanından 1.000TL (1 milyar) gibi bir paranın çalındığını ve Allah'tan birkaç paranın seri numarasını polise verdiğini söyleyebilirsin :)) biraz tırsacağı kesin :))

Bence bu durumu fazla saklamayın saf olmadığınızı belli edin.yani karşılaştığınızda imalı konuşun.bide arkadaşın dediği gibi gizli kamera falan ayarlayın.biraz zor olucak ama en garanti yolda bua.s

hayretle okudum yazılanları. ya yanılıyorsanız? ya gerçekten o almadıysa? birini töhmet altında bırakmak ne kadar kötü. ne var elinizde delil olarak üç beş söylentiden başka? dine ne kadar önem verirsiniz bilemem ama veriyorsanız şunu bilmenizi isterim, elinde delil olmadan birini zan altında bırakmak büyük günahtır.

hayır canım yaa. anne babası arkadaş gibi buna ne istese yaparlar. bikere bağırıp dövmemişler. şımarık . bide herkesin eşyasına göz koyuyo. bikere üzerimdeki pantolonu istedi çıkarıp verdim. doğumgününe gittiğimiz arkadaşın kazağını istedi kız verdi. başka bir arkadaşın kolyesinin ödünç aldı geri vermedi.

Ve böyle bir insanla hala görüşüyorsunuz.Daha dikkatli olmanız gerekirdi ama geçmiş olsun yine de.Şüphelerinizi direkt söylemelisiniz ama bence yanınızda o gün orada olan bir arkadaşınız da olmalı.Şahit olmalı konuştuklarınıza sonra başkasına ağzınızdan çıkmayan kelimeleri söylemişsiniz gibi aktarabilir.DİKKAT

canım emn olmadan sakın böle bişeyi ona söyleme ya o yapmadıysa ya o suçsuzsa o zaman naparsın?
bence emin ol öyle konuş derim ben...

Bu saatten sonra söylesen ne olacak ki?

ınkar edecek normal olarak hatta durduk yere onu hırsızlıkla suçladığın için belki seni suçlu çıkaracak.

Her ne kadar tüm oklar onu gösteriyor olsa da, o an paranın olmadığını anlamışsın ama susmuşsun, o an ortaya söyleyecktin '' kimseye birşey demiyorum ama benim param yok arkadaşlar ''diye..
O an ne olacaksa olacaktı, o ya da başkası, kim aldıysa belki kendini ele verecekti vs..

Bilmiyorum belki de o değil, sonuçta kanıtınız da yok..
Ama dediğim gibi nasıl olsa o da ailesi de inkar edecek..siz bilirsiniz.

uni. deyken ilk sene yurtta kalmistim ve devamli param caliniyordu.. en yakin arkadasimdan supheleniyordum ama gozumle gormedigim icin hic bir zamn soyleyemdim.. sonunda korumaya basladim parami tuvalete giderken bile yanima aliyordum.. herkes kendi malini kendi koruyacak ki kimsenin gunahini almasin
bence emin degilsen soyleme.. eger o yapmamissa cok buyuk bi kotuluk yapmis olursun ve o kisinin hayati cok derinden etkilenir

kızcağız baya toplayıcı modundaymış.. allah akıl fikir versin ne diyelim..bi de malesef sadece ihtiyacı olanlar yapmıyor hırsızlığı ben çok duyuyorum maddi durumu gayet iyi olup bunu kendisine alışkanlık edinenleri..kanıt yoksa iftira gibi olur canım ya..bence söylemen doğru olmaz kabul etmez sonuçta evet ben aldım dermi.işte çantanı neolursa olsun yanından ayırmıcaksın en doğrusu bu...

Back
X